-
ÇALUNU ÇALUNU
Çalınamayan şarkılar listesine koyacak binlerce şarkı var,bunlarla uğuraşma zaman kaybı bence,gerçi çalınamayan şarkı diye bişe var mıdır yok mudur tartışılır,sonuçta bi dolu olay giriyo işin içine,bırakın adamlar takılsınlar,çalamayalım diye yapılmış şarkılara karşıyım...
-
ÇALUNU ÇALUNU
Ama onları çalmak bir zevk değil mi? Tahmin edeyim bi enstrüman çalmıyosun. Çalsaydın her müzisyen gibi sevdiğin parçaları bir de sen elden geçirmek isterdin.
-
ÇALINAMAYACAK ŞARKI YOKTUR:
Nedemiş babalar.. Çalınamayacak şarkı yoktur ,Az votka vardır....
-
Ya dostlarım zaten o çevirip çevirip saatlerce dinlediğimiz ve "Way canına yaw negüzel çalıyor elemanlar ilah gibi dediğimiz o müziği değiştirip değiştirip mixliyolar falan yani. Hem enstrümandan enstrümana fark var. Girin mesela Metallica.com'a bakın James'in kaç farklı enstrümanı var. Yani her şarkı her gitarla çalınmaz.
-
Eh doğru ama zaten konu gitarla çalınamayan değil sadece çalınamayan parçalardı.
-
arif susam senin için oke
-
yanlış tahmin
Ben de enstrüman çaldım ama sonradan dalımı değiştirdim.Şu an sesimi çalıyorum,mikrofon ve ses de bi enstrümandır.Gitar çalarken hiç de öyle güdülerim olmadı yani ''hadi önüme çalınamayacak parçalar koyun da çalmaya çalışiim'',çalışsaydım yapardım eminim,senin de yapacağından eminim...Ayrıca herşeyin başlangıcında nedense ''bu iş olmaz'' gibi düşünceler insanda herzaman vardır...
-
yanlış tahmin
Aga bende davul çaldım ve benim için kavır yapmak falan sevdiğim parçayı çalmaktır. Öyle ki bu müzikte, bir şarkının üç çeşit çalınamama durumu vardır. tablarını, notalarını ya da her neyse onları bulamayız. Gitar ve davullar çok karışıktır, amatör olarak çalmak jimi hendrixz yeteneği ister. Ve de son olarak bu parçalar tamamen şirket kaydına aittir. Gitarla bi kere bile çalınmamıştır. Galiba bu son söylediğim To Live Is To Die için geçerli. bu parça cliff ölmeden önce yazılmış. Basları cliff yazmış. Ancak cliff ölünce bizim saf metallica cliff'ten başka kimsenin çalamayacağını düşünmüş ve bob rock'a çektirmiş. Bob rock, bildik gitar programlarını kullanmış. Bob rock notaları yazmış gitar programları çalmış. Ve biliyorsunuz, gitar programları illak bilgisayarda olcak diye bişi yok. And Justice For All döneminde de vardı. Böylece baslar bir insan çalamayacak kadar özel olmuş (güya). Ben hala bu parçanın tam olarak çalınamayacağından eminim. Çünkü bas tablar hiçbir zaman cliff'in yazdığı gibi olmuyor. Ve olması da pek kolay bişi değil zaten!'!
-
Acıla söylemeliyimki : Sanmıyorum!
Arkadaşım hiç kusuruma balma ama ben senin Dualityi %100 çalabildiğine inanmıyorum.Tamam cover ını yapabilirsin çok benzeyenini çalabilirsin ama aynısını çalamzsın bence, herif nerdeyse ayaklarıyla 32'lik rock pattern lerini kullanıyor ben bunu tam olarak yapacak kişiyi dünyada sayılı olarak görüyorum.Eğer bunun gerçek notalarıyla yapıyorsan git bence durma burada harcanıyorsun zaten daha 14sün geliştirerek Lars'ı falan 5'e katlaman lazım o zaman...
-
Acıla söylemeliyimki : Sanmıyorum!
daha tarihte bi adam yok bunu onlardan başka çalan
genesis:supper's ready....