Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Battle of The Bands 2006

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Battle of The Bands 2006
  • Ruh Gemi • 27 Temmuz 2006 00:00 • #621644
    burada olay 50 ytl değil aslında.gören geçiren biri olarak söyleyeyim reklamının hakkını veren bir yarışma değil.yarışmadan yarışmaya koştuk kimisinde derece elde ettik kimisinde edemedik.ama hiçbirini böyle eleştirmem.
  • DeepPurple • 27 Temmuz 2006 00:00 • #621646
    Yarışmaya katılacak grupalra birkaç uyarım, sahnede kullanılacak birkaç espri bulun cenk erdem tadında diyaloglara girin idare edende bi beste yapın (punk olursa iyi olur) ödül sizindir.Buda benden size kıyak olsun...
  • cesila • 27 Temmuz 2006 00:00 • #621647
    50 ytl olması çok çok iyi olmuş bence.bedeva olsaydı çok rezil olurdu eminim..duyan gelirdi grup olarak...biraz ciddi bişey olmuş birde arkadaşlar hak verin yani adamlar okadar uğraşıyolar her şeyi ayarlıyolar..eğer ceblerine 3-5 kuruş giriyosa benden helal olsun ki hiç sanmıyorumm..harcadıkları yol paraları vs.. lerde adamların ceblerinden gidiyo..organizasyon yapmak hiç kolay bişey değil..bence 50 ytl grup için hiç bişey değil..ki çok var organizyona ve birikir.paranız yoksa gidin çalışın kazanın arkadaşlar..gidip çalışsanız demo parasını bile çıkartırsınız..bence 50 ytl çok çok uygun..amatör grupların bulamıyacağı insanların önünde çalıcaksın..bu bile yeter bence.bu işlerede deneyim çok önemlidir..bence 50 ytl nin dönüşü kazanamadığın taktirde katkat fazlasına deneyim olarak gelicektir bence.. yazan arkadaşların çoğu 50 ytl ye takılmış durumda anlamadm ..
  • altçigi • 27 Temmuz 2006 00:00 • #621649
    ya bizde bu sene bu tarz bi organizasyon yaptık gruplardan falanda para almadık sponsor desteğiyle hallettik işleri eğer sağlam bi jüri sağlam bi ödül konulsaydı sponsor kesinlikle bulunurdu organizasyona burda da 50 ytl nin muhabbeti dönmezdi ve de organizasyonu düzenlenyen arkadaşlarda burada kimseye açıklama yapmak zorunda kalmazdı neiese kolay gele arkadaşlar gruplarada burdan şunu söyelmek isterim farklı bi sahnede başka bi şehirde çıkıp çalmak bile size inanılmaz güven verecektir diğer çalışmalarınız da
  • Crucify • 27 Temmuz 2006 00:00 • #621651
    bence katılım için 50 ytl degil katılanlara 50 ytl verilmeli ki gruplara destek bi teşvik verilsin...
  • _DumaNisT_ • 28 Temmuz 2006 00:00 • #621652
    jüride kim var metallica mı 50ytl boru değil..=)))
  • stone pilot • 28 Temmuz 2006 00:00 • #621653
    müzik bir paylaşım içindir.bu da grupların belirli bir tanıtım yapmaları için bir yoldur.tabi ki tek yol değil.

lakin ben grubumu bu tarz yarışmalara sokmaya sıcak bakmıyorum,ama katılanları da aşağılamak pek de haklı gözükmüyor.

isteyen katılır isteyen katılmaz.ama ben sıcak bakmıyorum.müziğe böyle bir şey için başlamadım çünkü.o jüri neyin iyi olup olmadığına karar veremez.sadece neyin tutup tutmayacağına karar verebilir.

katılanlara ve organize edenlere de saldırmak hoş değil ama.isteyen istediğini yapsın.
  • kalipardi • 29 Temmuz 2006 00:00 • #621654
    hem elli milyon vereceğim.hem de 3 beste vereceğim.ee bu yarışma bana ne verecek.benim şarkılarım iyiyse bu yarışmaya ne gerek.50 milyonu neye harcayacaklarının bi listesini eklerlerse sevinirim.
    ***birde beni en çok sinir eden şey katılım kalitesini yükseltmek için para alıyoruz denmesi.yani bu boğaziçinde okuyan nacizane dahiler böyle bir yöntem bulmuşlar.
    ***ben böyle şey görmedim.
    ***Bu yarışmanın kime faydası olmuş size olsun arkadaşlar.bu herifler birkaç grup sayıyorlar ama saydıkları grupları biz başka başka yerlerden öğrendik.
    ***üç beste gönderecem ben size utanmazlar.
  • wedge antilles • 31 Temmuz 2006 00:00 • #621655
    Öncelikle 50 YTK' lik bir ücret katılım oranını ciddi şekilde düşürecektir. Üç şarkılık bir demo kuralı abartılı olmasının yanı sıra katılacak gruplara çok daha ağır bir maddi külfet getirecektir. Yurtdışında yapılan B.O.B. yarışması ciddi bir yarışmadır, Amerika Birleşik Devletleri' nde yapılan benzer yarışmalarda yüksek para ödülleri ve plak anlaşmaları söz konusudur. Organizasyon da bu satıhta çok daha planlı programlı ve herşeyden ötesi sonucu "güvenilir"' dir. Sahnede sütlaç gibi dağılmalarına rağmen yaşları küçük diye bir gruba birincilik verilmez. Kardeş okul diye düşünülerek başka bir üniversitenin iç burkucu derecede başarısız bir başka grubuna da üçüncülük verilmez. Sesi çamur gibi olan Behringer ampliler sahneye kurulmaz. Bar grubuyken bir tane albüm çıkarmış ve herkese "keşke bar grubu olarak kalsalarmış" dedirten bir grubun gitaristi jüriye alınmaz...Lakin eski haliyle, ve eski katılım şartlarıyla tüm bu olan bitene göz yumulabilirdi. Şimdi bu 50 YTL ve 3 şarkılık demo kaidesine karşılık olarak organizasyon ne gibi düzeltmeler yapacak bu benim için merak konusu. "Seçkin jüri üyeleri" ifadesi ise her zaman ki gibi bu seferde kanımı dondurmayı başardı.

eh, rastgele...
  • kafamiyicem • 19 Eylül 2006 00:00 • #621656
    Finale katılamayanlara haber bile verilmeyecek.Seçkin jürinin beğenmediği şarkılar hakkındaki yorumları önemsiz olduğu için not alınmayacak alınsa bile finale katılamayan gruplara iletilmeyecek.Sonra da organizasyon yapıyorum diye ortalıkta gezilecek.Elenen gruplar, kargonun yarışmaya ulaştığından bile haberi olmayacak. Çok alkış alan grup kazanacak. Önemli olan katılmaktı olacak. Herkes aldığı maaşa bakacak. Katıldım,finalleride izledim ordan biliyorum