-
vay vay ne guzel tahmınler bunlar.. acıkcası sevınırım hava kapalı ya da yağıslı falan olursa:)
-
niye seviniyosun ki?? elinde (yağmurdan büzüşmüş)çokonatınla arkana baka baka eve gitmek mi istiyosn yani?:)
abi çokonat reklamında oynarız biz kendimizi gösterelim ha:)
oh be yarın ankaraya ayak basıyorum çok özledim yaa..ankara ankara güzel ankaraa (....) :) çok mutluyum ya hehehehee.....
-
arkadaşlar yağmur yok ankarada pazar günü bu haber kesindir.sadece biraz bulutlu olcak o kadar.endişelenmeyiniz.
-
ben de geliyorummmm =)) pazar gorusuruk millet =))
-
bende gelmek isterdim ama kursum vaaaaaaaar:(((((
-
anfi getirelimde fişi nereye takacaz..pilli modeli olan varmı...squier felan farketmez
-
ya amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sinirimi bozdunuzzz bn gelemiyorummm abanta gidecektim iptalde edemedim şu buluşmadan bi daa yapsak olur muu içime oturrdu ya????
-
ınsanlar gelmek ıstıyo da gelemıyo ya bak sımdı.. :) ben gelcem o zaman. benım tam olcaktı cep anfim,almadım:) bosver zaten bence olur mu yani..
-
Ulan allah beni niye bu kadar utangaç yarattı ya?
-
arkadaşlar öncede söyledim.gelmek isteyen buyursun gelsin.nasıl olursanız olun gelin.kimse birbirini tanımıcak unutmayın.eminim çok güzel bi ortam olacak.bende görevimi yapmanın verdiği mutlulukla sizleri izlicem duygulanacam falan:)hadi yarın görüşelim....