Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Çalınamayan şarkılar....

• cemondo • 22 Eylül 2004 20:11 • #439991
    bak şimdi

steve vai, satriani ve petrucci gibi büyük ustalar bile kendi partilerini canlı olarak birebir çalamıyorlar, gerçi sanırım çok da fazla böyle bir kaygıları yok, bence vai kasarsa milimetrik çalabilecek bir deha, ancak bir hususu dile getirmek isterim ki, müziğini hiç ama hiç beğenmesem de malmsteen aşırı hızlı ve zor partiler yazmasına rağmen ( müziği boktan olsa da ) gitar sololarını canlı olarak en iyi icra eden gitar ustalarından biridir, yukardaki tüm gitar herolardan daha hızlı olduğu tartışılmaz ama besteci olarak ne yazık ki fasondur (gördüğü barok eğitime rağmen), genç arkadaşlara bir de jeff beck dinlemelerini öneririm (özellikle son dönem albümlerini) saygılar..:)
  • arch_enemy • 22 Eylül 2004 22:07 • #439999
    bak şimdi

birebir demedim ki neredeyse benzer dedim. Benim davludaki olayım ayak üstünlüğümdür. Ellerim kuvvetli değil. 2 saniyede 4 ila 6 vuruş yapabilirim ki bu baya iyi bir şey bence. Fakat sadece Fear Factory ve benzeri twin pedal üstünlüklü parçaları çalabiliyorum. Ellerim gelişmekte şuan ancak metallica'dan çalabilecek durumdalar. Ben zaten Lars'ı mükemmel bulmuyorum. Adam yaratıcı ve az çok yetenekli. Yaratıcı olmadıkça bu işte başarılı olamazsınız. Bu yüzden duality'nin twin pedalını falan yapıyodum. Ama zil ve trampeti öğrenmem iki hafta aldı. Öyleki Arch_Enemy'de (bu bir death grubu) 2 saniyede 10 ila 12 vuruş yapabilen bir herif var. Klibini indirirseniz 'We will rise' burada kendini hiç kasmadan 2 saniyede 6 ya da 8 civarı vuruş yapıyo ve elleride oldukça iyi işliyo. Bence duality onun için sinek avlamak!!!

Duality'de 5 vuruş saydım. Ben mi yannış sayıyorum. yarım saniyeye iki saniye mi diyorum bilmiyorum ama duality'i çaldım. One'ı ve bir kaç benzer şeyide çaldım. Öyleyse söylediğim herifler 2 saniyede 40 ila 80 vuruş yapıyo olmalı _??????_
  • jubei • 23 Eylül 2004 01:45 • #440008
    aslında tam olarak bi şarkı sayılmaz..hatta çok kasarsanız çalarsınız ama çok çalışmak gerekir..
    virgil donati-pwitl
  • pesimist • 23 Eylül 2004 10:27 • #440011
    Death - Flesh and the power it holds
    Bunun cover ini yapabilecek grup yok olamazda...
    Bass
    Gitar
    Davul
    Ve Vokal...
    Hepsi mükemmel...
    Ayrıca sadece bu değil Death grubunun bütün şarkıları çalınması imkansız şarkılar...
  • arch_enemy • 23 Eylül 2004 16:34 • #440035
    Zombie Ritual neredeyse tamamen çaldığımız bir parça. Yani davulu gitarı ve vokali dahil. Ayrıca Death söndü arkadaş. Vokalistleri ölünce sahipsiz köpekler gibi kendilerini başka yerlere attılar...
  • cemondo • 23 Eylül 2004 19:49 • #440045
    patrick rondat fransızların gitar dünyasına armağanıdır ve saygıdeğer bir arkadaştır, dream theater'in 1990'dan beri fanı olan biri olarak söyleyebilirim ki zaman zaman konserlerde sıçmaktadırlar, petrucci zaten nerdeyse tüm sololarının bir yerinde mutlaka hata verir, myung dance of eternity'deki aşırı hızlı solosunda ufaktan çuvallar ve hızıyla örtbas eder, portnoy bile ders cd'sinde yazdığı bazı partisyonları bire bir çalamadığını ve doğaçladığını itiraf ediyor, james zaman zaman müziğin karmaşası içinde sözleri unutabildiğini söylüyor dürüstlükle, içlerinde hem yaşça hem de müzikal tecrübe olarak en kıdemlileri olan jordan bile (ki kendisi 9 yaşında juliard müzik okluna bursla girmiştir) zaman zaman partisyonlarındaki aksamaları hızıyla kapatmakta, yani oluyor böyle şeyler...
  • Mercury_ • 24 Eylül 2004 01:34 • #440066
    Çalınamayan demiyelim de 4-5 kişilik grupla tam anlamıyla söylenemeyn parça bohemian rhapsody (queen)
  • Kerry • 24 Eylül 2004 01:37 • #440067
    Death Spirit crusher
  • gitist • 24 Eylül 2004 02:11 • #440068
    battery..
  • Darkstorm • 24 Eylül 2004 22:23 • #440106
    death- painkiller
    cover mavır ama bütün notaları doğru bassan bile
    o duyguyu veremezsin