-
[::K.İ.L.İ.T::]Arkadaşlar C.tesi akşamı Zaga da canlı müzik yapan MVÖ'nün vokalisti Harun'un bir şarkıda kaç kere detone olduğunu sayan var mı?
Ps; Bu grubu temsil eden nick kullanan arkadaşlar lütfen buraya cevap yazmayınız. Bu topic şeffaf bir içerik oluşturmak için açılmıştır, teşekkürler.
-
[::K.İ.L.İ.T::]3218555217852 kere falan...Çok kötüydü.Zorla söyledi.İçine etti şarkıların.Gerçi divine şimdi bize saldıracaklar yok M.V.Ö öyle yok böyle diye.Bizim eleştirdiğimiz Harun Tekin'in vokali.Müzikal anlamda bi şey yok.Ama hakikaten felaket kötüydü.Bilemiyorum artık.....
-
[::K.İ.L.İ.T::]ScarFace, MVÖ ye bir sözümüz yok. Lead gitaristleri ve davulcuları çok iyi gerçekten. Ama bu şekilde 'cambaz' da iki/üç akor 'bir derdim var' da sadece clean arpej girip şarkının içine eden Harun Tekin i eleştiriyoruz sadece. Biz burada kimseyi kötülemek için yazmıyoruz, gördüklerimizi yazıyoruz. Eğer bir grup parmakla gösterilecek kadar başarılı ise, bence kusursuza yakın olmaları gerekir diye düşünüyorum...
-
[::K.İ.L.İ.T::]ya abi bu aralar mor ve ötesiyle bozmuşum kafayı zagada izleyemedim ama yedikule konserini görmüştüm abi yok ya bu Türklerde canlı performans diye bişii yok!!
-
[::K.İ.L.İ.T::]bir de ne işi var bu adamların zagada onu da anlayamadım. sen bas bas bağır "kurşun geçirmez cam, cellat mellat" , sonra git otur oraya...
-
[::K.İ.L.İ.T::]Burası Türkiye olur öyle şeyler..
-
Detone ve Ötesinden de fazlası
[::K.İ.L.İ.T::]Gerçekten çok kötü söyledi .( ben o grubu hiç sevmem o tür grupları da sevmem )
Dahası adam oturdu göya karizma yapacak böyle bi garip hareketler yaptı uzaklara filan daldı çok güldüm hareketlerine adamın.Konuşması da sanki ordinaryus profesör gibi.Zaten kamera da o konuşurken kızları gösterdi böyle hepsinin gözü faltaşı gibi açılmış bakıyolar..İnanılmaz komikti..işte böyle müzik anlayışımız.Birde Okan inanılmaz süper filan dedi onlar için hayret ettim çok kötü çaldılar.Zaga da çalan gitarist zaten onlar otururken adama bakarak bir solo attı böyle dalga geçti adamla.ya işte çıkıyolar böyle millet de dinliyo yapacak bişi yok.
-
[::K.İ.L.İ.T::]Serpent_King seni sevdim dostum aynı kafadayız :)
Birşeyleri abartmayı ne kadar çok seviyoruz değil mi?
-
[::K.İ.L.İ.T::]detone mi değil mi onu bunu bilmem ama harunun benden fazla makyaj yaptığı kesin:)
-
[::K.İ.L.İ.T::]zagada izlemedim ama harun hep detone oluyo(muş)