Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Detone ve Ötesi

• mordiken • 21 Ekim 2004 14:05 • #442046
    [::K.İ.L.İ.T::]her mvö topici gibi bu topicte konudan fazlaca sapmış.
    size iyi tartışmalar...
  • fortissimo • 21 Ekim 2004 14:48 • #442048
    [::K.İ.L.İ.T::]Offf yani...
    Yazdıklarımı aç ve baştan oku anlayıncaya kadar hatta defalarca oku ki anlayabilesin...Komik olma...
    Ac forumları oku....Sen ve senin gibilerin forum fazlalığı yapmaktan başka bir niteliğiniz yok...Ona çamur at buna çamur at...Tipik Türk kafası..En ufak bir eleştiriyi kabul etme...
    Ben de bunu dile getirdiğim zaman dipnot olarak cercevele:)
    Başarılar dilerim...
    Böyle devam et...
  • divinemusic • 21 Ekim 2004 15:06 • #442049
    [::K.İ.L.İ.T::]Kafandaki şeyleri anlayabiliyorum ama birçok konuya giriyorsun. Yani konuyu Nejat Abi nin sesine kadar götürdün :) Bana forum fazlallığı yapmaktan başka bir niteliğin yok dedin ya helal olsun :) GaRaJ da yazdığım tüm mesajları okumanı tavsiye ederim... He bu arada Seni Görmem Lazım diyor ya onu Atatürk e diyor. Bak ne kadar faydalı bir site burası değil mi?
  • Serpent_King • 21 Ekim 2004 15:57 • #442050
    [::K.İ.L.İ.T::]Sevgili fortissimo yaptığın açıklamalar ne kadar doğru olursa olsun bana göre Nejat abiye türk rock müziğinin gelmiş geçmiş en kötü vokalidir demen inanılmaz yanlış.Ben şahsen çok severim sesini ve yorumunu , evet sen sevmeyebilirsin ama kesinlikle en kötü vokalidir diyemezsin.Eleştiriye türk kafası şeklinde cevap verenler diye bir şey söylemişsin.

Ya şimdi sizin bu "türk" kelimesiyle bi sorununuz mu var ? Ne alakası var ya ? Sen türk diğil misin ? Başka bir mana bulamadın mı güzel abicim.Türk demek boş konuşan , eleştirilere saçma yanıt veren insan tipi mi demek şimdi ? "türk kafası" diye birşey söyleyebiliyorsun.

Madem eleştirilere düzügün cevap verilmesini istiyorsun , o halde eleştirilerimizi sınırları zorlamadan yapalım.

Teşekkürler.
  • otopshy • 21 Ekim 2004 16:25 • #442051
    [::K.İ.L.İ.T::]ben bulutsuzluk ozlemı ornegını sıyasal açıdan verdım yazdıgım şeyi mvö cambaz sarkısıyla bıraz ses getırdı bushu elestırdı tabı bunlar guzel bende katılıyorum ama reklamasyondur bu tıp hareketler gundemı belırlemek ıstıoyrlar iyi okursan sevınırım bende bılıyorum nejat ın sesı cok ıyı deıl bıdaha iyi okusan ıyı olucak fotıssımo
  • _dreamer_ • 21 Ekim 2004 16:25 • #442052
    [::K.İ.L.İ.T::]arkadaşım her önüne gelene saldırmaktan vazgeç. herkes senin gibi düşünecek diye birşey yok. başkalarının fikirlerine tahammülün yoksa takılma foruma falan. sen başkasının müzik geçmişini sorgulayacak kapasiteye sahip olamazsın. okuduğundan da birşey anlamıyorsun. adam sana vokalin kötülüğünden bahsediyor ki yüzdeyüz katılıyorum, bulutsuzluk özleminin solistinin iğrenç ötesi bir yorumu var. onca güzel şarkılarını o sese rağmen dinledik yıllar yılı.
  • Serpent_King • 21 Ekim 2004 16:42 • #442053
    [::K.İ.L.İ.T::]Peki -dreamer- sen dedin diye takılmayacak diğiliz foruma.Mantıklı fikirler yazalım o zaman.Biz tahammül edemiyor filan da değiliz ayrıca da hangi cümleden bunu anladığını da bir yazarsan çok sevineceğim.

