-
akşam nerdeyiz :D
-
ya tuğbaya mesaj attım cevap verirse yazarım buraya
-
ya bende akşamlık mide kalmadı...hayatımda ilk defa şarap yüzünden kustum....
-
Evet, evet bende ordaydım :P
Güzel oldu bu buluşma...
Sizden bir ricam olcak yanlız, gelen arkadaşların isimlerini kim kimdir nedir kavrayamadım... Tarif ederseniz kendinizi biraz bende öğrensem...
Bu arada ben siyah marshall t-shirt'lü, siyah bonus saçlı, mavi gözlü elemanım, saat 2.30 gibi ayrıldım sizden :) hatırladınız mı bilmiyorum...
Ayrıca kimse beni hosta pikniğin önünden almaya gelmedi.. Kandırıldım galiba :) Bekledim bekledim, gelen olmadı.. Sonunda belki ordasınızdır umuduyla bir insula'ya girdim... Orda da göremedim kimseyi..
Bu arada Insula nasıl bir mekandır anlayamadım... Mekan mıdır değil midir orası bile belli değil.. :)
Dışardan bir umut var görünüyodu hoş bir yer olması için ama, içeri gereksiz bir para vererek girdikten sonra, hayatımın en rezil bar grubunu gördüm sanırım... Ne müzik müzikti, ne ortam ortamdı...
Oraya sarhoş değilken gidebilecek zihniyetleri öpmek istiyorum bizzat...
Para verseler gel takıl diye, o müziğe ve mekana yarım saatten fazla dayanabileceğimi sanmıyorum...
Bu arada ilerleyen vakitlerde özel bir rock party'si düşünüyorum... Bugün tanıştığım kişiler katılmak isterlerse bana özel mesaj atsınlar... Hatta istemeyenlerde atsın... Emin olun süper olucak.. Bizzat ben organize ediyorum..
Neyse, gelen herkese teşekkür ediyorum..
Getirdiğim çokonatlarında organizatörlerce zimmetlerine geçirildiğini duydum, aslı olmadığını umuyorum :P
-
Ben onu bunu bilmiyorumda, şu insula fikrini ortaya atanlar bana bir ulaşsınlar lütfen... :) Gerçi kötü mekan olduğunu belirttiler ama, 18 yaş altının girebiliceği en iyi seçenek değildi bence... Umarım oraya gitmemişsinizdir... :)
-
bu arada ben mert... polarlı kadife pantolonlu, şarapları çantasında saklayarak garaj uğruna büyük risk geçiren herifim, korktum valla polislerin önünden geçerken ne yaşım tutuyo ne kimlik vardı yanımda çantamda 7 şarap şişesiyle... kesin alırlardı bu komünist diye...
-
ya bugün neydi öyle.. canım çıktı buluşma noktasını bulana kadar... harbi nokta bulmuşsunuz yani.. meclis parkı zaten kocaman bi de insan görünüz biyerde toplanır:p yarım saat aradım.. :) sanırım biraz geç gelmemden olsa gerek ortam beni hiç germedi yani samimi bi ortam vardı.. sanki daha önce tanıyomuşum gibi bişeydi.. megadethude seni biz gittin sandık yaa kusra bakma abi harbi...
yağmur da tam yağacak günü buldu.. eminim hava 2gün önceki gibi olsaydı daha fazla kişi gelirdi.. aslında arkadaşlar dönem bitmeden bi buluşma daha düzenleyelim..
tuttum herkesi umarım arkası gelir..
-
kopuk_78 ben seni hatırladım :) aramızdan erken ayrılman kötü oldu yaa.senden sonra şaraplar geldi tam 7 tane :) biz de tuğbayla 3 gibi ayrıldık malesef.annemi havaalanından almam gerekiyodu.ilk başlarda ortam çok soğuktu evet.ama sonra herkes kaynaştı.fotoğraflar çekildi bence çok güzeldi :) bu arada çokonatları zimmetimize geçirmedik 23 nisan çocuklarına dağıttık :)))
Me_Vs_You sen çok iyi bi insansın tuttum seni :)) makine için teşekkürler :)
tüm gelenlere teşekkürler.hepinizle tanıştığıma memnun oldum
tekrar görüşmek üzere... muck :)
-
ghostintheshel şaraplar için aldığın büyük risk için teşekkür etme şansım olmamıştı.çok teşekkürler :)
bu arada darbuka çalan arkadaş kimdi?
-
Ya ben önemli kısımları kaçırmışım...
Şu hostadan alcak arkadaşlar kimdi beni açıklasın..
Yok, yok vallahi kızmıycam :P :))