Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

HATUNLAR MÜZİK YAPAR MI???

• karete • 6 Kasım 2004 07:26 • #443027
    olurmu ya

şunu öğrendik grupta bir hatun varsa bir forumda o grup hakkında güzel eleştiriler yapılabilirmiş hatta daha iyi yapanları bile görmezden gelip o hatunun oldugu beş para etmez gruba hasta olunabilirmiş(koydum lafı)ortaya
  • nazmiyyeaah • 6 Kasım 2004 07:36 • #443028
    ciddi anlamda poposunu kaldırıp müzik yapmış gruplar var elbette. ancak günümüze kadar ulaşmış olan kaç tane? veya bugün yapılıyorsa da ne kadar sürecek? dağılırsa da neden dağılacak? cins cins durumlar işte...
    aslında konu hakkında radio eksen ve açık radyo'nun belgesel içerikli programralrını tavsiye edebilirim. hem anlatıyolar, hem dinletiyolar icabında.
  • Serpent_King • 6 Kasım 2004 09:43 • #443038
    karete bahsettiğin grupları isim vererek söyle istersen , bizim açımızdan daha iyi olur , daha rahat öğreniriz sanırım.
  • heimdall • 6 Kasım 2004 13:50 • #443055
    rock'n roll olarak eskiden bir Lunachicks vard1 galiba solistleri olan hatun simdi Nash will pussy diye bir gruptaym1s(grubun ad1 yanl1s olabilir tam bilmiyorum) iki grupta full hatun daha dogrusu ilki öyle bunu biliyorum ama digeride öyleymis...Ama o solist hatunun oldugu grup süper olur ben böyle bir vokal az bulunur diyorum!
  • eelmaa • 6 Kasım 2004 16:58 • #443064
    erkek arkadaşım öğretmişti gitar çalmayı.takılıyordum kendi çapımda.sonra hayatım bir daha yalnızken çal dedi.dostlarım da baktım kaçıyor birer birer.peki dedim ben de ne diyeyim.artık yalnız da çalmıyorum.öyle tozlandı garibim.ama çalışırken kurşun kalemlerle iyi ritm tutarım.belki de yanlış yerden başladım.bilemiyorum.
  • karete • 6 Kasım 2004 17:02 • #443065
    Serpent_King
    6 Kasım 2004 Cumartesi / 09:43
    karete bahsettiğin grupları isim vererek söyle istersen , bizim açımızdan daha iyi olur , daha rahat öğreniriz sanırım.
    ismini vermek yakışmaz ama çok dandik grupları bu yüzden dinleyenler var buradada çok arkadaşım var o tip
  • gokcen • 6 Kasım 2004 20:06 • #443084
    okadar gitar virtüözü var hangisi kadın?en iyi 100 gitarist seçilmiş tek bir kadın yok,bu diğer enstrümanlar içinde geçerli...
    bizde bu vucut,sizde bu niyet olduğu müddetçe sonsuza dek en iyi pozları biz vercez,en bomba filmleri biz çevircez,en popüler kliplerde biz oynayacağız ama asla 1 enstrümanı en iyi biz çalamayacağız..
  • bekciyalakası • 6 Kasım 2004 20:21 • #443087
    yok ben iyi calarim
  • death_glory • 6 Kasım 2004 20:36 • #443090
    waaayy iyi çalıyosun demek! geçen gün bizim evi soyan da sen miydin acaba!!! şaka yaptım şaka!
    ne çalıyosun? kaç yıldır çalıyosun? benim gitar hocam hayatını gitara adamış bi herifti,10 yıldır çalıyodu ve hala çalmaya çalışıyorum diyodu (tabi ben uyuz oluyodum) ama çok haklı hiç bi zaman iyi çalıyorum deme, ozaman yerinde sayarsın!
  • smD • 6 Kasım 2004 20:37 • #443091
    hatunlarda müziğin kralını yapar tabi. örnek otep... otep'teki vokal kimde var. o ses, o birtuallar kimde var. kadın mükemmel ötesi bişey yaw...