-
Şüphesiz "Şebnem Ferah", tartışması mı olur bunun: )
-
kesinlikle katılmaktayım..şebo gibisi çok az türkiyede.. kaliteli müzik yapıyo hatun gerek besteleri gerek şarkı sözleri çok etkileyici...birde bence şebo piyasa kaygısında da degil de gerçekten rock müziği ilerletenlerden türkiyede....özlem tekin iyi bi ses ama tarz olarak halen oturmadı bi rock bi elektro..şebonun sağlam bi tarzı var en azından....
-
Benim babam senin babanı döver...
Valla hiç bir yazıyı okumadım zaten gerekte yok ama birşey sormak istiyorum.Özlem tekin rockmı yapıyor..hadi şebnem ferah boyuyo kendini yırtık eldivenler giyiyo ordan biraz rockçı gibi görünüyo en azından :P ama özlem tekin ne iş??iksinide sevmem hatta hiç sevmem ama şebnem feraha haksızlıktır bence bu karşılaştırma..Zaten kimsenin karşılaştırdığı yok çocukca birşey benim babam senin babanı döver hesabı...
-
şebnem ferah türkiyenin en iyi vokali..bu kadar basit...
-
evet yani şebnem kim özlem kim!
-
ABARTSAYDIN...
OHA BE Bİ ŞEBNEM FERAH 100 YIL KASSA BU KADAR ADAM OLUR EN FAZLA :D
-
ABİ TÜRKİYEDE ADAM GİBİ ROCK YAPAN MI VAR DA ŞEBNEBE ROCKER DİYOSUNUZ??ABİ ŞEBNEM FERAH DEDİĞİMİZ ADAM YILLARDIR KENDİNİ YIRTMIŞ AMA BİŞİ BAŞARAMAMIŞ BİR İNSANDIR..Bİ İBRAHİM TATLISES KADAR BİLE ADINI DUYURAMAMIŞTIR...O BİR GERİZEKALI KONUŞMA ÖZÜRLÜNÜN TEKİ BENCE..TARTIŞMAYA DEĞMEZ..
-
valla ikisinin de ''bring me to life'' cover ını dinlerseniz ikisinden de sogursunuz...
özlem tekin çok yapmacık bence, ikisinden birini seçmek gerekirse şebo tabii ki....
-
ibrahim tatlıses kadar sesini kimse duyuramımıştır zaten:P
-
açık ara şebnem ferah