Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dikkat Ediniz!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Dikkat Ediniz!
  • rockci_kiz • 10 Ağustos 2006 00:00 • #622175
    14 yasındakı yenı ergen gencten hayatı utopık hayallerle goren bı cumlenın ıspatı ...
    10 Ağustos 2006 Perşembe | Yazan: •rocke_r•

alakasiz tamammi adam neler yapmis garjin altini üstüne getirdi birde burda bu mesajlar tamamen katiliyorum lenaya hayran kaldim bende arkadasa artik benimde yollum gözüktü sanirim bende atilirim ama yinede bravo diyorum deccal6 ve ayakta alkisliyorum bekci korkma ben böyle bisi yapmam beni atma ben bilgisayardan bisey anlamam
  • schizophren • 10 Ağustos 2006 00:00 • #622176
    Arkadaşlar Basit Oyunlarla Üyeliğinizi Kaptırmayın,arkadaş bu sitenin aynısından yapabilceğini söylüyoki bu FAKE tir Bakınız Benim Kendi Fake im http://benimblog.com/geyik/bu tip kolay numaralaraları yicek arkadaşlarada bişey demiyorum,hacklenerek öğrenicekler mâlûm :) Sitenin Kendi Güvenliği Mevcut Sanıyorum Merak Edilcek Bi Durum Yok Her Zaman Olur Bu Tarz Şeyler
  • rocke_r • 10 Ağustos 2006 00:00 • #622177
    bı sey anlamadıgınız bellı sıteye ne ıcın geldıgınızde bellı zaten sıberalem e vs takıl derım sana tam senlık oralar hos 14 yasındasın buyuycen ama elbet bulursun sana tavsıyem ? o calınanlarla govde gosterısı yapıyor uyduruk bı sahte uyelık atarak herkes yemez ama bunuda unutmayın
  • Badlik Amiri • 10 Ağustos 2006 00:00 • #622178
    helal olsun
  • rockci_kiz • 10 Ağustos 2006 00:00 • #622179
    ne diyosun senn yaaa ben buraya siber alemde filan takilayim diye girmedim tamami insan kendisi baskalari hakinda ne düsünüyorsa kendisi öyledir ben cocuga tanisalimmi filan dedimmi hayir sanane sanmi sorcam neti neye kulanicagimi herkes basimiza bisey kesildi yahhh
  • rocke_r • 10 Ağustos 2006 00:00 • #622180
    senın aynada gordugunu ben duvarada gorurum yasına bakta konus edep YA hu bu sozu yaz sana ılerde de lazım olabılır ben sozumun arkasındayım emın ol onun ıcın gelıyorsun profılıne bakınca zaten ne kadar b0ş oldugun bellı ugrasmaya degmessın tartısamassın bılgın yetmez ışınde ol ekmegını kovala gıt mılletın nıckını calanlara ozel mesaj at tanıs ya da yorum yap supersın dıye anca bunlara kafan calısır ....
  • paranoia_ • 10 Ağustos 2006 00:00 • #622181
    bana da geldi çok komik ya... ben bekçiye bildirmedim bildirmek de aklımdan geçmedi özür dilerim herkesten... hatta elemana virüslü şarkı attım bekçi bak dinle diye inşallah açmıştır:D. ama gerçekten özür dilerim çok ucuz bi numara bildirmek gerçekten aklıma gelmedi.
    10 Ağustos 2006 Perşembe | Yazan: paranoia_

hadi ya ben neden görmedim o maili yoksa bana atmak yerine gerçek bekçiye mi attın? yalan söylemek çok kötü bişeydir cızzzzz yapma yavrum yapma evladım.

hackerım bi tanem sen malsan ben ne yapayım mailin doğru çalışmıyor demekki... ki kimsenin buradaki hesabını hackleyebileceğini sanmıyorum. ben hiç yalan söylemem...
    uyarıymış... yaptığın şeyi çok da zor yapılması imkansız falan mı sanıyorsun sen. bence bunları bırak müziği falan seviyorsan aynen takıl gel aramıza ne bileyim sarılalım sıkı sıkı falan. ama yazık yani bir de o profile sakın bu çocuğu siteden atmayın hackledim falan yazmışsın... ama olmaz ki. tüm garaj ahalisi salak yerine de konmaz ki.. değil mi ama?
  • rocke_r • 11 Ağustos 2006 00:00 • #622182
    yav mılattan oncekı taktıklerle nıck calmaya calısıyor ısın kotusu attıgı adrestende sunu yapın bunu yapın dıye yonlendırıyor dırek gır sıfresını ıste barı utanmassan:p cok ılgınc ınsanlar var ya artı sarılalım sıkı sıkı demısın cok guldum guzel yazmıssın elıne saglık:=)
  • lena avrıl • 11 Ağustos 2006 00:00 • #622183
    ya açıkçası ilkten güzel ve heyecanlı geldi ama düşününce yanlış ya aslında ama herşeye yaşı katmak da ne oluyor ya haklısınız yanlış yaptım süper falan diyerek ama ilkten değişik geldi
  • lena avrıl • 11 Ağustos 2006 00:00 • #622184
    konuyu kaydırıyorum nerde hoşunuza gitmeyen mesaj var karalamak için önce
    nick
    o da olmadı
    sevilen sanatçılarla girişiyorsunuz insanlar

yok ergenmiş sibermiş zartmış zurtmuş siz annenizin karnından cuk 18-20 doğmadınız asıl siz bayağı acılı bir ergenlik yaşamışsınız demek ki öç almaya çalışıyosunuz size bu az bile az