Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dikkat Ediniz!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Dikkat Ediniz!
  • bloody_angela • 11 Ağustos 2006 00:00 • #622215
    yaa bu çocuğun işi gücü yok heralde. yavrum uğraşmayın böyle işlerle. gidin kendinizi geliştirin vatana millete yararlı adamlar olun yaa. garaj gibi yerde senin gibi vatandaşların ne işi var zatenn??? ne istiyosun bu garaj ahalisinden??? hahh attın maili mutlu mu oldun. bu sıcak yaz günlerinde ferahladın mı???
    bana mail gelmedi. gelse de belki yerdim bilemiyorum. acemi üyenin önde gideniyimm. ama yok yemezdim yaa. bende paranoyaklık var hayattaa vermem şifrefi. bekçi kafama sopayla vursa söylemem. benim şifrem pasif güncelleme yapmiyacağım ben kalacam böyle pasif olcam kime ne:D:D
    takma kafana bu çoluk çocuk işlerini bekçi. bunlara koliyle kitap göndermek lazım otursun okusunlar beyinleri gelişsin. allah allahh kızdırdılar beni yaww...
  • arzach • 11 Ağustos 2006 00:00 • #622216
    öhö öhö öhö umrumda bile değilsiniz. :)
    pasif güncelleme hahha ulan yazarken bile güldüm :) garajda bunca gerzek varken ne uğraşıp zaman kaybetçem.
    ama isteseler yaparlar işte..

gel biz senle kumda oynayalım sen hasta ol ben doktor.

ulan şuraya bak 2 dakka uğraşarak garaın altı üstüne gelebiliyo.

iştre sorunda burda yaaa olum...

hala anlayamıyosunuz dimi olayı? ya da anlamakta zorluk çekiyosunuz...

biraz daha düşünün nedir bu amacı nedir vs.

amaç siteyi birbirine katmak mı yoksa saçmalaıklara çözüm mü?

bakın buda bir saçmalık toplanmış onlarca kişi sahte maili yazarken bile gülerek yazıp dalgasını geçen bir adama karşı cephe almış...
  • arzach • 11 Ağustos 2006 00:00 • #622217
    ben hacker falan değilim arkadaşım ben normal bir insanım.

ben bile bunu yaptıysam hackerlar neler yapar tahmin edebiliyomusunuz siz?

biraz mantıklı olun arkadaşlar.
  • arzach • 11 Ağustos 2006 00:00 • #622218
    haa bir de şuraya çıkıp satırlarca yazıp yorum yapıyosnuzya beni en çok koparıyo. ulan altta kalın yazı ile yazıyo herşey açık ve net daha bu konuyu neden irdeliyosunuz?
    bunca yapılan şeyin ne anlama geldiğini anlayamayacak kadar çocuk olan sizsiniz.
    herşey planlı yürüyo arkadaşlar.
    önce bir uyduruk okurken gülünecek ama yenebilecek bir mail üyelere gönderilecek
    şifreler alınınca bunu adminlere duyurulacak ve bu garaj üylerin tümü tarafından duyulacaktı.
    böylece garajdaki sıkıntılardan biri tasrtışılacaktı..
    şuan olduğu gibi.
    farkındaysanız hala burayı ben yönetiyorum.

1-msaj konuyu ciddiye almayanlara ve yalan söyleyenlerişn biraz daha dikkatli olması için gönderildi.
    2. mesaj garajda yapılabilecek şeytanlıkları göz ününe koymak ve adminlerin dikkatini garajda toplamaktı.
    farkındaysanız adminler biraz kaytarıyo. artık işleri noktalılar yapıyo.

evet kuralları onlarda uygulayabilir ama bunun gibi bir tehjtite karşı bişey yapamazlar.
  • arzach • 11 Ağustos 2006 00:00 • #622219
    takma kafana bu çoluk çocuk işlerini bekçi. bunlara koliyle kitap göndermek lazım otursun okusunlar beyinleri gelişsin. allah allahh kızdırdılar beni yaww...
    11 Ağustos 2006 Cuma | Yazan: bloody_angela

:):):):)
  • bloody_angela • 11 Ağustos 2006 00:00 • #622220
    ne karışmışş??? nerde karışmış??? ne zaman??? garaja baktım herşey yerli yerinde. şarkı sözleri notalar haberler falan hepsi duruyo:D bi iş yaptığını sanma yani. sadece şu boş boş oturup ''yahu bu sıcakta naapsak da vakit geçirsek'' diyen insanlara polemik yarattın. neyse seni de anlıyorum....
    hee birde garajda bunca gerzek varken ne uğraşcam vakit kaybı diyosun ama bakıyorum hala buralardasın, garajdan başka uğraşcak bişeyin yok.... :))))
  • arzach • 11 Ağustos 2006 00:00 • #622221
    ne karışmışş??? nerde karışmış??? ne zaman??? garaja baktım herşey yerli yerinde. şarkı sözleri notalar haberler falan hepsi duruyo:D bi iş yaptığını sanma yani. sadece şu boş boş oturup ''yahu bu sıcakta naapsak da vakit geçirsek'' diyen insanlara polemik yarattın. neyse seni de anlıyorum....
    hee birde garajda bunca gerzek varken ne uğraşcam vakit kaybı diyosun ama bakıyorum hala buralardasın, garajdan başka uğraşcak bişeyin yok.... :))))
    11 Ağustos 2006 Cuma | Yazan: bloody_angela

bak oturmuş bana "nasıl laf soksam nasıl alt etsem" diye düşünüp satırlarca yazı yosun. bu da bir karışıklıktır.

buralardayım hiç çıkmadım ki buralardan sizin yazdıklarınızı okuyup halinize acıyorum.

sen mesajları bir kez daha oku ama okurken anlamayada çalış.

farkındayım garajı sevişyosun ve koruyosun ama ben senden daha çok sevdiğim için bu sıcak havada size bazı şeyleri anlatoyorum.
  • arzach • 11 Ağustos 2006 00:00 • #622222
    gerçektende çok sıcak :)
  • lena avrıl • 11 Ağustos 2006 00:00 • #622223
    ya arzach ne olu r bi eş dosta ekle bişi yazıcam sana sonra sil lütfen yaa hemen cevap yetiştirmeyin lütfen
  • arzach • 11 Ağustos 2006 00:00 • #622224
    eş-dosta ekledim kardeş de ne diceksen.