Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

placebo sizce nasıl bigrup ?

• chazy_chazzz • 25 Kasım 2004 19:55 • #444213
    protect me feom what ı vant
    every me every you
    36 degrees
    bitter end
    witout you ım nothing
    this picture....gibi şarkıları dinlememiş arkadaşlar var sanırım aramızda...bence çok çokm iyi bir grup.daha çok dead trash gothic vb.. dinlememe rağmen her cdmde bi placebo şarkısıda olur..adamlar huzur veriyo insanaç..ayrıca gay olmaları konusuna gelince ben emin değilim ve insanların gay olan grupları ya da kişilerin dinlemekten utandıklarını düşünüyorum bende..bunu burdakiler için söylemiyorum toplumumuzda bu düşünce var harbiden:))
  • ocean_spray • 26 Kasım 2004 14:06 • #444250
    adamların arkasında david bowie gibi bir rock devrimcisi var kolay mı david bowie yle düet yapmak. 3 tane şarkısını dinlemekle olmuyo. adamların bi davulcusu var zaten süper. ilk albumleri mükemmeldi zaten bionic. come home, 36 degrees bunları dinleyin öyle konuşun çalınabilmesi kolay şarkılar belki ama ruh var şimdiki grupların hangisinde var söyleyin bana.
  • holocaust • 26 Kasım 2004 14:08 • #444251
    ocean_spray e gönülden katılıyorum ve david bowie etkisini unuttuğum için kendimi kınıyorum .........
  • ocean_spray • 28 Kasım 2004 16:41 • #444422
    rock sertlik değil kırılganlıktır çoğu zaman.bugün hala herkesin konuştuğu ve taptığı kurt cobain bile courtney i tanımasam gay olurdum diyodu biliyoruz ki davulcuları öyleydi zaten. placebo nun solistinin hiçbir zaman cinsel kimliğini öne çıkardığını görmedim ben the cure un solistininde. the cure solisti en iyi rock gitaristlerinde biri olarak kabul edilmiştir brian molko da en iyi şarkı yazarlarından biri Q dergisine göre 90 ların en iyi grubuydu. olaylara tarfsız bakmayı öğrenelim arkadaşlar sevmesenizde gerçekleri görün sonuçta sizler spekülasyon yaratmaya çalışan rock grubu elamanları değilsiniz, böyle öznel eleştirileri onlar reklam için yaparlar.
  • PlaceBoMaNiaX • 28 Kasım 2004 16:56 • #444424
    hayatımın grubu...
    1998 den beri kendimle butunleşen,benim için bir yaşam felsefesi olan grup.
    şahsilikten çıkarsak ilk tanıdığımda Brian MOlko nun tiz sesi,stefin uzun boyu ile dikkatimi çeken,tanıştığım W.Y I. N albumu ile beni derinlerine çeken grup..
    Bowie ile duetleri,velvet gold mine da ki rolleri..

b.m. m albumu sonrasi adlarini iice duyurdular..hele hele S.w. ghost albumunde onune gelen Placebo cu oldu.zirveye çıktılar..v blue jeana kapak bile oldular..ilk kez!ekim 2oo4 te..Ayhan Abayhanın övgusudur..benim içinde Britney kapaklı blue jean adına Utanç kaynağı.

n d olsa mtv sağolsun..her yerde Amerika,r&b dayatması...

en iyi Brit grup odulunu alan Muse tan Mattin de dediği gibi "İngilizler daha iyi muzik yapiyor"
    kanatiyle gönlumde yaşattığım Grubumm
  • lelacag • 28 Kasım 2004 17:01 • #444426
    güzel grup sonuçta satıyo :P ve birilerine hitap edebiliyo