fotoğraftan da anlaşılacağı gibi buram buram gençlik kokan bir buluşma olmuş kanımca. çok farklı tarzlarda arkadaşlar bir araya gelmişler. gençliğin temsili "gitar" da unutlmamış, olayın mahiyetini açıklar biçimde ön plana çıkmış. kareografiyi çok başarılı buldum ki, gitar çalan arkadaşın önünde sarılı bir genç var. böyle fazla mahsunlaşmış ve melankolik, önünde bira olması da destekler biçimde. garaj yazısını tutan arkadaş da, olması gerektiği gibi dinç ve bir o kadar da kendinden emin. ancak göze çarpan bir gerçek var ki, erkeklerin kızlara olan sayıca ezici üstünlüğü. bu buluşma da toplumumuzda bulunan erkeklerin karakteristik özelliğini yansıtıyor kanımca. en arka sağda hakkatten de, alttaki bir arkadaşın dediği gibi maldini göze çarpıyor. garaj için çok iyi tanıtım olacağı kanısındayım.
*son bir not: garaj yazısını tutan arkadaş da athena'nın gitaristi olabilir. şimdi dikkat ettim.
maldineden selamlar. bu maldini yakıştırması hoşuma gitmedi değil. herkes msnleri verse msnde daha hızlı muhabbet olur. ilkini ben veriyim. [email protected]
3sünüde ben veriyim [email protected] maldini bidahaki buluşmaya bi gösteri yaparsın artık. en iyisi biz bu toplulukla bi halı saha maçı yapalım. gitar çalan arkadaşın arkasındaki gözlüklü arkadaştada bi hafif del piero rüzgarı esmiş.