Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Nokia Super Sound Sonuçları

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Nokia Super Sound Sonuçları
  • wogon • 26 Aralık 2005 00:00 • #615692
    Bekçi sadece ilk üçü (dördü) yazmış...

Ben de aklımda kalanları yazayım.

1. Performanslar bittikten sonra 1 saatten fazla karar verilmesi beklendi. Bu gerçekten gerekli bir süre miydi?

2. Çılgın feedback'lerin kurbanı iki grubun bence biraz daha fazla konuşulması gerekli: Onor Bumbum (http://www.nokiasupersound.com/eserler/24cbfe28d114ba81b28119a4ba4a2b63.mp3) ve Fungu (http://www.nokiasupersound.com/eserler/f033c8601cf8134e29d734451d3e00fc.mp3)

3. Artık herkes sahnede bilgisayar kullanıyor onu anladık. Ama belki de önemli oln bu görevi kimin üstleneceği. Vokalist kendinden geçebilecek derecede tembellik yaparken, zavallı davulcular cebelleş ederlerse tuşe de düşer, ritm de kaçar... hiç üzülmemek lazım :)

4. Bir Gibson üzerindeki "Isırklı elma" iki laptop üzerindeki "dobişko" göndermeleri güzeldi...

5. Enerji ve müzikal dinamizm ektiğini biçti, sahne performanslarına bakıldığında beklenen oldu. Haddini fazlaca aşıp organizasyonun kalitesine gölge düşüren karar anında umutlar özgün olanın ödüllendirilmesi yönündeydi ama malesef olmadı. Super olma iddiasındaki özensiz sound'a B.D.A. diyen arkadaşları takdir ediyorum. Yeni açılımlarla geldiler, anlayana...

6. Pek beklenmeyen bir finaldi, çalan grupların büyük kısmı "finale kalmayı beklemiyordum" şeklinde röportajlar vermişlerdi. Keşke biraz bir şeyler bekleyerek çalışsak... Belki o zaman daha iyi şeyler yapabiliriz, daha özgün olabiliriz, daha hızlı koşabiliriz.

Citius - Altus - Fortius - Hem de "Sapıynan beraber" :)
  • dazednconfused • 26 Aralık 2005 00:00 • #615693
    Seha Can alabilirdi.Daha iyi olurdu sanki...
    Sağlık olsun...
  • Nem • 26 Aralık 2005 00:00 • #615694
    Yarışma kriterlerinin ne olduklarını bilmiyorum ama bence en özgün parça Onor Bumbum isimli ikilininkiydi. Ama olmadı, neyse zamanla olur. Zamanla her şey olur zaten.

Bu arada jüri de ne jüriymiş öyle, 3 tane grup seçmek için 1,5 saat uğraştılar. O esnada duptıs duptısı dayadılar, ne kulak kaldı ne mide, içimiz dışımıza çıktı. Sonunda da karar verememişler üstüne üstlük.
  • Verisakeet • 26 Aralık 2005 00:00 • #615695
    sadece 1. eseri ele alarak yorum yapmak istedim. bu kadar eser arasından daha iyi birşey çıkmaması ımkansız. Parcanın temeli kotu demiyorum ama iyide diyemiyorum. Vokal denince akla boyle bir vokalmi geliyor anlamadım. Parca vasatın altında kanımca. Demekki yarısmada pek hayır yokmuş
  • greedymemory • 26 Aralık 2005 00:00 • #615696
    tam anlamıyla fiyasko, zaten ilk 11'e giren(!) gruplarda da da pek bişey yoktu. Benim favorim küldü fakat dandik bir şeyin birinci olacağı belliydi. Genelde bu tür yarışmalarda hep böyle oluyor... bkz. roxy
  • Tebbitbreath • 26 Aralık 2005 00:00 • #615697
    roxy danışıklı dövüş tür arkadaşlar kimin kazanacağı zaten bellidir.
    bu da öyle gibi kokuyor. ama ben bu yarışmaya grubumla katıldığım ve ilk 10 a kalamadığım için böyle düşünüyo olabilrim.insanlar sindirmekte zorluk çeker napalım demekle yetinmek lazım. ayrıca ali bilmemne kazanmış yarışmayı. bence Övünç ve Kül aralarında çekişirlerdi. burda bir oyun olabilir. ve nokia da efsane yılan oyunundaki gibi kıvırabilir herşeyi.
    bizi seçmediniz ya az bile:P
  • isom14 • 26 Aralık 2005 00:00 • #615698
    bu nokiasupersound tamamen sacmalik olmus ilk 10a giren gruplari hiç begenmedim bir tek Ali Seval dişinda..

www.northstreet.garaj.org ÖLDÜREN SAMPANYA .. demo sitede
  • carmine • 26 Aralık 2005 00:00 • #615699
    övünçgil emek harcamış tamam da,bence bayağı olmuş.kesinlikle özgün olmamış.karar mekanizması bence o arada bir hata vermiş.olmaz böyle bir şey,acıyla güldüm..._carmine
  • bluesbaser • 26 Aralık 2005 00:00 • #615700
    Zaten tahmin etmeliydim böyle bi saçmalık olacağını.....
    Türkiye'ye ve hala bu müziği beğenen,icra eden ve hatta icra ettirip üstüne üstlük ödül veren zihniyete acıyla bakıyorum...
  • DryWell • 26 Aralık 2005 00:00 • #615701
    Bence gayet guzel olmuş ama hak yenildiği kesin... bence bu ilk 3de pickpoket da olmalıydı diye düşünüyorum. çünkü kül, övünç gibi devamlı yapılan seyler gereksiz... burda pickpoket ve 8 grubu birde işte ali seval olmalıydı.....