-
2. seçtikleri seha çağan tek kelimeyle iğrenç. sanırım nokia dan büyük başlardan birinin halasının kızı ya da amcasının oğlu.
-
pickpocket katıldı mı nokia supersounda?
-
ya yarışmayı cok mu gözümüzde büyüttük nedir..favorilerden çoğu ilk 10 a kalamadı.(özellikle ruj)
heralde juri millete gözdağı mı verdi nedir..ama hiç de iyi bir seçim yapmadıkları ortada..... e hal böyle olunca türkiye de adını duyuramamış bir çok grup ya da sanatçının şevki de böylelikle kırılmış oluyor.ya bizim gönderdiğimiz listeler ne kadar dikkate alındı merak ediyorum açıkçası(hiç alınmadı tahminimce).
-
Yarismaya katilan bütün gruplarin birilerinden etkilendikleri fazlasiyla belli. Elbette müzisyen adamin senelerdir dinledigi gruplardan etkilenmesi dogaldir.Öte yandan bunu kabul edip "n'apalim!" dersek nasil orjinal bir seyler cikacak bu memleketten? Onu düsündüm hep sarkilari dinlerken...
-
1. ne iş yaa aldı başını hip hop olayları gidiyo..bu adam 1. yapılırmı yaa kafalarına mıçiim anlamadım gitti.herşey ama herşey birbirine benziyo bunlara dur diyin arkadaşlar yoksa yakında bütün albümlerin tutuyo diye aynı olacak e nerde kaldı fusion?
-
böyle saçmalik hayatimda görmedim nasil iştir ya bu gruplar haketmiyor bulunduklari konumlari, nerde azazil zıkkım nerde vale Öldüren sampanya bu gruplar girse eyvallah.. nasil işti aman Allah'im yaa...
-
Ağlıcam yaa !!!!!!!!!!!!! nasil 1. oldu.
-
onor bumbum iimiş harbi
-
bence 1. lik hakedilmiştir... gercekten guzel bir şarkı ve bu tarza hiphop filan diyen arkadaşlara ben acıyorum asıl... abim eğitimliymiş zaten gayet guzel şarkısı ama 2. ve 3. lukler dediğim gibi hakedilmemiş basit şeyler.... hele 2. grup cok kotu ya cok...
-
Gerçekten rock sound'una uymayan bence kendi alanında çok kötü şarkılar 1. oldu.Hemen hemen şarkıların hepsini dinledim.Ve gerçekten bu yarışmada birinciliği hakkedecek birkaç grup vardı.Ama bırak 1.liği ilk 10 da hiçbirinin ismini görmek mümkün olmadı.Bi kere bu şarkılar aynı yarışma kategorisine sokmak çok yanlış..