Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ Ankara Buluşuyor!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: GaRaJ Ankara Buluşuyor!
  • cha • 18 Nisan 2006 00:00 • #618700
    bir değişiklik yok arkadaşlar. aldieb'in dediği gibi.
  • DaRe_DeViL • 18 Nisan 2006 00:00 • #618701
    iyi...bir şey:)
  • bettyy • 19 Nisan 2006 00:00 • #618702
    siz de çanakkale de düzenleyin o zaman.biraz aktif olun yav bizim gibi :)))
  • gladrielorgoth • 19 Nisan 2006 00:00 • #618703
    şuursuz derken? kullandığın kelımelerı daha dıkkatlı sec olur mu? hanı sarap getırmememız ıstenıyorsa hanı sevıyelı duzgun bır tanısmaysa soz konusu..kullanılan laflar da duzgun olsun. ki gelecek gıbı de değılım o da ayrı. yıne de tavsıyemdır bulusmak ıcın baska bır yerın secın. bı bulusalım botanığe gıderız falan dıyosunuz da orda kımse bırbırını bulamayacak.. o gun cok kalabalık olacağı sımdıden bellı.
  • aldieb • 19 Nisan 2006 00:00 • #618704
    gerçekten hakveeriyorum kelimeler daha dikkatli seçilmeli elbette,seviyemizi koruyalım arkadaşlar tartışma yaratmaya gerek yok.arkadaş diğer konudada haklı kalabalıkta tabi ki birbirimizi tanıyamayız ama herşeye çare düşünen ben bunada bi çare düşünmüştüm elbet.ben oraya daha erken gidip garaj yazılı bi küçük pankartla sizleri bekliyor olacağım.heralde bulursunuz artık ha?ayrıca parkın orta noktası da neresi her yer orta diyebilecek arkadaşlar içinse parkı baştan sona dolanacağım ve yeni gelen arkadaşları orta noktaya dahil edeceğim.isterseniz sizde bu küçük pankartlardan getirebilirsiniz.hem bakıııınnn biz buluştuk ne habeeeeer demek için fotoğraf çekip garaj ana sayfasına verdiğimde çokk daha güzel bi görüntü oluşturabilir bu pankartlar arkadaşlarım.ne dersiniz hoş olmazmı?bunun için sarı renkli fon kağıdına kırmızı renkte garaj yazmanızı tavsiye ediyorum.buluşmak üzere....
  • Megadethdude • 20 Nisan 2006 00:00 • #618705
    ben snickers dan aşşaasıını yemem arkadaş---ayı gibi oldum zaten---

ne çokonatı
  • --maggots-- • 20 Nisan 2006 00:00 • #618706
    benım sarap içip kaynatma isteğim neden suursuzca karsılandı anlamadım yanı ınsanlar cokonatı sarapla yemeyı denemelı bence harbiden daa eeelenceli ve lezzetli oluyo hep kaynasmayada yardımcı olur:)
  • aldieb • 20 Nisan 2006 00:00 • #618707
    bi sn ortada bi yanlış anlaşılma var galiba o çokanatları sizin yiyeceğinizi nerden çıkarttınız.onlar direk hayır kurumuna bağışlanmak üzere bana verilecek.farkettiyseniz o gün 23 nisan ve çocuk bayramı sevgili çocuk kardeşlerimizi doyurma bayramı.siz yanınızda yedekten bulundurun eğer çok canım çeker diyorsanız:)arkadaşlar şarap fikri çok güzel şuursuzca falan değil.ama sorun çıkmaması adına orada içmicez sadece,onca gözün üstümüzde olmasını ve dikkat çekmeyi istemeyiz dimi?kardeş kardeş oturup sohbet edecez sonada istediğimiz şeyi dilediğimiz yerde içecez.zaten park ilk buluşma yeri olarak düşünüldü hep.gerekli çoğunluk sağlandıktan sona başka yere geçme fikri en başından beri vardı kafamda.ortaklaşa alınan bi kararla başka bi yerde kalınan yerden devam edilecekti.böylece herkes memnun ayrılacak tammı arkadaşlar.bu konu hakkında yorum yapmazsanız tekrar sevinirim.ben herşeyi düşündüm merak etmeyin.siz dilediğinizi getirebilirsiniz.:)
  • Megadethdude • 20 Nisan 2006 00:00 • #618708
    ben snickerstan aşşaasını vermem arkadaş

zayıfliim lan biraz hakkaten
  • cha • 20 Nisan 2006 00:00 • #618709
    Arkadaşlar 23 nisan yağışlı olabilir.. Ona göre tedbirli olunuz..

http://meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-turkiye.aspx