-
benim ilk onumdan hiçbirini listeye bile almamışlar nerde o azazil,
anason, anafor, D.E.R.T.......
azazil in kayıdı biraz kötüydü ama şarkı genel olarak çok başarılı
vokal arıyorlarsa ille de anason ve D.E.R.T. 'in vokali gayet başarılı kayıt da iyi yapılmış ama galiba bu şarkı seçim işini jürinin
çaycısına yaptırmışlar.....
yapılan hatalarla yarışmanın tadı kaçtı
iyi olan gruplara gereken değer zaten öyle ya da böyle verilir
bence de keşke herkes hakketiğini alsaydı !
-
grupların kıçını kaldırıcak kadar konuşuldu amacına ulaşmış bir yarışma oldu.
elemenin oylamanın saçma yapıldığı kanısındayım ilk 4 arasında en kötü performans sergileyen birinci seçilmiş benim fikrim bu
seha cana tebrikler...
-
ilk üçteki en adam gibi şarkı kül'ün.birinci olan şarkı acaip özenti sözlerle yazılmış.bravo
-
yazılan yorumların çoğu rock dinleyicisi ya da o tarafa daha yakın kimseler o nedenle bu şekilde yorum yapılması taraflarınca doğru görülüyor ama yarışmanın ismine de bakıldığı üzere bu bir rock müzik yarışması değil genel şarkı yarışması o nedenle 1. aman hip hopmuş(ki ben nefret ederim) yok şu tarzmış elektronik müzik olur mu(elwood blues yorumu getirirdim şimdi ama salla) gibi yorumlara gerek yoktur memleketim insanı işte neyse amerika ve de diğer ülkelerde yapılan diğer müzik yarışmalarında genelde kategorize edilir gruplar ve ona göre lanse edilir misal en iyi rock en iyi hip hop vs şeklinde ama yapılan yanlış tek 1.cilik ödülü olması ve sadece 1 tane birincilik kürsüsü olması o nedenle jüridekiler ne tarz severse o grup ister rock ister hip hop ister metal müziğin önüne geçer ve de buradakilere boş boş yorum yapmak kalır....nitekim asla bu şekilde bir stratovariousumuz iron maiden ımız olmayacak bunu boşuna hayal etmeyin:)
-
bence kesinlikle ali seval haketmiş helal olsun valla herif süper yapmış...
-
bana "KÜL" daha çok haketmiş gibi geldi...
Hafif Anathema - Radiohead havası sezdim...
başarılı bir müzik hayatı olur inşallah arkadaşların...
saygılarımla
pesimist
-
bence juriden oluşan kişiler bir kaçı hariç çok saçma kişler.sağlıksız bir yarışma gibi geldi bana.
-
Yarı Finalistler içinden Kül ve Övünç' ün çalışmasını iyi bulmuştum ve bu ikisinin birinciliğe oynayacağını düşünüyordum. Müzik zevkime yakın bulduğum her iki çalışma da düşünülerek ve özenerek yapılmıştı bence. Diğerleri konusunda keskin bir fikir sahibi değilim.
Ayrıca "Ali Seval"in çalışması hiç de fena değil. Genel ve yüzeysel bir müzik kültürü ile bile rock müzikte trendin bu yöne doğru gittiğini görememek mümkün değil. Bu anlamda gayet iyi olmuş diyebilirim. Tebrikler. Seha Can' ın ve arkadaşlarının çalışması da gerçekten ilginç bir çalışma olmuş.
Sanıyorum ağırlıklı olarak kayıt kalitesi ve performansı göz önüne alınmış. Ancak şu genel kanıya ben de istemeyerek de olsa katılıyorum. Kategorize edilmemiş bir yarışma oldu gibi sanki... Her branş için farklı sıralamalar yapılabilirdi belki de. Tabii bu durumda, daha çok sayıda "müzik grupları için tasarlanmış klasik volkswagen tur minibüsü" gerekebilirdi.
Ancak ben yarı finale kalan eserlerin insanı derinden etkileyen eserler olmadıklarını düşünüyorum. Aslında yarı finalde gördüklerim de farklı idi.
Yine de müzikseverler arasında iletişimi ve etkileşimi güçlendirdiği ve farklı sesleri dinleme şansını yarattığı için Nokia' ya teşekkürler. Bence devam etmeli.
-
yok ya bunlar haketmemiş, tamam iyi hoşta daha iyileri vardı be abicim. BAN!!
-
valla benim en başından beri favorim human jelly beansstı vokalse vokal işte ilk ona seçlidiğinde kazanıcak galiba demiştim ama kazanamamış!türden olsa gerek ya da acaip çalıntı bi şarkı ben bilmiyorum:)yinede emeğe saygı diyorum ama bu seçilen parçaların kötülüğünü örtmeyecek sanırım özellikle seha seçimini anlamakta hala zorlanıyorum bu kadar kısa yapılmış bi şarkı bu kadarmı uzatılır kazanova kazanova ömür törpüsü gibi valla ayrıca vokalde çok kötü...
Kül seçilen şarkıların içinden en iyisiydi ve dinlendikçe iyi bi şarkı olduğuda tekrar anlaşılıyo!!
eğer jüri bir buçuk saat düşünüpte ali sevali seçebiliyosa diğerleri hiç sinir stres yapmasınlar çünkü sinir olucak bi jüri göremiyorum
ve jüride olan bazı şahsiyetlerin ne kadar kısır bi döngüde olduğunu bir kez daha anlamış bulundum! şarkı kötü değil ama kesinlikle birinciliği haketmiyor bu kadar düz bir rock şarkısı yapılabilirdi ve oda birinci oldu övünçte aynı her an duyabileceğimiz bi rock şarkısı bolca distorşın işte..