-
Allah Allah kıza yardım mı ediyorsunuz yoksa rock müzik dağarcığınızı mı eşeliyorsunuz o diyor ki şunu dinle bunu dinle on dinle bunu dinle kızım gel sen beni dinle rock'a böyle girme de öğrene öğrene gir yani herşey birden olmaz kendiliğinden olur yani güneşn doğuşu gibi ve aynı zamanda batışı gibi (((Üff Ben De Ne Konuşurmuşmum Beeaa Muhahahaha)))
Bak Garaj diye bir site bulmuşsun Güzel bu site spam maillerle kalmasın takıl forumları oku sohbete yaz
kolonilere takıl yani kimse seni birşey dinlemiyosun diye hor görmez dimi metalgirl..!! Tamammı şekerim Kendini geliştir. !!!!!!!!!!!!!
-
şu an avril in benim halimi görüp ağlaması komik olurdu güzellim.ki zaten halimde bişe yok!!!!hatta ağlasında ben de ona güliim.bu arada avril önce senin için ağlasın!!benim durumum hiç de ağlancak gibi diil.istediim herşeyii yapıyoo bizimkiler.istediim her cd yi alıyolar.anadolu lisesini kazanmak o kadar da inek işi deyilmiş yaw diyo insann!!neyse dedim ya avril öncee sana ağlasın hüngür hüngür.yaws harbi senin gibi bi kişilik var mı yaw sen nassı barınıyosun bu kişilikle yawss???haa bu arada biraz aklımın karıştııı dooruu ama herkese çok teşekkürrlerrr.saoolunss
-
ne avrili ya yeter manyakmısın dengesizmisin...lillllllllllix avril zübüğüü sktr git lan.....hayret ya ulan avril diyo ya git başka yerde de avril funpage e gir boşal dengesiz hatun......yeter ya miğdeme kusma hissi geliyo ulan...hayret ya sırf reklamsınız ya.........özenti tayfasının önde geleni....dengesiz....çok pis hakaret edesim var .....onlie bulursam dizicem sana haberin olsun....avrilci zübük.....
-
gel bana diz kimseyi sevdiği parçalardan dolayı eleştiremezsin hatta gel beni online deil gerçek hayatta bul da diz bakıyım TERBİYESİZ (terbiyesiz)
-
adres ver dizmeye gelicem.....sende sktr git..zübük koruyucusu.....allah bilir sende christina dinleyip head bang yapan bi tipsindir...avrilmiş......mtv götleri sizi!.....özentimisiniz nesiniz....salak salak gezmeyin girmeyin böyle sitelere....yamultmak lazım sizin gibileri..ele aleme ibret olsun diye...denyo!....senin gibi aptal olmaktansa terbiyesiz olmayı tercih ederim.....hiç diilseiçimden geleni söylüyorum....
-
bence kulağına hoş gelen şey dinle sen hiç takma...
"god save the queen"
-
sana önerim radyo ekseni dinle (96.2) pazartesi akşamları saat 22:00 da laneth diye bi program var. onu dinlemeni öneririm,metal seversin belki,kimse anasının karnından metalci doğmadı zaten ben ilk şebo dinliyodum. metal gruplarını dene bence metallica,linkin park,korn bu müziği dinlemeye başlamak için ideal gruplar.
-
blink 182 ye laff edenn yokk zaten...anlamadın galibaa
-
DreamTheater...yok ötesi