-
Dogmak Elimizde Degil Ama istersek Simdide olebiliriz...
ben nirvana'nın bi türkçe fan sitesinde okumuştum, kurt'un cesedinde yüksek miktarda uyuşturucu bulunmuş. orda tam olarak ne kadar olduğunu da yazıyolardı ama... bir insan vücudunda o kadar uyuşturucu varsa adam bırak intihar etmeyi tüfeği bile kaldıramazmış. şimdi sitenin adresini hatırlamıyorum gerçi...
-
Kim olursan ol,nereden gelirsen gel ve ne dinlersen dinle yinede tüm dünyada albümleri yok satan,yaptigi müzikler ve sarkilar insanlar tarafindan yillardir ve hatta su anda bile dinlenen bir insanin sisirme bir adam oldugunu söylemen bence kendini cok fazla begenmenden kaynaklaniyor.Yani bütün dünya salak sadece sen zekisin. Ben aslinda bir Metallica hayraniyim ama yinede Kurt Cobainide severek dinliyorum. Herkesin bir tarzi ve zevki var. Yinede ne yaparsan yap hic degilse küfür etme ölmüs bir adama. O insan ölmüs ve sirrini beraberinde götürmüs ne oldugu bizi ilgilendirmez biz müzigini dinler zevk aliriz veya senin gibi dinlemez ve nefret ederiz. Ama sen yinede kimseye küfür etme. Bir arkadas forum acmis fikirlerini sunmus saygili ol terbiyesizlik etme.
-
Dogmak Elimizde Degil Ama istersek Simdide olebiliriz...
Kurt hakkında ne kadar çok şey yazılmış... ama o bleach albümünü yayınladığında mtv arkasında değildi sanırım... neyse bunları geçtik de....
o bence ölldürüldü... hem de courtney love tarafından... o karı adamı öldürü de öldürtür de :)) öyle bi hatun düşman başına!!
ayrıca cobaincase.com daki yazılanlar gerçekten de çok mantıklı bi bakın derim...
-
ROCK, EFSANELERLE BESLENİR. ÖLÜM , GENÇ YAŞTA, ÜSTELİK DE İNTİHARLA GELDİYSE, RAHMETLİNİN YAŞAYAN BİR EFSANE OLMASI UZUN SÜRMEZ. YAPTIĞI MÜZİK BUNDA SANILDIĞI KADAR ÖNEMLİ BİR ETKEN DEĞİLDİR...
3 akordan şarkı olurmu diyerek insanları ve yaptığı müziği aşağılamak çok yanlış olsa gerek. dünyanın en güzel şeyleri bazen çok basit şeylerdir. ancak bunları anlamak gerekir. Bu açıdan bakarsak nirvanayı ve kurt u desteklediimi söyleyebilirim.FAKAAAAAATTT....adamın 3 tane şarkısına tav olup da NİRVANA dünyanın en iyi grubudur demek DALLAMALIKTIR!! METALLİCA, THE WHO, SLAYER , İRON MAİDEN VE HATTA S.O.A.D müziğe tabiii ki nirvanadan daha çok şey katmışlardır.
BENCE CURT İNTİHAR ETTİ DİYE BU YAYGARA KOPUYOR. YARIN SABAH UYANDIĞINIZDA JAMESİN İNTİHAR ETTİĞİNİ VE METALLİCANIN DAĞILDIĞINI DUYSANIZ, EMİN OLUN , TÜM YÖNETMENLER , TÜM ÜNLÜ OYUNCULAR ONLARI ANLATAN BELGESEL VE BİYOGRAFİK FİLMLERDE ROL ALMAK,GÖREV YAPMAK İÇİN YARIŞACAKLARDIR. VE FİLMLERİ MATRİXİ BİLE SOLLAYACAKTIR.
Çocuklarınız sizlere o muhteşem grupları soracaklar.. hiç konserlerinde bulundukmu diye... şahsen eğer benim babam jimi hendrixi bir kez Canlı dinlemiş olsaydı, her gece o konseri babama anlattırmadan uyumak istemezdim. ve babamı dünyanın en şanslı insanlarından biri olarak görürdüm.
AYRICA BABALARIN HAKKINI VERMEK FARZDIR. METALLİCA VE İRON MAİDEN BUNLARDAN 2SİDİR. THE WHO YU HİÇ SAYMIYORUM BİLE!!! "METALLİCA MI ?? IIGGGGYYAAAHHKK!! ÇOK BANALSIIIIIIINNNN" DİYEN ÖZENTİ ZİHNİYET, EMİN OLUN ONUN ŞARKILARI ÇALDIĞINDA İÇİNDEN RİTM TUTUYORLAR. BEN ONLARI İPLEMİYORUM BİLE..!!
SON BŞİ DAHA!! BAZI GRUPLAR VARDIR Kİ, YAŞARKEN EFSANE OLMALARI İÇİN, İLLA VOKALLERİNİN ÖLMESİ GEREKMEZ!!bu tür grupları dinlemenizi tavsiye ederim....
WORDS ARE JUST A WASTE OF TİME BETWEEN SOLOS
GİBSON.....
-
Curt kim?! Sanırım Kurt'den bahsediyorsunuz...
-
yürü be koçum.sonuna kadar destekliyorum.gebermiş gitmiş herif.daha hala tartışmasını yapıyolar ölü adamın.dünyaya geri dönün olum.4 notayla şarkı yapıp aptal sözler yazan grupların arkasından koşmayın..
-
evet şimdi James ölse onun ardındandan da bir sürü kişi dediğin gibi bir takım projeler yapmak isterler ve bunun için birbirleri ile sıraya da girerler işte biz ölmeden herifi görmek için bu yüzden çok istekliyiz ama bana Kurt intihar etmeseydi ve şu anda hayatta olsaydı sen NIRVANA dinlemezdin diyenler olmadı değil ama ben NIRVANA yı Kurt ün hayatta olmadığını bilmeden uzun bir süre dinledim daha sonra biri bana çıkıp Kurt öldü olm diyince şok geçirdim ve şaşırdım şaşırdım ve şok geçirdim. bence IRON MAIDEN çok daha kötü müzik yapıyo bir METALLICA ile karşılaştırıldığında müzikleri melodiklikten uzak yani daha doğrusu kulağa hiç dinlenebilir gelmiyor..
-
göreceli kavramlar üzerinde hararetli tartışmalara girip birbirinizi yıpratmayın derim ben
-
but really IRON MAIDEN is rotten
-
baranthalas yorumuna katılıyorum! Hem de şiddetle...