Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Çalınamayan şarkılar....

• belaqtoto • 14 Ekim 2004 23:18 • #441578
    yok yaw nasıl yoktur çalınmayan şarkı diye sen bi açsana radyoyu bak bakalımo eski şarkılarını çalıyolarmı hep yeniler ama bden bu lara iin vermniyorum
  • belaqtoto • 14 Ekim 2004 23:27 • #441579
    whatr anlayamadım neden sakin olacağım ya birde bu arada ben ne konusundan bahsediyorum milet neden bahsediyor bensadece o eski şarkıları çalmıyorlar ondan sebep açtım o eskiler çok harikalr ama neyse kendine iyi bak yazdığıun için
  • dilek • 15 Ekim 2004 10:38 • #441590
    eagles - hotel california !
  • Serpent_King • 15 Ekim 2004 11:10 • #441593
    Şimdi burda herkesin yazdığı şarkılar ilginç bir liste oluşturur.Mesela Virgil le başlayalım.O adam bi kere dünyada bence en iyi twin atan adam ve eğer bir şarkıda öyle bi twin atıyosa o şarkı birebir çalınamaz tabii ki.

To live is to Die ı biz de çalıyoruz.Ya Blackened çok daha zor o şarkıdan mesela.
    Death - Spirit Crusher ı da çalıyoruz
    Ben Hate Eternal ın birçok şarkısını da çalabiliyorum
    Ama kimse gelip Exmortem - Bonfire of Insanities in davullarını filan tam eksiksiz çalabiliyorum diyemez.

Metallica - Dyers Eve i çalamaz hiç çalmamıştır bugüne kadar...ama onlar çalmadı diye kimse çalamaz da diyemeyiz o lars ın sorunu şarkıdaki twinleri atamıyorum diyor.

Hotel California da çok rahatça çalınabilir :)..kendimden biliyorum :P

Ya bana göre çalıştıktan sonra ( bu 5 6 ay da sürebilir , 2 3 yılda ) bi çok solo atılabilir eksiksiz olarak..

Ben Cannibal Corpse un çok az şarkısını çalabiliyorum mesela hala uraşıyorum bu sayılanların çoğundan zor şarkılar..
  • Legend • 15 Ekim 2004 12:13 • #441594
    dt nin son albüm soloları çalınamaz bence , berkleyi bitirmek lazım yani :)
  • dilek • 15 Ekim 2004 12:57 • #441595
    aynısını hissettiremezsin..
  • Serpent_King • 15 Ekim 2004 13:05 • #441597
    Şimdi çalınamaz ayrı bi olay aynısını hissettiremezsin ayrı olay.Ya bu aynısını hissettirmek de ne onu da anlamadım gerçi =) eagles daki adamların kılığına gireriz öyle çalarız o zaman aynısını hissettiririz sana =)..ya da ellerimizi oynatırız arkadmızdan playback yaparız gene hissedersin belki de bu nası bişi tam olarak biri açıklasın aynısını hissettirmek =)
  • dilek • 15 Ekim 2004 13:10 • #441598
    çok haklısın..
  • the_wall • 17 Ekim 2004 01:40 • #441714
    bana göre jason becker'in hemen hemen tüm şarkıları desem yeridir.Mabel's fatal fable inanılmazdır dwellar in the cellar falan fişmekan işte takılın bulun bi yerden dinleyin derim.Banada değerli büyüklerim dinletmişti...
  • medusa666 • 17 Ekim 2004 02:37 • #441716
    "hobalaaa:) çalınamayan şarkımı olur yaa??doğru çalınamayan ya da güzel çalınamayan yapıt,parça olur!ama her şerkı çalınır..çalınamayacak şarkı yoktur...sizlerin tartıştıkları çalınan parçaların doğruluğu yanlışlığından başka bir şey değilki :)parçanın şusu şöyle busu böyle..bunların hepsi hikaye... başkalarının şarkılarının çalınmaya çalışmasına ya da ne diye adlandırıyosanız işte ona karşı değilim..ama hani müzisyen arkadaşların beste üzerinde yoğunlaşıp kendi çalınamayan parçalarını yapmalarını tercih etmem değil hani.)"

"haa bir de unutmadan;asıl soru şu olmalı bunları yazan arkadaşlara..siz bir şey çalıyomusunuz yoksa çalmaya çalışıyomusunuz:)bu ayrımı anlamak yeterli sanki bu çalınamama meselesine..."

saygılar..