Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Detone ve Ötesi

• brownsugar • 25 Ekim 2004 18:16 • #442291
    mor ve ötesi

[::K.İ.L.İ.T::]senin müzik zevkin oturmamışki mvö dinliyosun ayrıca ağaç mı kalmadı da mvöyü taşlıyalım.göz boyamak için yazılmış iki komünist sözle sizin gibilerin kalplerini fetettiler tebrik ediyoruz.
  • likablegirl • 25 Ekim 2004 18:37 • #442293
    Mor ve Ötesi Başarılı Bir Grup Artık Bu Kabul Edilsin; YETER

[::K.İ.L.İ.T::]Kesinlikle katılmıyorum. Neden şarkıların güzel olduğunu kabul etmiyorsunuz ki. Neyse zaten herkesin kabul etmesine gerek yok mor ve mtesinin gerçek fanları zaten grubu gayet iyi anlıyor. Ama kötü müzik yapıyorlar da reklam yapıyorlarda, şarkılar çalıntı da vs. gibi suçlamalarda bulunmayın. Harunun akrobasi olarak değerlendirdiğiniz hareketlerde sahne performansını renkli hale getiren unsurlardır. Ya yeter utanmasanız harunun gözünün üstünde kaşı var diye taşlıcaksınız yaa YETER! Bir grubu bu kadar küçültmeye, haksız yere suçlamaya çalışmak müzikle ilgili insanlara yakışan bir davranış değil. Eleştiri de bir yere kadar!
  • Serpent_King • 25 Ekim 2004 18:44 • #442294
    Mor ve Ötesi Dandik Bir Grup Artık Bu Kabul Edilsin; YETER

[::K.İ.L.İ.T::]Kesinlikle katılman gerkeli bence...Onlar gibi yüzlerce grup var onlardan daha kaliteli müzik yapan.Off Rock kesinlikle böyle insanlara layık birşey değil..tmm kardeşim dinleyin siz biz sizin dinlemenize birşey demiyoruz.Ve şunu da bilin eleştiriyi herkes alır üstüne , eleştirisi yapılmayan grup ilerde daha iyi olamaz ama bence iyi bir grup değil şu anda ilerde olabilir mi ? bunu siz belirleyeceksiniz , şu vaziyette iyi değillerken bu kadar büyütürseniz olayı kötü olurlar..İçinizden kaç tanesi Kramp diye bir grubu biliyor ?.......!!!!!!!!!
  • tranceparent • 25 Ekim 2004 18:48 • #442296

[::K.İ.L.İ.T::]jeeze..
  • lilith_ • 25 Ekim 2004 19:31 • #442299

[::K.İ.L.İ.T::]beğeni kişiden kişiye göre değişir. evet mvö ni seven de var yeren de. ama bu onların iyi veya kötü bir grup olduklarını kanıtlamaz. ben yeni albümlerini değil ama önceki albümlerini severim. çünkü yeni albümleriyle bence daha çok paraya yönelik şeyler yapmaya başladılar ama tabii ki de bu onların popülerliğini arttırdı. ama önceleri herkes bilmezken gene bence çok daha iyi işler yapıyorlardı. ve belkide her grubun yapmadığı bir şeyi yapıp kendi fikirlerini her şekilde savunuyorlar ve dile getiriyorlar, özellikle bush konusunda bu belki de popülerleşmelerinin getirisi olarak bu bush konusunda da daha çok yandaş toplamalarına yardımcı oldu. bilmeyen insanlar tikky ler bile bu konuda bi fikre sahip oldular. genede bir şeyler yapmaya çalışıyorlar işte. başarılı mı değil mi tartışılır ama gene de bir uğraş var ortada.
  • morvedelisi • 25 Ekim 2004 19:47 • #442301
    Mor ve Ötesi

[::K.İ.L.İ.T::]Mor ve Ötesi'nden nefret edenler var peki edin.ama lütfen nefretinizi kusmayın.burdaki tüm Mor ve Ötesi sevenlerin benim gibi olduğuna eminim.
    ben Mor ve Ötesi nin gerçekten hastasıyım haklı ya da haksız ona laf atılmasına dayanamıyorum.anneme küfür etmişler benim için hiçbir farkı yok.
    sizden isteğim sevmiyorsanız lütfen hakaret etmeyin.Mor ve Ötesi ne duyduğunuz nefretle ilgili topic açmayın.siz de açmayın Mor ve Ötesi ni şöyle seviyoruz diye demeyin.hepiniz açıyorsunuz sevdiklerinizle ilgili.lütfen Mor ve Ötesi ne laf atmayın

bunla ilgili acayip yorum yapanlar çıkacaktır bu yalnızca bir rica
  • divinemusic • 26 Ekim 2004 12:06 • #442322
    ...!....

