Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kurt Cobain kendini mi öldürdü? Yoksa öldürüldü mü?

• baranthalas • 15 Mayıs 2004 22:13 • #432256
    müzik adına birşey yapmadığımı nerden biliyorsun ? ben sadece kurt tan daha iyileri varken televizyonların devamlı kurt tan bahsetmesini çekemiyorum..bugüne kadar ben mtv de hiç the who hakkında belgesel görmedim yada mercyful fate..yada Iron Maiden !! hepsi nirvana nın müziğe kattığından daha çok şey katmışlardır ama bu isimleri çok insanlar bilir..ben buna sinir oluyorum o kadar !!! küfür konusuna gelince yukarıdaki 13 mesajın 10 tanesinde küfür geçiyo bekçi hangi biriyle ilgilensin :D
  • daron malakian • 15 Mayıs 2004 22:38 • #432258
    metallica da mtv ye çıktı belgeselini de yapıyolar demekki adamlar çok iyi işin peşinden gidiyor iyilerin değil ama şimdi yazdıklarımla da the who nun kötü olduğunu söylemeye çalışmıyorum ama günün birinde mtv ye çıkma sırası onlara da gelecektir
  • baranthalas • 15 Mayıs 2004 23:59 • #432259
    bircok ilke imza atmıs bir gruptur the who:
    -ilk sahnede gitar kiran gitarci the who'nun gitarcısıdır
    -rock muzikte ilk basgitar solosunu iceren sarkı bır the who bestesidir (my generation 1964)
    -rock muzikte ilk kez cift kros kullanan grup the who'dur
    -tommy (1969) dunyanin ilk rock operasidir tabiiki the who yazmıstır.
    -1976 senesinde guinness rekorlar kitabina en gurultulu grup olarak girmislerdir. (126 desibel)

böyle bir grubun belgeseli yerine devamlı nirvana gösterilirse ben bunu protesto ederim arkadaş !! bugün kimler the who yu biliyo..anca behind the blue eyes ın sahibi olarak ezik nu-metal gençliği tarafından belki bilinir..onlarda "olm bu şarkının orjinali the who mudur nedir öyle bir grubunmuş" derler..
  • daron malakian • 16 Mayıs 2004 00:36 • #432260
    sende haklısın ama bu kendi aramızda yaptığımız tartışmalar sonucunda olabilecek birşey değil eğer mtv de çalışsaydım tüm iyiler çıkardı mtv nin nirvana yı daha fazla vermesinin bir diğer nedeni ise henüz kesinleşmemiş olsa da ortada bir intihar söylentisinin olması bir insan intihar ederse ve intihar mektubunun sonuna da "sönüp gitmektense yanmayı tercih ederim" yazmışsa bu insan yanarak gittiği için tabiki en çok hatırlanan olacaktır.bununla da anladık ki aslında senin kızgınlığın medyaya Kurt'e değil. sevgili Barış Manço yu kaybettiğimizde atv haber "bundan sonra haber bültenlerimizi Barış Manço şarkıları ile kapatacağız" demişti ama ne oldu üstüne 1yıl geçti tık şarkılar kesildi şimdi ne ile kapatıyorlar klasik müzik ile. Olay şişirme,popülerlik veya ilahlık işi değil unutulma işi Kurt bunu ölümüyle değil belkide ama mektubunun sonundaki sözler ile başardı. bu tartışmaya bir son vermenin zamanı geldi artık bırakalım da üyeler kurt ün intihar mı ettiğini yoksa cinayete mi kurban gittiğini tartışsınlar ok.
  • ercu • 16 Mayıs 2004 00:40 • #432261
    valla bence kurt cobain oldurulmedı zaten cok normal bı adam da deıldı ve ıntahar ettı, romada konserınden oncede ıntahar etmeye kalkmıstı ben kurt un olduruldune de ınanmıyorum .bu forumda gordugum kadarıyla nırvana nın muzıgını elestıren arkadaslar var bı bakıma haklılar cunku kurt bence de ıyı bı muzısyen deıl yanı ondan cok daha ıyı olanlar var ama onu ılah yapan sey amerıkan ruyasındakı kayıp genclıge hıtap etmesıdır zaten oda kendısını muzısyen olarak gormedını solemıstır yanı yaptıları ıs muzıkden cok felsefeye dayanıyo gıbı bı hıs var
  • pepperrina • 16 Mayıs 2004 20:46 • #432296
    kurt'ün müziği konusun da ercu ye katılıyorum... ve bence de kurt öldürülmedi.. yani hem bunu niye tartışıyoruz? baydı bu konu 10 yıldır aynı mevzu.. adamı ölüyken bile rahat bırakmadınız be.. adam intihar ettiyse raht etmek için intihar etti.. öldürüldüyse yaşarken rahat bırakılmadığı için mutsuzdu.. saygı gösterin adamın ölüsüne..
  • alive • 20 Mayıs 2004 13:52 • #432396
    öldü.
  • darkking • 20 Mayıs 2004 15:00 • #432400
    kurt cobain hic bir zaman meshur olup pesınden kosulmasını ıstemedıgı ıcın ıntıhar etti. cocuklugundan berı punk yapmak isteyıp te grunge akımını baslatması ona cok dukunmus ve her konsere cıkısında mıllete sıktır cekmıstır kronik mide agrıları durdurulamaz bi sevıyeye gelmıs mılletın baskısı hayranlar falan derken dayanamayıp kendını bı tufekle vurmustur
  • pUnKeR • 20 Mayıs 2004 17:30 • #432409
    saçma span konuşma bas git şurdan.
  • InceBagirsak • 20 Mayıs 2004 20:28 • #432421
    Dogmak Elimizde Degil Ama istersek Simdide olebiliriz...

Dogmak Elimizde Degil Ama istersek Hemen simdi olebiliriz...
    Kurt bunun bilincindeydi ve mide agrilari onu bezdiriyordu.Ayni zamanda bunca populerligi istemeye istemeye cekmekten bikmisti.Ayni sey banada olsa bende bi mektup yazip giderdim herhalde....