-
Ben metallicayla başlayayım. To Lives Is To Die asla metallicanın bile çalmadığı kavırı imkansız bir parçadır. (Cover olduğunu biliyorum bu arada zevk için kavır diyorum)St.Angerdan beğendiğim asıl ve kısmen 'kötünün iyisi parçaları' Sweet Amber ve Some Kind Of Monster çalınamaz gibi gözüküyor. Tamam St.Anger albümünde bası bob rock çekti ancak, To live is to die (ki metallicanın en iyi parçalarında gelir bence) neden çalınamadı. Cliff'in sözünü yazdığı ve kısmen basıyla dahil olduğu bir parçadır. Cliff kadar iyi basçı olmadığı için mi?
To Live Is To Die konusunda yorum istiyorum! Ve bana çalınamayan parçalar söylerseniz sevinirim. Bence bir gün (hatta bugün bilem) Cliff'ten iyi basçılar mevcut!
-
in the shadows u dooru düzgün çalan birisine rastlamadım. zaten çalınması da mümkün değil...
-
Çalınamayan şarkı :) Bunlar gitarist sayisini azaltmak için yapılır.. Yalan bunlar dostum inanma sen :P
-
Bence to live is to die çokta zor bi parça değil.
Yani bence Fade to Black'i çalan adam onu hayli hayli çalar.
Çalınamayacak şarkılara gelince aklıma şu an gelen parçaları yazayım:
MetallicA-Mercyful Fate
Slayer-Capter of Sin
Slipknot-Duality (davul notaları çok zor)
-
to livi is to die cok kolay bi parça yani pulling teeth calabilen birisi olarak bunu soluyorum.ama trafikleri dogal olarak biraz karısık.biz to live is to die'ı studyo'da cok kez caldık fakat dimliycek bi adam bulamadıgımız ve dinleci kitle yuzünden bar repertuarında calamadık:)metallicanın nie calamadıgına gelince cliff'e saygılarından diyolar ama bence sallama bişi bu calamıyolar bunu soleyip kacıstırıyolar:)ona bakılırsa metallicanın daha cok parcası war hiç calınmayan.adamlar parcanın girişini calıp kesiyolar.gerisi???yok:)
-
calinamayan sarki diye birsey yoktur
-
Cevaplarım:
1.Bir sürü parçada kayıt şirketleri inanılmaz manyakk efektler yaptığı için bunlar basit gitarlar ve davullarla çalınamıyor olabilir.
2.Mercyfullhate sadece zor ama çalanını gördüm.
3.Dualitynin davulunu zorlanmadan çalan beş arkadaştan biriyim!!
4.Bence çalınamayack 100lerce parça var....
-
megadeth-tornado of souls,killing road...
dream theater-erotomania,the dance of eternity
-
malmsteen - overture 1622 / flamenco diablo
patrick rondat - vivaldi tribute
-
paranoid android o sapkınlığı ile çalamaz kimse...