[::K.İ.L.İ.T::]Hepinizin arasında olmaktan maalesef utanıyorum..! Okuyup anlamadan bana bok atmaya çalışıyorsunuz..! Lütfen bu topic de en tepeden 3. mesajıma bakın. Forumu takip etmiyorsunuz, bir yerinden okuyup oradan devam ediyorsunuz. Ben Yoksullara Yardım Konserinde Cambaz ı söyledim arkadaşlar bundan haberiniz var mı?! Benim anlatmak istediğim olay; Türkiye de bu kadar ilgi gören, bir numara seçilen, mor ve ötesi bahane gerisi diyen dinleyicileri olan bir grubun vokalistinin çıkıp da bir parçada onlarca kez detone olmasından rahatsızık duyuyorum ve bunu da forumda belirttim. Sizce bunda ne kadar bir art niyet var?! Bir arkadaşımız da sen kimsin ki MVÖ yü eleştiriyorsun demiş sadece gülüyorum :) Harun un çaldığı gitarı ben g.tümle çalarım. Takip eden gitaristler de bilir Harun un sadece akor bastığını ve çok kötü kullandığını... Benim evimde de albumleri var kimse merak etmesin. Ben ne görürsem onu söylerim...

Lütfen tüm topicleri en baştan okuyun arkadaşlar...
  • ScarFace • 26 Ekim 2004 12:17 • #442323
    ...!....

[::K.İ.L.İ.T::]Ya bu işi niye bu kadar uzatıyorsunuz ben anlamadım.Ne divine nin ne de bir başkasının mor ve ötesine kötü dediği yok.Ama bazı gözünü artık aşk bürümüş fanlar hiç bir şeyi kabullenmiyor nedense.Niye biraz geniş bakıp eleştiriye açık olmuyorsunuz.Kimse Müziğine şarkılarına bir şey dedi mi?rezil grup 5 para etmez dedik mi???Hayır.Yukarıya bir arkadaşımız Harun'a karşı izlediği bir programdan yorum yapıyor.Olay memleket meselesi oluyor...
    Bende dikkat ettim.4 defa canlı izledim.Hepsinde mi yorgundu bu adam.Grup taş gibi çalarken.birtek o sırıtıyor.Çoğu şarkıyı söyleyemiyor bunu kabul edelim.Bende seviyorum mor ve ötesini.Ama birazda kabullenin artık bazı şeyleri.Duygularla değil mantıkla konuşalım.
  • mor ve ötesi • 26 Ekim 2004 13:49 • #442329
    SCARFACE'İN DİKKATİNE!!!

[::K.İ.L.İ.T::]3218555217852 kere falan...Çok kötüydü.Zorla söyledi.İçine etti şarkıların.Gerçi divine şimdi bize saldıracaklar yok M.V.Ö öyle yok böyle diye.Bizim eleştirdiğimiz Harun Tekin'in vokali.Müzikal anlamda bi şey yok.Ama hakikaten felaket kötüydü.Bilemiyorum artık.....

NOT:SCARFACE BU SENİN TOPİĞİN BU KADARDA OLMAZ Kİ KARDEŞİM ÇIKMIŞ ORAYA HERİFLERE LAF ATANMI VAR NİE BUYUTTUNUZ Kİ OLAYI DİYOSUN SONRADA..... BİRAZ YAZDIKLARINA GORE CEVAP VER KENDİNİ TART SONUC BUL DOSTUM.... İNANMIYORUM YAA...
  • ScarFace • 26 Ekim 2004 14:21 • #442335
    SCARFACE'İN DİKKATİNE!!!

[::K.İ.L.İ.T::]SEN BENİM YAZDIĞIMI OKUDUN MU!!!ne yazıyo orada programda kötü şarkı söyledi diyorum.Benim eleştirdiğim Harun Tekin'in vokali yazıyor orada kör müsün?Müzikal anlamda birşey söylemiyorum yazıyor kör müsün?BENİM YAZDIKLARIMLA SÖYLEDİKLERİM HER ZAMAN TUTAR..ACAYİP DELİ ETTİN BENİ HA!!!!!!!!!!!
    heriflere laf atan mı var diye bitabir de kullanmadım....neyse yazmıyorum daha acayip sinirlendim. NE BOK YERSEN YE:!!!!!!!!!!!!!!
    Banada öyle,dostum kardeşim deme bir daha.Ben senin hiç bir şeyin değilim.!