-
aramızda bazı kişilerin akıl derecesi kesinlikle öte kalan bazılarından yüksektir kanıtı zaman zaman değişik forumlarda ortaya çıkmıştır ;)
-
Şebokolik bence Şebnem Ferah ın müzik yapıp yapmadığını tartışmaya gerek bile yok.Çünkü o kadın ve eski yavuklusu Teoman ikisi de afedersin ama hiç bi bok yapmıyo.Biraz gerçekçi olun arkadaşlar.Şimdi bir Dream Theater,bir Therion bu adamların yaptığına da rock müzik diyoruz,o zaman Şebnem Ferah ın yaptığına da nasıl rock deriz.Olsa olsa rockçık deriz.Ve bunda da senin olduğun gibi kolik oluncak bişey yoktur bence.Bana göre bir insan Şebnem Ferah ve benzerleri elemanlara kolik oluyorsa o insan bence hiç başka diğer grupları dinlememiş sadece bi şebnem bi Teo dinleyip rockçıyız,metalciyiz diye takılan tiplerdendir.
-
Ama bence bu konu daha çok uzar,uzadıkça da death glory nin başına iş çıkar.Şimdilik son noktayı ben koyuyorum ama eminim bi daha bağlandığımda bi 10-20 mesaj daha yazılır.
-
bu 10-20 mesajın birini de ben yazıcam çünkü sana teşekkür etmek istiyorum! aynen öyle abi! elime verseler bunların hepsini boğarım!!! türkiye de rock diye bişey kalmadı bu şerefsizler yüzünden! tabi bu benim fikrim (ki doğru olan da bu)
hayranlarından da özür diliyorum yani!!!
-
gençler bazı şeyler vardır ki tek cinsiyet yapabilir. Mesela kadınlar araba kullanmak için yaratılmamıştır. Otobanda 50 ile giderler,kaza yaptırırlar, ara sokaktan ana caddeye dönmeleri 10 dakika sürer falan filan. Metal müzikte öyle birşey işte...
-
bkz. pin up.ayrica zannediyorum studyo 18 provalari sonrasi ardindan bizim provamiz oldugu bi gun bateristin bi cift bagetini haci komustum.hala saklarım...heavy olmasa da bence muzik icin varlar kendileri icin bile degil...
-
hatunlar müzik yaparmı bence yapar yapıyorlarda ama tarz olarak pek hoşuma gitmiyor
-
hemde çok güzel yaparlar tek örnek veriyorum yeter de artar bile:NİGTHWİSH
-
ya oof ya.......stres yapmaya ne bayılıyorsunuz!!!!...biraz espiri olsun diye 'ben' yazmıştım...birilerine(kormetal87) batmış(gerçeklik payı da var:)).....hem nie 'ben' demem sana bu kadar çok batıyor??....ala alaa çattık....
-
artık bana bu forum acayip gereksiz gözüküyor.böyle amelelik,abazanlık ve bunun farkında olmamak gibi bir durum var sanki...