-
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ben buna gülerim işte
haaaaaaaaahaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaa nebiçim laf bu be deget la
-
Cengiz ben.Bence bu şekilde konuşan adamların kendilerine güvenleri yok.Herşeyi ecnebiler becerebiliyor sanki.gün geçtikçe yeni gruplar çıkıyor.Serhat isimli biri çıktı.Süper herif bence.Adam iki albüm hazırlamış şimdi sadece biri marketlerde.Diğeri ingilizceymiş.Dinlemenizi tavsiye ederim.
-
türkçe rock
pepperrina: nerde isyan demişsin ve ırak savaşında bizim rock çılarımızın sustuğunu yazmışsın.mor ve ötesinin önderliğinde çıkan ve türkçe rock yapan insanların içinde bulunduğu albümü satın alarak destek verdin mi?türkiye de rock isyanda bulunursa sansasyon olurmuş.işte sana isyan hani sansasyon nerde isayan isteyen rock dinleyicisi?senin bu albümden haberin bile yok heralde?türkçe rock yapanlara kızmadan önce kendini eleştir ve kendine kız!
-
türkçe rock
albümü biliyorum ve aldım. ama o isyan şarkısı değil savaşa hayır şarkısıydı ve son derece yumuşak başlıydı. evet onların arkasındayım çok çok iyi yaptılar. ama bunu ortak bir çalışma olmadan yaptılar mı? kendi şahsi albümlerinde bu konuda bişey söylediler mi? bu tek bir şarkıyla olacak bitecek bişey değil. olayın üstüne gitmelilerdi. konuştular ve sustular. bu isyan değil.
-
türkçe rock
sen ne yapmalarını bekliyorsun?mor ve ötesinin son albümünü dinledin mi?bulutsuzluk yol albümünü dinledin mi?isyan nedir sen bunu biliyor musun?peki sen halk olarak neden isyan etmiyorsun.ırak halkı için savaştan önce oraya gitseydin ya!savaşa hayır albümünü yaptıktan sonra kamu oyu o insanların arkasında durmadı ve tv ler o albüme ilgi göstermedi.dünyada ki rock çılar ne yaptı.yaptıklarının arkasında nasıl durdular?zaten arkasında nasıl durulabilir?reklam mı yapsınlar,açık oturum programlarına katılıp aptal insanlarla mı tartışsınlar?
-
türkçe rock
arkadaşlar bence bu savaş olayına kendinizi çok fazla kaptırmadan önce kendi ülkenize bakın bi ya......bırakın orda-daha doğrusu dibimizde-olan savaşı biz kendi içimize yapılan saldırılarda bile adam akıllı ses çıkartmıyoruz ki..ne savaşı...eğer rock bir seslenişse bir haykırışsa acıya karşı çıkmaysa o zmn bunun kendi toplumumuzda başlaması gerekir.. we türkçe rock die bişi varsa -ki var- o zmn rockçılarımız da kendilerini sdc aşkla meşkle ifade etmemeliler...hayatta tek isyanımız aşkta deildir ne de olsa..
-
-uuucar;seviyorum belki fransızcayı(alakam yok)-
Neyi tartışıyosunuz,savaşa tepki diye bi konu açın abi,savaş değil konu.
Ona buna bok atanlar da bişeyler yapsınlar müzikal olarak,bizde bi bakalım nasıl olmuş diye.
bişeyin olması gerektiğine inanıyorsa kişi bunu başkasından beklememeli.
yemeğin her zaman önüne hazır bi şekilde gelmesi gibi,hiç bi uğraş yok.
Müziği beğenmiyorsan nelerin eksik olduğunun farkındasın demektir.isyan eksikse biraz isyan katıcaksın(türkiyede yaşıyosan fazla katma!!)
bide bilmiyorum bu tarz bişeyi maddi olarak desteklicek kaçtane şirket-adam var.kendi imkanların olmalı.yada geçmişin olmalı.
para için emek verdiğin zaman olaylara bakış açın değişiyo,bi gün sende yaşıcaksın bunu,sen ve senin gibi düşünenler,PEPPERRİNA.
-
türkçe rock
ben bişey yapmalarını beklemiyodum ztn.. yapmaları gerektiğini söylüyorum. isyan'ın ne olduğunu da oldukça iyi biliyorum ve ben bi arkadaşımla okulda öğretmenleri ve öğrencileri toplayarak bush'a mektup yazmak için kampanya başlatmaya çalıştım.... daha fazlasını yapmak da elimden gelmiyo.. eğer yetmediyse bi daha yapacaklardı.. diyorum ya konuştular ve sustular.. ve yazımda dünyadaki rockçıların da pek bi şey yapmadığını belirtmiştim.. sex pistols hariç..nasıl arkasında durulabilir? bu soru mu şimdi?? neler yapılırdı neler.. konserler (1 tane diil) başka başka şarkılar.. ellerinde imkan var ve evet bulutsuzluk özleminin son albümünü dinledim, mor ve ötesinin albümünü almadım sevmem çünkü ama dinledim..
-
EasyRider:dostum ne güzel söylemişsin;bu işler için para,arkan olacak yoksa öyle tek başına isyan etmeye kalkarsan kimseye sesini duyuramazsın.evet pepperrina sen konser yapsınlar hemde onlarca yapsınlar demişsin peki onları kim destekledi kim onları bu yönde teşvik etti?sen bush a mektup yazmışsın yada yazacakmışsın.ne değişecek?senin gibi binlerce insan beyaz saraya mektup yazıyor ne değişiyor?önemli olan farklı bir şeylerle o insanların seni önemsemesini sağlayacaksın.neymiş savaşa hayır albümünü yapanlar konser yapsınmış.eğer onlar konserler yapsalardı sen ve senin gibiler onları para kazanmak için yaptılar diye suçlayacaktı.
ayrıca savaş konuşulması gereken bir konu;EasyRider!
farklı bir ortamada bu saatten sonra taşınamaz!
-
evet rock ın anasolusu olmaz.anadolu motifli rock olabilir sadece.çünkü dünyada amerika rock ingiliz rock iran rock çin rock diye birşey yok.evrensel ve geniş kitlelere seslenen bir tür.onun üstüne yerel kültürden birşeyler eklemek onun öyle anılmasını gerektirmez