-
yenı uyeden selamlar
de denebilir... ama bana 50cent veya ceza deme isimlerini duyunca moralim bozuluyor yaaa... cartel in de sadece cartel şarkısından söz etmiyorum çünkü o albümdeki en kötü şarkısı cartel şarkısıydı, ya harbi bak bi dinleyin cartel albümünü çok seveceksiniz çünkü içinde jimmy handrix altyapıları var ve cartel 1997 de almanyanın en ünlü rock çısı ile birlikte bi albüm daha çıkardı MAFFAY feat CARTEL...
isteyenler gerçek rap albümleri gönderebilirim...
islamic force, sert müslümanlar, ondaon, killa hakan, azra, karakan, narcotic, fresh familly, sırtlan, crack, hakan mc,.... bunların hiçbirini müzik marketlerde bulamazsınız çünkü bunlar 10-15 senedir piyasada olmalarına rağmen yer6 (undergraund) olarak isim yapan adamlar... 1 tek ONDAON var müzik marketlerde...
-
sert müslümanlar şu alman grup di mi?cevabın evetse ben dinledim onları.Ve gerçek rap o ise bir kez daha nefret ettim kusura bakma.Yani adamlar Türk ama Almanya'da yaşıyorlardı galiba.
-
yenı uyeden selamlar
helal olsun bea
-
hmmmm sen sert müslümanların son albümünü dinlemişsindir ozman çünkü son albümü berbattı (nedeni, grubun başı "recai" hapisteyken çıktı o albüm ve iğrenç oldu recai de bu yüzden grubu dağıttı tek çalışıyor artık)
ve evet onlar türk ve almanyada yaşıyorlar, biz onlara "gurbetçi" diyoruz... hani 1967 de oraya gidip orda çalışan türkler vardıya! onların çocukları işte :D ....
-
ya siteye üye olmamın nedeni bi adama küfür edip çıkçaktım hemen, onun için öyle saçma bi nick kullandım :D ama şimdi sitenin formu sardı :D onun için biraz takılcam forumalrda, belki rock kültürü hakkında bilmediğim bikaç şey kalmıştır onları öğrenirim gelmişken...
rap i dediğin gibi her isteyen yapaz, hakikaten çok zor iş... bir altyapı üzerine okumayı herkes kolay sanır ama çok zordur, çünkü o altyapıya göre kelimelerin flowlu olması lazım, yoksa sadece gürültü çıkarırsın :D
-
gurbetiçin ne olduğu konusunda aydınlattığın için çok teşekkür ederim.demekki dinlediğim rapçiler flowdan habersiz.çünkü kuru gürültü geliyor kulağıma.
-
hahahahah evet recai hapisteyken nedendir bilinmez birçok salakla çalıştılar ve dediğin gibi flow yapamadılar :D , ama sen recai yi bi dinlesen apışıp kalırsın, adamın canlı performansını izledim, bi doğaşlama yaptı dumur oldum, sahne performansı mükemmel ötesi ve sesi sitili flowu çok süper... zaten sert müslümanları adam eden o... :D
-
yaa eğer bahsettiğin gerçek rap cartel ise, sadece bir kaç şarkılarını dinledim ve nefret ettim...yaa kusura bakma seninle ilgili birşey değil ama bu benim şahsi görüşüm...ayrıca sert müslümanları hiç dinlemedim ama isimlerinden nefret ettim..bu arada nickinde gerçekten hiç hoş değil:)veee rap konusuna gelince düşüncelerim hala değişmedi......saygılar...
-
İlk olarak rap denen şey müzik değildir ritmdir tamam bir felsefesi var(dı) ama bu kalieli demek değil hip hop ise felsefesi zengin yaşamak ve/veya zenginlere özenmek olan bişey.Bu tartışma bana çok bayat geliyor ayrıca istediğini dinlesin herkes kimse kimseyi kendi gibi yapamaz nede olsa, ama s2ci lütfen ilkokul çocukları gibi reklam yapma!