-
ben gelırım herhalde oss falan otur calış deyip sinirlerimi zıplatmazlarsa yaa kim çıkardı bu öss yi
-
ya salında be ızmde yasıyorum ama 20senemı ankarda gecırdım benıde aranıza kabul edersınz heralde:)
-
beni kimse götürmeyecek mi yaaaaa
-
Loki artık havalar ısındı.keşke sen de gelsen.Sınav dönemi deyip de gelmemezlik yapmayın arkadaşlar.1-2 saatten ne çıkar ki??? lp_girl söyle yerini seni aldiebim özel jetiyle alalım hemen :)) loserrr aramıza katıl tabii ki. şart ankarada yaşamak değil ki:)))
23 Nisan gel artık :))))
-
yaw saten bunalımlardayım bu üniverste deli etti beni ::: gitarı da alıp gelesim geldi şimdi neyse 23 nisanı bekleyelim ne olcak bu arada muhabbetiniz koyu ben hiçbirinizi tanımıyorum ona göre :))
-
bende gelmek istiyorum ama sınav zamanı ve ben ank.da değilim ozamanlar lanet olsun..
-
yemişim sınavı lan...ortam görür gözüm biraz..ama millet şimdi gitar vs getirip artisliini koyacak biz napacaz?? :((
-
Bende gelmek isterim ama yaşım büyüdü beee:)))))24
-
belki bende gelirim o günkü ruh halime bağli eğer çocuklar gibin şen olursam gelirim hahah ewdekileri döve döve getirim
-
24 yaş gerçekten çok büyükmüş(!) ya ne demek napıcaz gitar çalanlara eşlik edicez :))