Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Guns N' Roses @ Kuruçeşme Arena - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Guns N' Roses @ Kuruçeşme Arena - İstanbul
  • sansar • 7 Temmuz 2006 00:00 • #620957
    Bu fiyat ne be... Duyanda Guns N' Roses geliyo sanıcak ;)
  • crazy drummer • 7 Temmuz 2006 00:00 • #620958
    abicm bu axl rock aleminin en serefsizlerindendir.grubun dagılısınıhiç kimse tam olarak okumadı sanırım.içip içip grubun kendinden ibaret oldugunu soylemis.provalara gelmemis.baba Slash gruptan ayrılmıs ve intihar edicekken son anda vazgeçmis.sonrada axl diger elemanları kovmus evet hepsini sebebsiz kovmus.evet adamın sesi bi harika.o ses için konsere gidilir ama diger elemanlar olmadan o bence gıns and roses degil.zaten axl e vokalleri nasıl yapıcagna slash,duff falan soyluomus.yani sahane sarkılarda nefes almalar senkoplar falan eski elemanları fikri.bunca iyilige ragmen axl kovmus elemanları ve baska elemanlar bulmus.ve adamın tek amacı para artık.gidin slash .duff bakın grupları velvet revolver a ucuz barlarda ozzfesft ,earthshaker fest gibi yerlere çagırılıyorlar.ama axl grubu yani guns anr rosesa bakın.uçuk fiatlı bilet koyuyo ve burjuva mekanlarına geliyor s.refsiz.Alla askına bakın gunand roses gibi gruba show tvnin sponsor olması bu konserde dusunulebilirmi ama oldu iste ..allaın .ktan kanalı bu konsere sponsor.bence axlın artık o guns and roses degil..guns and roses bitti.artıklarıda VELVET REVOLVER DIR.gidin onu dinleyin bin kat iidir.slashın sigara tüttürerek çaldıgı sololara kulak verin..artık para esir olmus bu herifi axl ıda bırakın bırakın oraya popçular,burjuvalar gitsin.velvet de gelir yakında konser fiatını karsılastırırız.ve tüm eski rock gençligi olarak egleniriz
  • Songoku • 7 Temmuz 2006 00:00 • #620959
    Slash'in sigara tüttürerek çaldığı soloların üstüne ezik Scott Weialnd vokali olunca hiç te güzel gelmiyo Axl'dan sonra(VElvet Revolver'ı acayip severim o apayrı bi konu). Axl'ın vokaline Haluk LEvent bile solo çalsa dinlenilir ama,sevmeyen gitmez,ama ben fanıyım hastasıyım,ama "Axl kilo aldı","Slash yok,öleGuns mı olur",éaxl para için yapıyo" diyen tipler bence artık susmalı. Yıllardır hastası olduğunuz şarkıları orjinal vokalinden dinliceksiniz daha ne denir ki buna. (It's so easy'yi bi de Scott Weiland'dan dinleyin ve karar verin,Slash,Duff,Matt ve Scott Weiland mı,Yoksa AXl Rose veya herhangi bir grup mu? beence açık ara AXL.)
  • sheltox • 8 Temmuz 2006 00:00 • #620960
    Başka axl yok.Dünya gözüyle bi görün derim.ben bi daha gidicem..
  • JeeZ • 8 Temmuz 2006 00:00 • #620961
    arkadaslar bu adamlar 13 sene once gelmisti en son.bi dahada gelmezler.ne olursa olsun estranged, welcome to the jungle, you could be mine gibi sarkilari gercek vokalden dinlemek icin bence son firsat.gerisi fasa fiso
  • ceyna • 11 Temmuz 2006 00:00 • #620962
    çok pahalımış be cidden :))
  • SacredSteel • 11 Temmuz 2006 00:00 • #620963
    abi şimdi sert olacak ama kimse kendi kendine fazla triplere girmesin..yani ben iyi rock dinleyicisi olabilirim ama yılların grubunu eleştirirken biraz da dikkat etmeliyim di mi.yok axl şöyle olmuş yok slash gitar çalarken sigarayı ağzına şöyle alıyomuş....sonra adama sormazlar mı "eyvallah birader iyi diyorsun da sen ne yaptın arkadaşım..iyi müzik yapan herkesin yanındayız..ama sen bu tür yorumlarla geleceksen olmaz ki..zaten bir avuç insanız..b.kunu çıkarmayalım..peki?" diye...nedir yani..biz müzik dinliyoruz
  • tabutaht • 11 Temmuz 2006 00:00 • #620964
    gözler slash ve duff'ı arayacak.hala kararsızım gitmekte.o şarkıları çalmak başka bi gitariste yakışmıyo be abicim
  • Quivalen • 12 Temmuz 2006 00:00 • #620965
    appetite for destruction albumundeki çogu şarkıda izzy stradlin ön plandadır.. izzy yi görme imkanımız varken neden duff ve slash diye kasalım? =) tabi gözler arar ama onlar da gelmiyorlar velvet revolverla... gelsinler ona da gidelim yani...
  • black_sabbath_ • 13 Temmuz 2006 00:00 • #620966
    Bir gün içinde böyle iki önemli konserin olması sadece bizim ülkemizde olur herhalde.Günler çuvala girmiş galiba
    Ben James Brown konserine gitmeyi tercih edenlerdenim.Bidaha gelme ihtimali Ganz a göre daha düşük olduğunu düşündüğüm için Bu konseri tercih ettim.Ayrıca biletlerin de 100 ytl olmasıda beni bayağı etkiledi ve biraz da saçma geldi malum asgeri ücret:)
    Diyeceğim en yakın zamanda tekrar ülkemize gelirler inşallaaaahhhhhhhh