Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ROCK SÖZLÜĞÜ - yazan: garaj elemanları

• G-han • 11 Eylül 2005 17:52 • #484852
    işte şimdi oldu. saygılar :)
  • rickenbacker • 11 Eylül 2005 19:34 • #484859
    gayet güzel yazmışın crassa doom metal yorumun koparttı yalnız:))))
  • paradigm_shift • 11 Eylül 2005 22:33 • #484879
    Progressive metal: Ne idüğü belirsiz satanistler. Sigara içerler ama bazen bıraktıkları olur. Kendilerini geliştirmeyi severler. Sevmem ben ne biçim satanist bunlar.

:))))))))
  • tezgah • 12 Eylül 2005 22:53 • #484925
    jimi hendrix=gitarın hakkını ilk veren kişi(ayrıca manevi babam benim)

eddie van halen=dünya üzerinde böyle iyi gitar çalan bir adam yoktur,jimi hendrixle ikisi gitar ilahıdır(anlayanlar için)

slash=benim için herhangi bir riff gitaristi..tipide b.k gibi

jimmy page=feci yaratıcı bir gitarist

blues:batı,özellikle amerikan müziğinin temelidir.bütün tarihe mal olmuş rock gitaristleri bu müziği kullanmıştır(hatta megadethden marty friedman bir eğitim videosunda iyi rock gitaristi olmak için blues çalmalısınız diyordu)

alternatif rock:embesillerin dinlediği ve çaldığı popüler geleceksiz ve rockın geleceğini karartan müzik artığı

marcus miller:hala dinlemedinizmi?

yavuz çetin:şimdi yaşasada hala anlaşılmayacak olan türk eric clapton
  • MORVEÖTESİ1995 • 13 Eylül 2005 18:29 • #484984
    chuck schuldiner= death metalin kralıdır bu kadar.
  • Serpent_King • 13 Eylül 2005 19:22 • #484986
    chuck schuldiner= death metalin kralıdır bu kadar.

ayrıca çok baba bi adamdır(dı)...
  • dexter_holland • 13 Eylül 2005 22:24 • #484995
    G-han, pek iyi espriden anlayan bir tip değilsin herhalde. İlla aptal bir =) mı koymak zorunda?
    Yazıya bayıldım Crassa, aslında cidden yapılmalı bu sözlük.
  • Gtr Br Mstng 2 • 14 Eylül 2005 00:14 • #485005
    metallica - rock tarihinin en berbat grubu === seni s.kerim .cık herif..!!
  • -TeUFeL- • 14 Eylül 2005 08:10 • #485009
    bateri:Diğer grup elemanları için çok ses çıkaran kuru gürültü.çalan kişinin psikolojik dengesini bozan vurmalı çalgı.upgrade'i hiç bitmeyen aç köpek

baterist:halka arasında tokmakçı,davulcu,çingen şoparı diye bilinen beynini 4-5 parçaya bölebilen olmazsa olmaz kişi

china:ingiliz dilinde çin demektir.bir baterist içinse ardı arkası gelmeyen atakların kurtarıcısıdır.paş paş paş yamuluna kadar hor kullanılır.acıların çocuğudur hep tokatlanır.

baget:deynek,çomak,sopa(yuh)adları ile anılan elden uçtumu ya da kırıldımı kullananı krize sokan allahın tahtası vurma işine yarar.

remo:ceylan derisine bile değilşilmeyen tek kat'için ölünen cift katı için öldürten vurulmaya kıyılamayan deri markası.
  • kilisli • 14 Eylül 2005 09:14 • #485011
    Johnson: Bir electro gitar markası,4 yıldır kullanmakta oldugum beni cıncıvıt edet gitar