Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dikkat Ediniz!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Dikkat Ediniz!
  • bloody_angela • 11 Ağustos 2006 00:00 • #622225
    cidden öyle. bak sana laf yetiştirmeye çalışırken eridim öldüm bilgisayarın başında. anlatmaya çalıştığını cidden anladım. ama bunu anlatma yolun hoşuma gitmedi. sonuçta bu maile kanmış şifresini göndermiş kişilerle senin anlatmaya çalıştığın şeyin bir alakası yok. bana da mail gelse bende yerdim diye bu kadar tepki göstermiyorum:D herkes pasif güncelleme aktif güncelleme bilmek zorunda değil, gelir siteye bakacağına bakar, çıkar gider. yaptığın şey bazılarının kendisini kötü hissetmesine yol açmış olabilir. ne dersin??? sen yazarken güldün ama eminim onlar hacklenince gülmemişlerdir. bekçi ne yapsın, herkese aktif pasif güncellemeler hakkında bilgi versin, şurda bi hacker'ın insafına kalmış site halkını süperman edasıyla kurtarsın mı??? boşver uğraşma kimseyle bu sıcakta herkes gitsin yatsın, tatil yapsın....
  • arzach • 11 Ağustos 2006 00:00 • #622226
    cesaret için tebrikler bu arada

eş-dost dışında mesaj alamadığın için buraya yazıyım cevabnı lena_evil di sanırım nickin..

garajı sende benim kadar sevsen sende aynı cesareti gösteriridin.

bu yaptığım bir suç. fakat ben işlemekten pişman değilim çünkü bunca uğraş garaj için..

alnayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az.
  • arzach • 11 Ağustos 2006 00:00 • #622227
    bloody_angela o hacklenenlerin üyeliklerini geri verdim zaten veriirkende rahatsızlıktan dolayı özür diledim ve amacı onlarada anlattım.

bu konuya hakim olan tüm arkadaşlardan 2 ricam var.

1-bu mail bu mesajlar ne için garaja saldırmak mı yoksa garajın bir yönünü ortaya koyarak bu kötü yünü ortadan kaldırmak mı.. ben bunu bekçiyede söyleyebilirdim fakat adam hiç bir şekilde uğraşmazdı bende küçük bir maille bunu ona gösterdim.

2-ben bir hacker değilim evet kendine hacker diyen insanlardan çok daha iyi işler yapabiliyorum ama hiç biri korsanlık için değil uyarmak-bişeyleri anlatma-önlem aldırmak.
  • rocke_r • 11 Ağustos 2006 00:00 • #622228
    bı sey anlamadıgınız bellı sıteye ne ıcın geldıgınızde bellı zaten sıberalem e vs takıl derım sana tam senlık oralar hos 14 yasındasın buyuycen ama elbet bulursun sana tavsıyem ? o calınanlarla govde gosterısı yapıyor uyduruk bı sahte uyelık atarak herkes yemez ama bunuda unutmayın
    10 Ağustos 2006 Perşembe | Yazan: •rocke_r•

ya arzach ne olu r bi eş dosta ekle bişi yazıcam sana sonra sil lütfen yaa hemen cevap yetiştirmeyin lütfen
    11 Ağustos 2006 Cuma | Yazan: lena avrıl

bı gun once dedıgımde ne kadarda haklıymısım gor ıste
  • lena avrıl • 11 Ağustos 2006 00:00 • #622229
    eş-dost dışında mesaj alamadığın için buraya yazıyım cevabnı lena_evil di sanırım nickin..

garajı sende benim kadar sevsen sende aynı cesareti gösteriridin.

bu yaptığım bir suç. fakat ben işlemekten pişman değilim çünkü bunca uğraş garaj için..

alnayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az.
    11 Ağustos 2006 Cuma | Yazan: arzach

aklıma gelen şeyi yapmışsın tebrikler ayrıca cesaretsiz olsam herksin ortasında beni eş dosta ekle demezdim di mi???
    neyse tekrar cesaret için tebrikler

açık açık yazmamamın sebebi de burasu yorum krdeşi,m ne alak garmes var dememeleriydi

yoksa cesaretsizlik değil belki beni rezil ettiğini düşündün ama hiç de öyle değil zaten oku ben sana süpersin yazmıştım yani biraz az biliyoruz garajı galiba yoksa yorumları özel işin için kullanmazdın ama ben de şu an aynı hatayı yaptım kusura bakmayın garaj ahalisi
  • arzach • 11 Ağustos 2006 00:00 • #622230
    Kimden : lena avrıl
    Tarih : 11 Ağustos 2006 / 23:25
    Konu : alkışşş

--------------------------------------------------------------------------------
    yani ilk başta süper dedim ama yanlış anladılar biz arkadaşlarla yaptığınız şeyi değil yazdığınız yorumları çok orijinal bulduk
    ya valla yanlış anlamayın öyle asılmak falan gibi niyetimiz kesinlikle yok yaş merak ettik biz ya

cesaret için tebrikler bu arada

günağını alma kardeş işte bunu yazdı.
    ayrıca bu olayda bana gerçekten en çok yardımcı olanlardan biri oldun sanırım bekçiye sen gönderdin. teşekkürler.
    birilerinin bişeyler anlatmamda çok yardımcı oldun.
    her ne kadar yannış anlasanda.
  • rocke_r • 11 Ağustos 2006 00:00 • #622231
    yoksa cesaretsizlik değil belki beni rezil ettiğini düşündün ama hiç de öyle değil zaten oku ben sana süpersin yazmıştım yani biraz az biliyoruz garajı galiba yoksa yorumları özel işin için kullanmazdın ama ben de şu an aynı hatayı yaptım kusura bakmayın garaj ahalisi
    11 Ağustos 2006 Cuma | Yazan: lena avrıl

bu yaptıgına tukurdugunu yalamak denır bence hıc yazma sen ...
  • arzach • 11 Ağustos 2006 00:00 • #622232
    neyse beni anlayanlara teşekkürler anlamayanlara biraz daha tarafsız ve objektif baklmarını öneririm.

saygılar.
  • lena avrıl • 11 Ağustos 2006 00:00 • #622233
    bu yaptıgına tukurdugunu yalamak denır bence hıc yazma sen ...
    11 Ağustos 2006 Cuma | Yazan: •rocke_r

tama o zaman burdan yazayım ben ben yaptığı şey doğru demedim sadece hazırcevaplık cesaret isteyen bir şeydi bunu takdir ettim eeee hackleyelim herkesi kih kihj demedim sen de takma bana başka uğraş bul kendine çünkü 5 gün sonra yokum abicim .......
  • rocke_r • 12 Ağustos 2006 00:00 • #622234
    nıye yoksun oks yemı hazırlanıyorsun :D:D:D tamam yeter ne sen yaz ne ben