Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

HATUNLAR MÜZİK YAPAR MI???

• tabularasa • 2 Aralık 2004 19:12 • #444555
    ya kanka verilen cevaplara ulasamıyoruum ama bulursam o ipnenin azına zıçıcam merak etme sen
  • joseph_ina • 2 Aralık 2004 20:21 • #444559
    hangi müzik türü kadın olmayanlara ayrılmıştır ki?
  • niles • 2 Aralık 2004 22:00 • #444564
    bana kalirsa muzik sadece kulaga degil ayni zamanda goze de hitap ediyo.. ya da etmeli... bu yuzden guzelligin kullanilmasi konusu konusulamaz cunku ayni durum erkekler icin de gecerli! sesi bi boka benzemedigi halde tipiyle milyonlari pesinden surukleyen bir yigin ornek var. bu yuzden bu guzellik konusunun tartisilmasi bile sacma bana kalirsa... hatunlar muzik yapar mi sorusuna gelince... ne kadinlarin erkeklerden ne de erkeklerin kadinlardan ustun bi tarafi olduguna inanmiyorum. muzik sonucta bir sanat ve sanat da dogrudan yetenekle ilgili bi olay! cinsiyetle degil! bu yuzden bu konunun da tartisilmasi bana sacma geliyo...
  • death_glory • 3 Aralık 2004 16:22 • #444576
    çünkü sen saçma bi insansın. müzik göze hitab ederse müzik olmaktan çıkar. o sesi bi boka benzemeyip milyonları....... insanlar zaten müzisyen değil ve bence insan da değiller.
  • TuRQu • 5 Aralık 2004 16:05 • #444686
    geri kafali kimin oldugu belli oluyo sevmedigin icin kadinlari suclama onlarda oole para kazaniyo a`k` alala
  • niles • 5 Aralık 2004 20:51 • #444705
    muzigin goze de hitap etmedigini soyleyen birisi muzikten bi bok anlamayan birisidir... uzgunum! seni bu konuda ikna etmeye bile ugrasamam cunku muzik dunyasinda daha once hic bulunmadigin belli... yani ben ne kadar anlatsam da sen yine de kucucuk beynine bunu asilayamazsin! onun icin sana hayatta bol sans cunku boyle sacmasapan devam edersen gercekten de sansa ihtiyacin olacak!
  • andresson • 5 Aralık 2004 22:11 • #444712
    Mozart da çok yakışıklı ha bak konsere gelcek önden ayırt biletini hahaha Resimde kulağa hitap eder Van Gogh'u duydum kitabının önünden geçerken
  • cc_baran • 6 Aralık 2004 12:07 • #444731
    niles
    5 Aralık 2004 Pazar / 20:51
    muzigin goze de hitap etmedigini soyleyen birisi muzikten bi bok anlamayan birisidir... uzgunum! seni bu konuda ikna etmeye bile ugrasamam cunku muzik dunyasinda daha once hic bulunmadigin belli... yani ben ne kadar anlatsam da sen yine de kucucuk beynine bunu asilayamazsin! onun icin sana hayatta bol sans cunku boyle sacmasapan devam edersen gercekten de sansa ihtiyacin olaca

müziği bilmek için müzik dünyasında bulunmak gerekmiyor sayın niles. kaldıki sen nasıl bir sıfatla bulundunda burada böyle ukalalık ediyorsun??
    müzik göze hitap etmez sayın niles,sabahtan akşama kadar kral-dream tv ya da mtv falan izleyen biriysen elbette böyle düşünürsün.
    görsel güzellik ve etkinlikler şov amaçlıdır,yapıldığı programın reytingini arttırır,beklentileri ve talepleri arttırır,popüleriteyi arttırır ama hiçbir zaman müziğin niteliğini belirlemez. bu imajdır ve sadece onun reklamına yöneliktir,ya da bir kitle imaj hazırlar ve bu imaj o kitlenin benimsediği müziğin tarzı halini alır.
    kaç "sanatçı" tanıdında böyle düşünüyorsun sayın niles?? jeniffer lopez gibi,avril gibi mtv'nin süs bebeklerini bana örnek olarak vermeyeceğine eminim. peki nedir müzikte ki görsellik,robbie williams'ın sahne şovu mu?? justin'in çekiciliği mi?? dinle arkadaşım bu ve bunun gibi örnekler büyük kampanyalar sonucu ayaktalar,gençliği nereden vurabileceklerini biliyorlar ve bize müzikten ziyade popo göterdikleri için de gündemdeler ama biz onların müzik olmadığını biliyor muyuz?? sorun yok.. aynı şeyi türkiye için de söyleyebilirsin..
    bir şey yazmadan ya da birine saldırmadan önce iyi düşün niles,piyasa kurbanı olup olmadığını iyi düşün..
  • gizem_cobain • 6 Aralık 2004 14:20 • #444738
    birincisi müzik yapmaya çalışmadan müzik zaten yapamazsın önce bunu anlayalım hep beraber death glory..şebnem,amy lee olayındada sana katılıyorum ortalık malı oldular iyice.şöyle bişey var ben opera bölümündeyim ve gerçek sanatçılara değer verilmediğini en somut ben anlıyorum belkide aranızda.bizim hocalarımız akşamın bi saatine kadar piyano başında parça çıkarmak için emek veriyorlar.şebnem amy lee veya işte avril gibi öküzler yüzünden de böyle forumlar açılıyor.hatunlarda güzel müzik yapar jazz ından tut metaline kadar her şeyi yaparlar ama ne zaman biliomusunuz;vücutları yerine akıllarını kullanmayı öğrendikleri zaman.ben böyle düşünüyorum şahsen.hadi görüşürüz cc baran sanada katılıyorum kanka umarım okursun benim yazımı.eyvallah
  • cc_baran • 6 Aralık 2004 14:30 • #444741
    hatunlarda güzel müzik yapar jazz ından tut metaline kadar her şeyi yaparlar ama ne zaman biliomusunuz;vücutları yerine akıllarını kullanmayı öğrendikleri zaman

+ 10

gerçi yapan çok ama seslerini kullandıkları için reklamları yapılmıyor.