Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dikkat Ediniz!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Dikkat Ediniz!
  • nick mick yok • 12 Ağustos 2006 00:00 • #622246
    Pu ahaha... "Saatlerinizi ayırıp satırlarca yanıt yazıyosunuz" diyen hekırcık-pıtırcık arkadaşa da bakın ;) Kendisini benim geyik diyologlarımdan çok daha uzun postlarla ifade etmeye çalışmış. Çüşş dedim. Yine de olmamış pinky-hacky ;) Büyü aslanım büyü biraz.. Alem uzaya gidiyo :))
    12 Ağustos 2006 Cumartesi | Yazan: •Synthesizercı

bir şu adamın yazdıklarına yapmak istediklerine yazdıklarına bakıyorum birde senin.
    arada ne kadar çok fark var yaa.
    demekki garajda 10 tane daha böyle adam olsa senin gibi 1000 adamın vay haline.
  • fredie182 • 12 Ağustos 2006 00:00 • #622247
    allaşkına bu adamların işi gücü yok mu onun bunun nickini hack liyo ne bicim bi düsüncedir anlamadım gtti lan bari gidin banka hesaplarını kurcalayında işinize yarasın anasını satiim onun bunun nickini hack lemekle eline ne geciyo ke hem sadece bol bol anana küfür yiyon baska bişi olduu yok allah akıl fikir versin tek yorumum budur he pppeeeeeeeee:P:P
  • aliş • 12 Ağustos 2006 00:00 • #622248
    lütfen dikkat!!!!!10 dakika içinde üyeliğiniz pasif olarak güncelenecektir.bu arada güncellendikten sora siteye girip bakın tabi girebiliyorsanız :)))))
  • uzo • 12 Ağustos 2006 00:00 • #622249
    arzach keşke bize yolladığın(bana gelmedi) maili bizde sana yollasadık bakalım sen yicekmidin?
  • arzach • 12 Ağustos 2006 00:00 • #622251
    arzach keşke bize yolladığın(bana gelmedi) maili bizde sana yollasadık bakalım sen yicekmidin?
    12 Ağustos 2006 Cumartesi | Yazan: uzo

sence?
  • arzach • 12 Ağustos 2006 00:00 • #622252
    Olayı gerçekleştiren arkadaşada daha vatana millete hayırlı işler yapacak bir akıl diliyorum..
    12 Ağustos 2006 Cumartesi | Yazan: Negentropi

sağol zaten yeterince yapıyorum. burası sanal alem real alemle değil.

bu olay zaten tamamen planlanarak yapıldı hedefe ulaşıldı. hala şuraya yazı yazmanızın bir anlamı yok arkadaşlar.

tartışılması gereken bir şey varsa oda bu olayın yaratıcıları ve adminleriniz arasında halledilir siz sadece mailleri cevaplamaıyın admininiz dediği gibi gerisi önemli değil.

burda bu basit bir şekilde çözülebilecek olan olayı ana sayfasına taşıyan adminnze laf anlatma çalışıyoruz sen olayı vatan millet sakaryaya çevirdin.
  • arzach • 12 Ağustos 2006 00:00 • #622253
    garajın iyiliği için yapılan bu olay burda sona ermiştir.

üyelikler geri verilmiş. verilmek istenen mesaj adminlerinize iletilmiştir. üyeler bunu lafla anlamadığı için uygulamalı olarak olay gerçekleştirilmiş ve ana sayfaya taşınarak garaj üyeleri dikkatli olmak zorunda kalmıştır.

şunuda kafanıza sokun bu bir hack saldırısı değil adminlerinizin ve sizin daha dikkatli olmanız için yapalılan bir oyundur.

belkide adminleirnizden birisi tarafından verilmiş bir fikirdir bunu da istisna olarak bir yere not edin.

bu olay tam istendiği gibi cereyan etmiş ve artık son noktaya gelmiştir.

herkeze iyi eylenceler buraya yorum yazıp boşuna parmaklarınızı yormayın artık yardımlarınız için teşekkürler.

Bu zafer GaRaJı 2. evi olarak sevenlere armağan olsun.
  • MunWaqe • 12 Ağustos 2006 00:00 • #622254
    ben anlamıyorum ki adamın biri çıkmış yok garaja msg verdım yok korudum dıyo sana mı kaldı garajı koru mak...
    ayrıca rocker da sonu na kadar katılıyorum dusuncelerın de..

bısıy daha sence o yaptıgın sac ma sapan hesaplarla nereye ulasa bılırsın hadı 1000 hade dus hesap yapalım 20.000 uyeyı heckledın hıc dusun mu yo musun gercek ten garajı sevenler yaklasık 5 dakkada yeni üyelık alabılırler..

yaptıgın gayet basıt bısıy burası yaklasık 60.000 uyesı olan buyuk bı sıte ole kolay kolay hecklenmes bı onlemlerı vardır elbet...
    admınlere suc buluyosunus sızce aynı haberı msg olarak atsalardı suan oldugu gibi herkes konusarak ne kadar basıt bısı oldugunu anlamasıydı herkesın içinde bı suphe olsaydı daha mı iyi olur du?

bunlar bos işler kendımıse gelelım kımse garaj da kar masa yaratamadı bu konusmalar en basıt bı ankettede oluyo ..

saygılar.....
  • bloody_angela • 12 Ağustos 2006 00:00 • #622255
    yaa onu bunu bırak da senin 14 yaşında iki hayranın oldu bunu kutla:D:D nihahahaa. biz böyle bi olayı ana sayfaya taşıyan bekçimizle gayet mutluyuz. yaptığın hiçbir işe yaramadı. sadece dediğim gibi bize muhabbet ortamı yarattın. tartıştık deşarj olduk. iyi oldu...
  • rocke_r • 12 Ağustos 2006 00:00 • #622257
    uyuduruk bı fake +mılattan kalma taktıkle caldıgın 40 nıckle garaja bı uyarı vermek goz dagı vermek gercekten de yurek ıstıyen bı ıs ıcındekı cocugu alkıslıyoruz bız garaj sakınlerı . basarılarının devamını dıler gozlerınden operım bu arada:p