Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Guns N' Roses @ Kuruçeşme Arena - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Guns N' Roses @ Kuruçeşme Arena - İstanbul
  • basserpick • 6 Temmuz 2006 00:00 • #620947
    İşte sizin anlamadığınız nokta bu. Anlamıcaksınızda.. Nedenmi..
    Vefelı olmam lazım GNR fanıyım konsere gitmem lazım..,

Arkadaşlar GNR dağıldı Yok Artık.. ve dağıldıktan sonraki duruma bakalım.. GNR den 3 adam VELVET REVOLVER adı altında toplandı.. Yani bu adamlar arasında bi problem yok grubun daalması açısından .. ya da bu üçü tezgahladı sonra ohh deyip grup kurdular..

Axl Hapisten çıkamıyo adama acımaya başladım... Axl ı da Severim ama GNR bi TOPLULUK yani AXL, SLASH, DİZZY, DUFF, MATT.... hepsi GNR idi Ondan ben şu anada Olana GNR diyemiyorum içim el vermiyor.

Çıksaydı AXL N GUNS olarak o zaman ayrı eski günlerin isimlerini kullanıyor ayrıca Çin demokrasisi demosu için 11 yıl uğraşmış diyosunuz valla helal olsun baya sindirmiş o zaman :)

Son olarakta bilet fiyatları herşeye eyvallah Gidilir bi şekilde ( KEndi Açımdan Konuşuyorum Kesinlikle GİTMİCEM.. ) ama abi gidemeyelim diye bu kadar kasılmaz bilet fiyatları tavan.. Bass'ıma tel alamıyorum :P biraz insaf ya.. İlle kaçakmı girmeye çalışalım Değilmi..

Bu arada bunlar benim fikrim Katılmak istemiceksiniz yorum yapmayın. Sadece anlatmak istediklerim bunlar.. Herkese İyi Eğlenceler ve Herkez Haklı..
  • Songoku • 6 Temmuz 2006 00:00 • #620948
    "Guns N' Roses gelmiyor bence sadece Axl geliyor gerçek Guns Slashli Dufflı Clarkelı Adlerli o efsane kadrodur bi tek Axl=Guns değildir..."
    2 Temmuz 2006 Pazar | Yazan: ArchDemon

