Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ Ankara Buluşuyor!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: GaRaJ Ankara Buluşuyor!
  • cha • 15 Nisan 2006 00:00 • #618680
    güzel soru arsenik.. aldieb hanımın cevabını bekliyoruz!
  • fULLdisTorTioN • 16 Nisan 2006 00:00 • #618681
    ohhcaa cok isterdim gelmek ama okul işte vizeler vs... nese başka zamana inşallah;)
  • kayipmavi • 16 Nisan 2006 00:00 • #618682
    bence de çokonat almayan gelmesin orda birbirimizi nasıl tanıyacağız yoksa (aklıma türk filmlerindeki cebe konan kırmızı gül sahneleri geldi :)))

evet birbirimizi çokonatından tanıyacağız ....Ankara 1.geleneksel garaj buluşma günleri ((sponsor :: ülker çokonat))

ben de arkadaşı alıp gelicem heralde eğer ruh halim düzgün olursa tabi :)
  • aldieb • 16 Nisan 2006 00:00 • #618683
    meclis parkının tam orta noktasında başlıcaz buluşmaya.elinde çokonatı olanlar gelecek unutmayın.o çokonatları bizzat bana vereceksiniz ve buluşmaya dahil edileceksiniz:)şaka şaka(!)kimse çekinmesin gerçekten herkese kapılarımız açık,kimse birbirini tanımıyor unutmayın!çabuk kaynaşacağınıza eminim.ben varken bunun olmaması imkansız zaten:)kavga çıkartanı yakarım sonra sularım sonrada kıçına tekmeyi basarım ona göre.bu sorumluluğu taşıyarak gelin lütfen.e hadi buluşalım be:)
  • cha • 16 Nisan 2006 00:00 • #618684
    MECLİS PARKINI BİLMEYENLER İÇİN!:
    Öncelikle kime sorsanız gösterir ve tarif ederler. Bilinen bir yerdir. Sormaktan çekinmeyiniz.

Kızılayda bakanlıklardan, atatürk bulvarı boyunca yukarı doğru yürüyünüz. Bir müddet sonra karşınıza orta yerde havuz gibi birşey çıkması gerek. Hemen ilerde sağda bir yeşillik göreceksiniz. İşte oradan biraz daha yukarı çıkarak sağı takip ediniz ve içeri dalınız. Oralarda kimse göremezseniz biraz çevreyi araştırırken illaki buluşma olan yeri bulacaksınız. Buluşma orta yerde olacaktır. Panik yapmayıp sakin olunuz.. Ortalarda garaj buluşması sakinlerini görecek ve usulca yanlarına sokulacaksınız efendim.
  • rockreali • 16 Nisan 2006 00:00 • #618685
    ama 23 nisanda meclis parkında türkiye izcilik federasyonunun geleneksel kampı var etrafta 250 kadar izci ve 100 kadar cadır görürseniz şaşırmayın
  • garipnick • 16 Nisan 2006 00:00 • #618686
    güzel, ama benim gibi bu siteye yeni üye olmuş, dinlediği Yngwie J.Malmsteen ve Pink Floyd'dan başka pek bişi bilmeyen 26 yaşında biri de bu etkinliğe katılabiliyo mu? ;) valla soruyorum!
    ayrıca napcaz sonra ya kutuplaşmalar olursa? rock'çılar ve punk'çılar diye mesela? o zaman ayva mı yicez ;)
  • gladrielorgoth • 17 Nisan 2006 00:00 • #618687
    aha! ben de gelcem,ama gitar getirmem,cokonat almam :)
  • kelolaka • 17 Nisan 2006 00:00 • #618688
    ben gelirim de buraya yeni üye oldum bilmiyorum yani şimdi alırım çokonatı elime giderim oraya bu seferde kimseyi görmezsem kalmayım orda tek başıma yazan herkes gerçekten geliyo dimi kaç tane çokanat getireyim? ;o)
  • bettyy • 17 Nisan 2006 00:00 • #618689
    kişi başına bir çokonat yeter. :) meclis parkında 23 nisan etkinlikleri var çocuklar için.çok kalabalık olursa başka yer mi yok??? ordan botanik parkına geçeriz :))