Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dave Mustaine mi Kirk Hammet m1???

• gokcen • 5 Eylül 2004 19:06 • #438659
    Dave Mustaine

boku çıkarılmış 1 forum daha başkada 1şi yazmıcam
  • baranthalas • 5 Eylül 2004 21:31 • #438684
    Dave Mustaine

yukarda yazılanları okudum ve götümle güldüm resmen..
    biri marty friedman kirk için en kötü öğrencim demiş
    diğeri jason becker ın öğrencisiydi kirk demiş..

kirk ve steve vai, joe satriani nin öğrencisiydiler..ve en kötü öğrencim falan filan hep biz türklerin yaptığı uydurduğu efsaneler..

ikincisi marty friedman ve jason becker cacophony grubunda birlikte coşmuş ölümcül sololar atmışlardır..ikiside kirk ten en az 6 yaş küçüktür ve tahminen hiç yüz yüze gelmemişlerdir..

konu başlığına gelince...dave mustaine kirk ten çok daha iyi bir müzisyendir..gerek söz gerek beste hepsinde kirk e takar..ama kirk metallica nın aradığı ihtiyaç duyduğu gitaristtir..kirk ün yazdığı sololar dave in kilerden çok daha güzel gelir kulağa çünkü kirk müzik eğitimi almıştır (Hemde dünyaın en iyi gitaristinden) dave ise serseridir ittir kopuktur..
  • obscurness • 5 Eylül 2004 21:48 • #438687
    Dave Mustaine

baranthalasa aynen katılıyorum dave belki teknik olarak ve hız olarak daha iyi olabilir ama kirkün soloları şarkıya daha iyi uyum sağlamakta ve çok daha fazla etkili olmakta..
  • hlgr • 8 Eylül 2004 11:26 • #438914
    Kirk beceriksiz yapısının yanında kendi stilini mükemmelce kurmuş ama yaptığı çoğu şeyde profesyonalite amacı gütmez. Ama müzik kalite ister dimi?? İster ister... Her ne kadar kulağa sonsuza kadar hoş da gelse biraz da kaliteye dikkat edelim arkadaşlar... Dave daha geniş teknikli ve daha kaliteli müzik yapan bir grubun elemanı
    yanlız burda metallica ya b*k atmıyorum; metallica nında ruha hitap eden şarkıları vardır ama dediğim gibi birazda kaliteye dikkat edelim
    mesela dream theater; herkesin başta dt için -bunu müzikten saymıyorum- demesi daha sonrada bunun kainattaki en iyi prog metal olduğunun anlayıp kalite anlayışlarını değiştirmiş olmaları; her yenisini gördüğümde beni daha da sevindiriyor :D nerelere getirdim konuyu ::::
  • oldwaldorf • 8 Eylül 2004 18:28 • #438957
    deli misin oğlum tabii ki de KIRK!!!
  • Kirk • 9 Eylül 2004 13:54 • #439016
    heheh dave mustaine kim olm ya hölöbölöp diye sololar atıyo hızlı olabilir ama KIRK KIRK KIRK KIRK ayrıca
    PETRUCCI DE KIRK E KOYAR onu söliyim EN SEVDIGIM GRUPTA METALLICA dır ayrıca
  • crysania • 10 Eylül 2004 09:44 • #439094
    ......