Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bir Grupta Bayanın Olmaması Daha Mı İyi?

• catalist • 27 Ağustos 2004 20:39 • #437931
    Ya haklısın aslında kız erkek farketmez çok yanlış bir yaklasım bu.sağlıksız burda da görüldüğü üzere kadın olsun erkek olsun o kişinin karakteriyle ilgili bir olaydır bu.bu arada içinde bayan olan basarılı,pek çok grupta var,bunu herkes biliyor.neyse tartışmak gereksiz bunu ama burda yazılanları okuduktan sonra pekte öyle olmadığını gördüm.kız erkek diye değerlendirilen herşey sonucsuz kalır,bu sorununda bence belli bir cevabı yok.
  • lejyoner • 27 Ağustos 2004 21:54 • #437932
    HIC FARKETMEZ EGER BOYLE BIR AYRIM VARSA O GRUP GRUP DEGILDIR
  • tom_deLonge • 31 Ağustos 2004 02:39 • #438100
    arkadaslar biz daha iiyiz bu kesin bisey :pP ama onlarada sans vermek laz1m..

Kittie die bi grup var sonuçta oldukça iyi...
    ve beni gruplar1na alsalar direk basç1lar1na yavsar1m...:))
  • alpneoo • 31 Ağustos 2004 06:20 • #438103
    Ben anlamıyorum sizin bu sex objesi takıntınızı hem bayanları olabildiğince az kumaş altında görmek istersiniz sonrada efenim bunlar sex objesii.Bu dengesizliğinizin kaynağı gerçekten merak uyandırıyor insanda.

Kıskanıyorsanız açıkça söyleyin yani.Herşeyin bir çaresi bulunur.
  • alpneoo • 31 Ağustos 2004 06:54 • #438105
    darkangel ve metagirl ne yazdığıızı hiç mi okumuyosunuz siz??
  • alpneoo • 31 Ağustos 2004 06:56 • #438106
    metalgirl ve darkangel tekrar ne takımı ya siz mi saçmalıyosunuz yoksa bize mi öyle geliyooo yukarı bakında forumun konusunu bir okuyun bakalım sizin yazdıklarınızla alakası varmı?
  • alpneoo • 31 Ağustos 2004 07:02 • #438107
    chino çok düşündünmü o mesajı yazarken yani kelime dağarcığındaki kelimeler nihayet 10'a ulaşmış anlaşılan.ben seni yılın abazası seçiyorum oy vermek isteyen herkese duyurulurr!
  • alpneoo • 31 Ağustos 2004 07:16 • #438108
    beverly Tamamen haklısınnnn..!!!
    Bir kendi abazalığınızın suçunu kadınlara atmadığınız kalımıştı zaten!!!ÇAlışmasını bilene grup elemanını kadın erkek değilde sadece gruptan olarak görebilene fark etmiyor.
  • alpneoo • 31 Ağustos 2004 07:25 • #438109
    Bayanlar sert grup kuramıyor diyenler birsürü grup var bunu başarabilen benim tavsiyem özellikle kittie.Bunu söyleyenlere Kittie nin what ı always wanted ının dinlemelerini hatta mümkünse klibini izlemelerini tavsiye ediyorum böylece vokalin sesiyle ne kadar iyi oynadığını ve bassçının kendisinin çalıdığının görebiirlerr.Klibi izlemeyenlere duyurulur bu şarkıda tek bir ana vokal var.