Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Detone ve Ötesi

• need_a_cure • 18 Ekim 2004 20:58 • #441909
    Detone ve Ötesinden de fazlası

[::K.İ.L.İ.T::]geçen yıllarda ege ye konsere geldiler beleş diye gittim (öğrencilik zor) o an sogumuştum mvö ilk defa dinliyordum çünkü.. sahne performansı vasat seyrci ile diyalog "hoşgeldiniz"... bu kadar ama sonraları evde dinledim kayıtlar çok hoştu anlayamadım ama taktir edilecek bir grup bence (mi acaba)
  • Serpent_King • 18 Ekim 2004 21:17 • #441915

[::K.İ.L.İ.T::]eyvallah divinemusic :) gördüklerimi yazdım valla çok güldüm o sıra felaketti ya bi de adam laf sölüyo herkes alkışlıyo filan..ya güleriz ağlanacak halimize işte..olacak o kadar :) :Pp
  • need_a_cure • 18 Ekim 2004 21:25 • #441917

[::K.İ.L.İ.T::]bizden bir rasmus (böööö) ac-dc(hödödö) dream theater(BABABA) çıkamayacağına göre mvö şimdilik iYi diyelim... ama bi PENTAGRAM çıktı mesela ...
  • ScarFace • 19 Ekim 2004 12:27 • #441951

[::K.İ.L.İ.T::]adamlara kötü diyen yokki sevigili kardeşim!!! harun şarkı söyleyemiyo hepsi bu.anlaşıldı ses yok adamda.
  • metaligirl • 19 Ekim 2004 19:15 • #442001
    [::K.İ.L.İ.T::]yok abi bütün türkler için genelleyemeyiz...mesela Şebnem Ferah'ın canlı performansı parmak ısırttırır... pentagram da çok iyi... 1 numara... başka aklıma gelmedi yaw :))
  • mordiken • 19 Ekim 2004 19:35 • #442002
    ...!

[::K.İ.L.İ.T::]bence hergün konser veren ve en ağır sigarayı içen bi adam için hala çoook iyi söylüyo.ses yok yorumlarına katılamıcam yani.zira çok güzel bi sesi var.yok diyenlere son albümden yardım et ve uyan ı dinlemelerini tavsiye ederim.cambaz ve bir derdim var dan başka bişelerde dinlemiş olurlar en azından!!!(bu sözüm mvö nün balon kitlesinedir).
  • burctankal • 20 Ekim 2004 05:07 • #442015
    [::K.İ.L.İ.T::]yav ben ilk defa canlı izledim, öncelikle çalıştıkları studyo personeline aferin diyelim, o nasıl bi teknolojidir ki bu sesi o hale getirdiniz?? bu adam her konserde böyle detone mi yoksa bana mı denk geldi, olur ya adamın canı felan sıkkındır...??
  • otopshy • 20 Ekim 2004 12:00 • #442018
    [::K.İ.L.İ.T::]zagaya cıkmalarının tek sebebı reklamasyondur. okana kızıyorum oda reklam yapmaya çalışıyo şu an medyada en fazla yüz üstüne çıkan grup mvö oldugu içindir.cidden çok detone bi sesi var elemanın.cambaz adlı şarkısında ciddden bir şeyleri sorguluyormuslar gıbı çıktılar piyasaya ama hepsi reklamasyon bunların mvö bir bulutsuzluk özlemi gibi olamaz herşey cok acık reklam ve para
  • cybervizier • 20 Ekim 2004 12:10 • #442019
    [::K.İ.L.İ.T::]yav beyler bizim mvö bence the rasmus dan iyi dir hoja canlı performans bakımından the rasmus'un cola konserinde yaptıkları neydi yaw adam habire çığlık atıyodu durumu kurtarmak için ? bilemem dostlar mvö samsuna gelmişti cidden gitaristleri kurtarıyo onları ama olsun adam o kadar kötü söylemiyor bea.. kendimize saldırmayalım fazla. saygılar...
  • fortissimo • 21 Ekim 2004 10:54 • #442031
    [::K.İ.L.İ.T::]Evet ben de izledim Zaga'yı.Solistin detone olduğu da doğru...Gerçi televizyon yanıltıcıdır.Konser performanslarını bilmiyorum.

Ama şöyle bir gözlemim var ki oldukça akıllı görünüyorlar.Yani düzgün tipler.Özenti yok..Tuhaf kelimelerle yapılan tuhaf Türkçe yok .Üstelik şarkıları da güzel...Sözler güzel...müzik güzel...

Ayrıca birisi Bulutsuzluk Özlemi örneği vermiş ki...Bence Nejat Türk rock tarihinin en berbat sarkı söyleyen vokalisti.

Yani entonasyon bir vokalistin iyi olması anlamında en önemli özelliktir...Ama adamların çizgisi güzel...O yüzden eleştiri yapalım ama insanların kötü özelliklerinin yanında iyi özelliklerinin de olduğunu bilelim derim ben...Ne dersiniz?