-
yapar yapar...bok atmak ta erkeklere düşer...
-
ya bi kere hatunların müsik yapıcak kadr kası yok ki :)
-
kızlarda erkeklerin yaptıı o death metal denene müzik zewkinden mahrumlar..
kızlarda bunlara bok atar anca..
kedi uzanamadıı ete...
-
yapar tabi niye yepmasın.....
-
sağol:)istediğim yerde olacam bir gün..müzik için müzik vardır..gösteriş için yapılan müzik değil show.dur
death yapamıyo kim dedi hatunlar için??
bir gün girelim stüdyoyada dinleteyim brtualimi..bi çok erkek brutale taş çıkartır..
-
ya böyle saçma saçma şeylerden polemik yaratmayın laf olsun diye faln!tabe ki yapar yanii!!
-
DİABOLİCALHORN TİKAT!!!
kas? ııııııııııııyk eğer kaslı olupta sen bize müzik yaparsınız diyeceksen sağol canım ben almiiiiim kalsın...
-
Kardesim senin Kadinlarla ne alip veremedigin varki???? Ben pek Rock dinlemem ama yinede 1 kac kisi var dinledigim , Kadinlar kendilerinde varolan 1seyi kullaniyolar seninde dedigin gibi , o da GUZELLIKLERI , ama bunu kullanmicaklarda naapcaklar??? Bos yere degil o guzellik , ben sna simdi eli yuzu tutmayan 65 yainda sensi guzel 1 kadin gertirsem dinlemezsin!!! o yuzden laga luga yapma , otur muzigini dinle!!! Guzel baslik atmissin Hatunlar muzik yaparm diye, benden sana 1 soz !! Cranberries dinle ,Vixen dinle, ve az arastirirsan cok daha iilerinide bulursun!!! Ben Rap dinliyorum , Ceza nin kardesi AYBEN in sesini begeniyorum , Onun icin sana baskada diyecek sey bulamiyorum!!! Kadinlarla 1 sorunun var galiba :}}}} Gay olmayasin sen :P~
-
bak canım biz hvy metalden bahsediyoruz cranberiiiz de bunu yapmıyo.
nightwish örneği güzeldi ve kadınlar güzelliğini podyumlarda kullansınlar bunun yeri müzik değil!!! hem burda benim cinsiyetimle ilgili hiçbi bilgi yok gay olabileceğime nasıl karar verdin! kadın olunca mı hep kadınların tarafı tutulur? bu kadar geri kafalısın demekki!!!
-
grubun tamamı degil ama vokalistleri kadın olanlar:lacuna coil{italya},theatre of tragedy{liv kristine gibi bişeydi,gruptan atıldı},nightwish ve ayrıca emin degilim ama tamamı hatun olan 'pin-up'