-
Muse'un klavyesi ve vokali (hatta az da olsa gitarı) da oldukça zorlar bence çoğu grubu (ki zaten iyi klavye çalan adam da oldukça az..)
-
dreamtheater ın çoğu şarkısı"
-
hangi baba yiğit bana PRODİGY den herhangi bir parçayı çalacak ¿
-
Dream Theater-Dance of Eternity..kendileri bile konserde çalmak için tereddüt etmiştir.albüm kaydı en uzunu 1 dakka civarı olan bölümlerin ayrı ayrı kaydedilip birleştirilmesiyle oluşturulmuş.çalan gruba yuh derim..
-
Çalınamayan şarkı yoktur.
Children of Bodom,Dream Theater ve bazı Death parçaları sadece zordur.
-
ben 15 yasında olmama ramen To Live Is To Die nin buyuk bır bolumunu cıkardım...calısınca olmayacak sey yok bence.sweet amber , some kınd of monster parcaları ıse gercekten zor ama bence pek guzel sayılmazlar.
-
gercekten calınması en zor sarkılar - Metallica - Blackened cok zor...atak akor lar ve davullar cok zor.
ayrıca yıne Metallica nın cover ı olan Mercyful Fate bana ımkansız gıbı gelıyor.
Black Sabbath tan ise bır parca ısmı veremem.nota olarak calınabılır parcaları var fakat o duyguyu Iommi den baskası veremez dıye dusunuyorum.
-
yahu cc_baran çalınır mı dance of eternity allasen söyle..!
-
aklımdan geçenleri söylemişsin.o şarkı gerçekten beceri ötesi bi bütünlük istiyo. elemanlar da zaten playback yapıyo diyip çamur atmak istiyorum ama adamlar tanrı ve çalıyo cidden:) ben de bu yüzden tapıyorum ya onlara!! e bu da o şarkıyı çalabilecek herkese tapacağım anlamına geliyo:))) şaka yapıyorum tabi.
-
Bence to live is to die çokta zor bi parça değil.
Yani bence Fade to Black'i çalan adam onu hayli hayli çalar.
Çalınamayacak şarkılara gelince aklıma şu an gelen parçaları yazayım:
MetallicA-Mercyful Fate
Slayer-Capter of Sin
Slipknot-Duality (davul notaları çok zor)
At The Gates'in
Capter Of Sin Cover'ını dinemeni tavsiye ederim.
Adamlar aşmış olduklarını bu parçada gösteriyolar resmen...