abi sen Izzy nin yerine gelen,o rezil karizma yoksunu gilby clarke ı efsane kadroda sayıyosan hiç izleme zaten guns n roses'ı,müziğe hakaret etmiş olursun. Duff Slash yok ama arkadaşlar hatırlatırım,İzzy ve Dizzy ve Axl olacak,ki bu grup zaten Izzy gitti diye dağıldı neredeyse.Slash ve de Duff olsaydı zaten anlatılamıyacak derecede muhteşem birşey olurdu ama GUNS N ROSES diyoruz burda,muse placebo,green day,çilekeş veya manga gibi rezil isimlerden bahsetmiyoruz,GUNS N ROSES. ve de ayrıca IZZY STRADLIN ve AXL ROSE,Bİletimi aldım,95 ytl lik olandan,bi süre boyunca aç gezmeme neden olacak ama Axl'ı ve Izzy'i görmüş olucam,gitmeyenlere şimdiden geçmiş olsun diyorum,çünkü böyle bi konser türkiyede bi daha olmaz.(pardon,bu konser gibi,-hatta biraz daha iyi-bi de whitesnake var,utanmıyosanız eğer ona da laf atarsınız, David Coverdale yaşlandı artık gidilmez,eskisi gibi sahne performanıs vermez,aile babası oldu diyerekten,ona da gidicem biletimi aldım,açlık pahasına.) iyi günler.
  • vitovito • 6 Temmuz 2006 00:00 • #620949
    guns n' roses grubunun her biri ayrı bir değerdir bence.lütfen 80 sonu ve 90 başlarında bu ruhu yaşamayan arkadaşlar bu kadar acımasız yorumlar yapmasınlar. guns ayrı bir ruhtu ve bunu sadece o dönemde genç olanlar bilir.
  • altçigi • 6 Temmuz 2006 00:00 • #620950
    tabi ama yine de gidip dinlemek izlemek gerekir fiyatlar biraz pahalı tabii ama yinede parası olanların kaçırmaması gerekir bence bu arada rock'n coke ta 100 ytl bence daha salam bi organizasyon kesinlikle muse ve placebo ya 100 ytl verilmez
  • HusH1985 • 6 Temmuz 2006 00:00 • #620951
    axel olmuş sumocu gibi e bir de slash te yok ben napiyim guns roses ı aç konser dvdlerini izle daha iyi
  • HusH1985 • 6 Temmuz 2006 00:00 • #620952
    yardbirds grubuda hala konser veriyor ama ne jeff beck var ne eric clapton ne de jimmy page sen dinlermisin onları sadece adları için bir de bunu düşünün yaa
  • grungesnotdead • 7 Temmuz 2006 00:00 • #620953
    axl a axel diyen zaten gelmesin yoksa axl herkesin içinde binlerce küfür sayabilir (i love you axle 93 istanbul bilen bilir) ayrıca neyi düşünüyoruz ya biz sırf ismi içinmi gidiyoruz bu konsere ulan axl rose bu dünyanın gelmiş geçmiş en iyi vokali artı söyleyeceği şarkılarda o çok beyendiğiniz eski guns and roses şarkıları.. hadi chinese democracy için yorum yapabilirsiniz bu adamlarla(yeni kadro) iyi iş çıkmaz dersiniz saygı duyarım(duymam aslında ama o ayrı) ama siz konsere laf atıyosunuz ilgincime gidiyor.. tamam zamanında slash (en sevdiğim adamdır rockn roll tarihinde) harika yapmış izzy süper besteler duff ın güzel bassları vs.. iyide bu konserde çalcak gitaristin (besteci olarak söylemiyorum) slashden farkı ne? yanlışmı çalıcak adam? yanlış notayamı bascak? yani anlatmak istediğim eski şarkıların söyleneceği konserde vokal dışında değişen hiçbir elemanın bi zararı olmaz! uzun lafın kısası sadece isim için değilde sevdiğimiz o şarkıları canlı dinlemek için gidiyoruz.. son olarakta şunu söyleyim chinese democracy dünyanın ençok beklenen en çok para ve zaman harcanan albümü internete sızan i.r.s twat ve better şarkıları harikalar.. axl gençliği teknodan kurtarmaya geliyor!
  • grungesnotdead • 7 Temmuz 2006 00:00 • #620954
    ayrıca axl n roses olarak çıksın nedemek ya adamı deli etmeyin! guns and roses ı kuran adam axl rose dur!.. izzy stradlin ve ticarii guns ile birlikte. guns ordan gelir rose ta malum axl dan. ve buadam ayrılıp yerine slash gelmiştir. ozaman o herif ayrıldı diye grubun adı slash n roses olsaydı buneya dalgamı geçiyorsunuz anlamadım. guns and roses axl ın grubuydu sen içinden gitaristi slash ı seversin o ayrı ama herif haklı olarak grubunu devam ettiriyor..
  • pinus_antares • 7 Temmuz 2006 00:00 • #620955
    Guns N' Roses her gün onların evinde konser veriyor ya ondan beklemiyorladır. Ayıp yahu. Ölüsü olsa gidilir. Biraz saygı arkadaşlar. Rock müzik gökten inmedi. Bu adamlar milyonlarca kişiyi Rock'a bağladı. Slash olsun olmasın, esas oğlan Axl Rose'dur. Ama biletler çok pahalı o ayrı :/
  • emre513 • 7 Temmuz 2006 00:00 • #620956
    arkadaslar siz begenın begenmeyin o arena dolucak bakin 1. kısım biletleri tukenmis hatta ben 1.kısım bilet arıyorum:) yani orası full dolucak ve axl dinlenicek slash li slash sız duff lı ya da duff sız izzy li ya da izzy siz