Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Guns N' Roses @ Kuruçeşme Arena - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Guns N' Roses @ Kuruçeşme Arena - İstanbul
  • GuiTaR • 2 Temmuz 2006 00:00 • #620916
    pahalı falan değil bence... gun's bu boru değil... tamam eski kadro olmayışı kötü ama yinede 2 günlük guruplarla kıyaslamayalım bence...
  • RippiN • 2 Temmuz 2006 00:00 • #620917
    guns n' roses' ın 13 yıl sonra tekrar Istanbul' a gelicek olması bir taraftan sevindiriyo fakat slash ve duff' ın olmaması ise üzüyo.. ki bu kişiler olsaydı mükemmel olurdu ama yok iştee..
    ve axl' in sahneye başında bandana, altında ise tayt ile kendini bilmez bir şekilde parçalarını söylerek çıkmasını isterdim, keşke hep öyle kalsaydı.. :) şimdi ki halini düşünemiyorum, sahnede aile babası gibi.. :)
    çok yakın bir tarihte olan bir festivalde ki canlı performansı;
    http://www.youtube.com/watch?v=evR-X-9zxEw
    sesinde değişiklik yok gibi.. :) insanı rahatsız etmiyo..
    bu arada, skid row grubunun eski vokalisti sebastian bach ile sahneye çıkıcakmış duyduğum kadarıyla..
    bilet fiyatlarına gelince pek da pahalı değil ki şu an indirimli olarak satışta.. şu an ki bilet fiyatları 2 temmuz saat 00.00' a kadar geçerli..
  • SONofJACKASS • 2 Temmuz 2006 00:00 • #620918
    yalan olur o iş.....çok severim guns n' roses ı ama eski halini....axl in küfürlerine de maruz kalınabilir :P 95 ytl verip de....
  • ArchDemon • 2 Temmuz 2006 00:00 • #620919
    Guns N' Roses gelmiyor bence sadece Axl geliyor gerçek Guns Slashli Dufflı Clarkelı Adlerli o efsane kadrodur bi tek Axl=Guns değildir...epey değişmiş halde göreceksiniz fazla şey beklerseniz hayal kırıklığı olur o nedenle bu konseri bu kadar abartmak gerekmez bence...Sebastian o dönem yeni kayıt için los angeles a gidicekmiş yani düet iptal olabilir ama belli olmaz lakin turnenin ismi GNR&Sebastain Duet Tour....
  • PoorBoyBlues • 2 Temmuz 2006 00:00 • #620920
    Axl Rose'un sesine ve tipine laf atanlar(44 yaşında) şu videoyu indirsinler...
    DVD kalitesinde(203mb)
    http://www.newgnr.com/dloads/video/donnington06paradisecity-newgnrcom.mpg
    ayrıca Sebastian Bach ile yaptığı My Michelle düeti de burada;
    http://www.newgnr.com/dloads/video/donnington06mymichelle-newgnrcom.mpg bu da sanırım 100 mb..

Bakalım fikirleriniz değişecek mi?;) Ayrıca grupta eski elemanlardan Dizzy Reed var ve belki Izzy Stradlin de gelecek...
  • PoorBoyBlues • 2 Temmuz 2006 00:00 • #620921
    "Hedefi Farklı Kaydet..." ile indirin.
  • Linwe_Tiwele • 2 Temmuz 2006 00:00 • #620922
    Axl = Axl dır.. Ben Axl'ı canlı canlı izlemek , onun canlı canlı sesini duyabilmek için gidiyorum.. Biletimi de aldım zaten.. Çocukluk aşkımı görücem sonunda canli canli =))
  • seemannsg • 2 Temmuz 2006 00:00 • #620923
    tribün 205 derken.........!!!!!??
  • AlternatifRocK • 2 Temmuz 2006 00:00 • #620924
    slash olsaydı daha güzel olurdu bence :) ama genede axl var boru değil :-P
  • rezidüel • 3 Temmuz 2006 00:00 • #620925
    Gün bu gündür!!..Slash olmasada...Sene 2006 da olsa...Axl artık bir hıyar da olsa çok eğlenceli olacaktı ama...O paraya bi halta gidilmez..Nedir bu Kuruçeşme sevdası? Pek de pahalı yav..Bu sene bu yüzden gidemediğim üçüncü konser olacak..E hayırlısı artık