-
bu nasıl bi yarışma olmuş be hiçbiride güzel değil....................
-
kül baya güzeldi
-
kul delisin sen cok ıyı sarkı yapmıs ya bence bırıncı olmalıydı ama ...
-
bu mudur yani koskoca türkiyede seçe seçe bunlarımı seçtiler şimdi ne o taksimde sırtında gitarla geçen gençlik yokmu nerede bunlar yoksa tıs olsun diyemi geziliyor anlamıyorum ben bu jurinin müzik anlayışından da şüphe duymaya başladım sebnem ferahı tarkan gözübüyük .. .... bilmiyrum yani başka şeyler düşünesim geliyor hep aynı kalıp hep aynı şeyler yokmu kardeşim üreten gençlik
-
seha can çok başarılı
-
İkinci benim favorimdi. Çok güzel şarkı yapmış adamlar.
Vay şimdi hippi ruhunu bağıra bağıra yansıtan o '68 vosvosa rap yapan biri mi binecek yani.... Ya da "rap değil o hardcore!" derseniz eğer, hardcore yapan birileri aldı şimdi çiçekcocuk arabasını ha...
Gözüm kaldı lan, ahımı aldınız ;)
-
herkese selamlar, ben ali seval
olumlu ya da olumsuz fark etmez, zahmet edip de yorum yapan herkese teşekkür ederim
bir konuya değinmek istiyorum, bence şunun hakkıydı bunun hakkıydı gibi tartışmalar yanlış, zira bu beğeniye, jürideki 7 kişinin beğenisine ve tercihine dayanan bir yarışmaydı... sonuçta objektif bir karar veya "hak etme" söz konusu olamazdı. Bir koşu müsabakası veya cirit atma yarışı değildi ki...
beğeniye dayanan şeylerin yarışması olur mu? bu tartışılır tabii...
ayrıca rap veya hardcore fark etmiyor... minibüse büyük bir keyifle bineceğimden hiç şüpheniz olmasın :):):)
PS: isteyene bir tur veriyorum :P
-
bu ne yaa....
birinci grubun solisti biraz sonra kusçakmış gibi...
kusuk olmayalım demişler ama...nafile
-
Seha Can çok başarılı!
-
ya bi gidin allaşkına ya..