-
slash ve duff olsaydı kalbim dayanmazdı zaten=) yine de axl'ın eşsiz vokali ve guns n' roses ın efsane şarkıları için gidilir bence.gün geçtikçe daha bir heyecanlanıyorum,müthiş bir gece olacak!
-
Biletimi aldım, büyük bi heyecanla bekliyorum. Eski kadro olsaydı keşke diye düşünmüyorum bile, inanılmaz olurdu.. Axl Rose'u dünya gözüyle görmek, o şarkıları canlı canlı dinlemek bi daha kolay kolay elimize geçicek bi fırsat değil bence. Heyecanla bekliyorum, dayanamıyorum.. Canlı canlı Welcome to the Jungle dinlemek istiyorum!
-
cook pahaliymis bana yandan yandan geliyolar;) :)
-
arkadaşlar bırakın rus yapmayıda bu sene rockncoke'daki gelen gruplara 95 milyon vereceğime bu konsere 95 milyon verip ön taraflardan efsane olmuş bu adamı ve grubunu izlemeyi yeğelerim ben(sevmeyenlere lafım yok)ayrıca bu haberi ilk ben eklediğim içinde sevindim açıkçası..sadece axl içinde olsa ne yapılıp edilip gidilmeli kaçmaz bu fırsat..
-
Komik bir rakam...gene de kaçırılmicak bir konser dicem ama eski hali olmicağı için de bu kadar para bayılmak bana mantıksız geliyor...üstelik biraz da böbürlenmiş götü de kalkmış axl gelceni de düşünürsek hele epey fazla 80-90lardaki haliyle gelmicek sesine lafım yok ama sahne performansı sizi tatmin edicene şüphe ile bakıyorum...
-
bu konser patlar abicim !
-
fiyatların yüksek olmasının yanı sıra bu konser günlerini nasıl seçiyorlar kim karar veriyor anlamıyorum çarşamba günü böyle bi grup konsermi verir, boş adam işi, galiba türkiyede herkesi boş adam zannediyorlar , herkesin işi gücü var
-
Giden gider Gitmeyende otursun tv den izlesin işte tartışmaya gerek yok....
-
bune yaa fiyatlar harbiden çok çok fazla one öyle en düşük fiyat 85 ytl:S
-
de get ne bu böyle!!!