Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Nokia Super Sound Sonuçları

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Nokia Super Sound Sonuçları
  • ArchDemon • 27 Aralık 2005 00:00 • #615732
    yaw merak ettim insanlar ne bekliyordu "stairway to heaven" ? :) gayet orta kalite bir yarışmada(bazılarına göre vasat) çıkacak müzik budur bundan daha iyisini neden beklerler anlamam hayır kardeşim o zaman çık uğraş sen yap ben de seni en ön sırada delicesine alkışlayayım adamlar kendi çaplarında birşeyler yapmışlar çalmışlar iyi veya kötü jüri sevmiş onları seçmiş (jüriyi oraya kim seçti merak konusu) burda boş boş yorum yapmaktan daha iyisini yapmışlar neyse çok hayal perestiz millet olarak her konuda acı ama gerçek :)
  • nue • 27 Aralık 2005 00:00 • #615733
    final gecesi indigo'da olmayanların ali seval'in kazanmamasına anlam verememeleri normal, evden dinleyince kaydı gayet başarılı deyip geçebilirsiniz.. ama sahnesini görseydiniz ne demek istediğimi anlardınız.. adam çıktı, orda performans sergileyen herkesten çok daha sağlam bi şekilde çaldı, doğal olarak da aldı minibüsü gitti.. :)
  • yagmureccee • 27 Aralık 2005 00:00 • #615734
    bence de kesinlikle haketmiyorlar unknowia ve kısa metraj kesinlikle süperlerdi...
  • Yiaa • 27 Aralık 2005 00:00 • #615735
    E ne bekliyordunuz ki? Ben şahsen sonucun böyle olacağını tahmin etmiştim. Neden mi?

http://www.zamane-sozluk.com/tr/sozluk.asp?x=populer+olan+seyleri+birinci+yapalim+duygusu
  • sepeldek • 27 Aralık 2005 00:00 • #615736
    sehacan ve sarkısı superdi cok fazla sarkı dinlemiştim yarısmada gercektende ,grubumla katıldııgm için en farklısı kazanova gelmişti biz olamazsak o birinci olsun diyordum:pilk onumdan bi tek sehacan kalmıs zaten sinir oldum hakkı yenen cok grup olmus o ilk on nedir ya? resmen ez az puanı acaba kime versem hangisi daha kotu diye baya bi dusundum en yuksek iki puanı verdikten sonra. ozellikle ali seval nasıl birinci olmus aglamak istedim pc nin basında kotu sarkı kotu ses direk!!külde fena degildi funguda iyiydi sıralama sehacan funguve kül olmalıydı jüri sasırmıs olmalı zaten o juride nasıl juridir fuat nedri ya??nese yazmicam daha fazla kızdım:p
  • theend • 27 Aralık 2005 00:00 • #615737
    bence ilk onda olan gruplar hakkeden gruplardı . bu yarışma zaten en iyi rockgrubu yarıması falan değil .bu yarşımada farklı müzikyapan müzisyenler aranıyordu. ali sevvalin birinci olması çok şaşırtı beni benim favorim seha can dı gerçekten şarkısı çok farklı.bunun yanı sıra onor bumbum da üçte olmalıydı.
    yinede böyle bir yarışmanın yapılması iyi oldu en azından birçok farklı grup dinleye bildik.danışıklı dövüş olayına katılmıyorum .hakkeden kazanmamış olsa bile ...
  • DeFKNoT • 27 Aralık 2005 00:00 • #615738
    çok kötü bir organizasyon bence.. oylamasından yöntemlerine kadar.. çok saçma işlemler ve kararlar.. favori olan hiç bir grup seçilmedi.. anlamadım hiç bişi.. umarım bir dahaki seneye daha düzenli ve daha mantıklı bişiler yapılır
  • FlashRoyal • 27 Aralık 2005 00:00 • #615739
    Hiç kimse QuartzPlanet`tan bahsetmemiş yazık..
  • Astronomer • 27 Aralık 2005 00:00 • #615740
    Ne bu, şaka mı?
  • lar-ulrich689 • 28 Aralık 2005 00:00 • #615741
    komik ya cok kötü sarkılar kül 1. olsaymıs iyi olurmus da ondan güzel sarkılarda vardı neyse önümüzde ki seneye