Bakın anlayışlı olun lütfen.Nejat abinin sesi iğrenç diyebilirsiniz.Bunu dediğiniz zaman bu fikir olur."Ama türk rock müziğindeki en kötü vokal." derseniz o zaman sizin müzik bilginiz üzerine şüpheli yaklaşırım.

Ve siz eğer Mor ve Ötesindeki Harun ile onu aynı kefeye koyuyorsanız biraz daha fazla objektif yaklaşmanızı öneririm size.Gerçi birileri objektif lafından da bahsetmişti.

Hayret bir olaydır ki ; biz Harun'u eleştirirken burda dayanamayanlar olmasın diye divinemusic lütfen mor ve ötesi ni çok sevenler birşey yazmasın demiş.Çok haklıymış gerçekten.Biz onu eleştirdik diye gazını alamayanlar Nejat'ı gelmiş geçmiş en kötü vokal ilan ettiler.Sonra da "türk kafası" diye bir tamlamayla ( bence utanılacak bir tamlamadır bu )türklüğü rezil duruma düşürdüler.Bazı şeyleri düşünmeden yazıyoruz belki ondan kaynaklanıyor bunlar.
  • _dreamer_ • 21 Ekim 2004 16:47 • #442054
    [::K.İ.L.İ.T::]benim sözlerim divinemusic nickli arkadaşaydı.

"Nejat abinin sesi iğrenç"

"Türk rock müziğindeki en kötü vokal."

Bu 2 söz arasında ben bir fark göremiyorum. mvö avukatı da değilim. her fikrini söyleyene de aç kurtlar gibi saldırmanız da kabak tadı verdi.
  • Serpent_King • 21 Ekim 2004 16:56 • #442056
    [::K.İ.L.İ.T::]Ya siz niye bu kadar agresifsiniz kardeşim ? "her fikrini söyleyene de aç kurtlar gibi saldırmanız da kabak tadı verdi."..

"Her fikrini söyleyen" bu forumdaki herkes için kötü bir tanımlama yapmış.Doğru ve düzgün oku bence _dreamer_.Bana karşı birşey söylendiyse benim de konuşmak hakkım.Gelelim o iki cümlenin aynı anlam taşıması olayına.

İkiside farklı anlam taşıyor.Ya lütfen bari hırstan ötürü böyle şeyler yapmayın.ilkokuldaki çocuğa göstersem alakasız der ya.Ayrıca yanlış almışsın.Gelmiş geçmiş en kötü vokal denildi.İğrenç demek en kötü demek diğildir.Bence aç oku sıfatlarda derecelendirme ve eş anlamlı kelimeler konularını bi gözden geçir.Hırsınızı ve kininizi de bir tarafa saklayın şursa sakin sakin konuşamayacakmıyız biz hiç ?
  • divinemusic • 21 Ekim 2004 19:07 • #442058
    [::K.İ.L.İ.T::]Ben sadece gülüyorum :) Topic in en tepesindeki konuya bakın. Şimdi ne tartışıyoruz ona bakın. Sizi eğitmemiz mi lazım? Sorulan sorulara neden direk olarak cevap verilmiyor?! fortissimo; bana saldırgan tavır takınıyorsun diyorsun ondan sonra da 'cahil' diyorsun..! Bataklıkta büyüdünüz diyorsun vsvs... İlk önce kendini bileceksin sonra haddini ok? Yazma bir daha benim yazdığım foruma. Şuraya bakın ya, önüne gelen müzik cevheri kesilmiş..! Biz hiçbir şey bilmiyoruz cahil oluyoruz ondan sonra...