-
bak kaçırdım olayı iyi mi :P
-
arkadaşlar yaklaşık bi 28 kişi olduk.fizbancım gelseydin buluşmaların 6 kişidende fazla olduğunu görürdün.bu olay bidaha olcak.23 nisan gurubunu tekrar bekliyorum yani.hepside lokum gibi çocuklardı.ilk başta biaraz çekingendiler sağolsunlar,ama benim onları ısıtma çabalarım yetersiz kalmadı çok şükür:)baya kaynaştık.gelecem deyipte gelmeyenleri kınıyorum,ve de acıyorum,çok şey kaçırdınız.fotoğrafları en kısa zamanda göreceksiniz garajda.gelipte ismini garaj afişine yazan arkadaşları sıralıyorum şimdi:extravgonza,Me_Vs_You,özgürce1986,gambitr,böğürücü öcü(istanbuldan,GELMEYEN ANKARALILAR UTANSIN DİYE)ReMy,Lethe,Psycho Drummer,Kopuk78,Galadrielorgath,angry,Black_Buss,Gizem,Bassaaal,Megadeathdude,ghostintheshell,Anthrax_1,grungeforever,2ve4,bettyy,aldieb....vede gelipte ismini yazamayan arkadaşlar sizlerede çok teşekkür ediyoruz.eğer provam olmasaydı içme olayında da ayrık kalmazdınız emin olun.umarım bigün oda olur.gelen,gelipte eğlenen,çokonatlarını küçük yavrulara bağışlayan arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz.sizleri mıncırıyorum arkadaşlar.
-
pardon bazı isimler çıkmamış yeniden yazıyorum çıkmayanları:megadethdude,ghostintheshellgrungeforever,2ve4,bettyy ve ben.:)
-
:)) tamam işte ya sosyal hizmetler :)) karıştırdım galiba dedim ya :) ben de o fotoğrafları istiyorum banane ya :) lethe uzun saçlı olan arkadaşını diyorum.darbukayı o çaldı :) hatta darbukayla bütünleşti :) nickini unuttum...ya ben ondan çok korktum valla :)) demek kandırdın bizi tıptayım diye:) inek diye geçtiğimiz dalgalar boşa gitti tüh :)
-
ya en komiğidie veterinelikte okuyan arkadaşın lethe'nin tıptayım demesi üzerine verdiği tepkiydi "hadi ya, dışarda görsem bu 2yıllıkta okuyo derim" öldük orda
-
:))))) yahu ondan neden korkuosun sen yahu.. cok iyi bi insandır o tıpkı bir pamuk gibi bir kalbi vardir:)) ..
ya ole geğine dedik tıptayım dıye herkes atladi:) demek istediim de oydu işte ghostintheshel... lan nerem benm tıpcı gosterıyor:).. bettyy arkadasın nıckı psycho drummer.. o bir deli davuşcudur... cok iyi davul calıyor.. ondan butunlesmıs olsa gerek:P ;)
-
hah tamam psychodrummer! ya ne biliyim dışardan hiç de pamuk gözükmüyodu:)) darbukayı güzel çalıyo ama hakkını yemeyelim. ghostintheshel in dediği espiri süperdi :)
-
hehe evet ya orda O_O bole kaldım valla.. neyse ya unv. unv.dır.. gerısı yalan ;)
yanlız hala benm midem ekişimik ...:S
-
resimleri bana da yollarsanız sevinirim buluşmadakiler ekliyebilir:
[email protected]
ben istanbuldan gelen,dümbeleği getiren tipim :D
-
hoştu canım akşam insulada buluşcaz dedik herkes dağıldı ayrı bi grup olarak biz gazianteplide kendimizi iskender menü yerken bulduk demekki acıkmışız bi önerim var aç karna sirke içmenizi önermiyorum baya bi mideyi ekşitiyo ekşitmekle kalmıyo kafada yapmıyo beterdi yani para vermesem içmezdim