Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ROCK SÖZLÜĞÜ - yazan: garaj elemanları

• eelmaa • 22 Kasım 2004 19:33 • #444022
    [93 kez okundu]anaemics
    14 Kasım 2004 Pazar / 21:59
    elimden geldiği kadarı ile birşeyler yapmaya çalıştım işte, umarım ileride benim yaptığım müzik ve benim hakkımda rock sözlüğüne iyi şeyler yazacak sevenlerim olur..

amanıııııııın olur yahu niye olmasın :))))
  • rickenbacker • 8 Eylül 2005 11:56 • #484470
    cliff burton:bas gitar ilahı master of orion
    metallica:çoğu insanı metal müziğe başlatan çok değerli bir heavy metal grubu
    iron maiden:heavy metal tanrıları
    dream theater:en iyisi değil ama progressive in en iyilerinden
    steve harris:beste ve şarkı canavarı,bas duayeni
    linkin park:karıştırdım böyle bir pop grubu var
    g3:gitaristlerin oluşturduğu hede

blackened69 sözlerine katılıyorum... metallica hepimiz için değerli bir grup bence
  • Metal milita • 8 Eylül 2005 14:54 • #484489
    metallica-inkar edilemez
    BURZUM-black metalin gizem bekçisi
    IMMORTAL-dağılmamaları için bütün servetimi verirdim
    SATYRICON-dark mediaval times ın bi çok şarkısı bana Osmanlıyı hatırlatır nedense ve black metalin en önemli grupları arasındalar
  • paradigm_shift • 8 Eylül 2005 21:01 • #484501
    metalika tişörtü:pazarlarda dahi,gerek satıcıların üstünde gerek tezgahlarda,görebileceğimiz siyah renkli üstünde "metallica" ibaresi bulunan 3 delikli bez parçası.

deri bileklik:rock festivallere evsahipiliği yapan güneşli ve sıcak yaz günlerinden sonra çıkarıldığında bilek bölgesinde amele yanığı izlenimi veren,bazen deri olmayan deri şey

pentagram kolye:zamanında türk polisini tutuklamaya şartlandıran,bir hevestir aksasuar.

konvörs ayakkabı:bir çeşit ayakkabı

uzun erkek saçı:iyi bişey
  • rickenbacker • 8 Eylül 2005 21:15 • #484504
    metallica tişörtüne deme be öyle içim yaniioo böğrüm yaniiiooo
  • death_glory • 8 Eylül 2005 21:42 • #484507
    metalika tişörtü

basma etek ve yelekle giyildiğinde muhteşem bir kreasyonun oluştuğu, mahallemiz teyzelerince modasının asla geçmediği, pazar, market, komşu vb mekanlarda giyilesi, trend t-şört.

gitar: 1.hor kullanılmadıkça 6 teli bulunan, tellerine vurulduğunda ses çıkaran, sırta asılıp taksime gidildiğinde muhteşem bir haz duyulan; kılıfı üzerine; 'metalika', 'hevi metal', '666' vb sembollerinin yazılmasıyla taşınması daha büyük gurur kaynağı olan kutsal araç.

2.elek. distortion pedalı eklentisiyle devasa güzellikte tapılası ses oyunları meydana getirilebilen; çalmayı bilmeme durumunda bile tahrik edici özellikte sesler çıkarılabilen, bir çalandan dinlendiğinde oturup ağlanabilen, kendisine sahip olmak için yıllarca beklenen, ağlanan, dolaplar çevirilen... duvara yaslı dururken, gözlerle okşanan, dakikalarca seyredilen, koynuna girip uyunan, eş-doşt-sevgili...
  • Holy_Bastard • 9 Eylül 2005 00:02 • #484525
    metalika tişörtü

basma etek ve yelekle giyildiğinde muhteşem bir kreasyonun oluştuğu, mahallemiz teyzelerince modasının asla geçmediği, pazar, market, komşu vb mekanlarda giyilesi, trend t-şört.

Yazmayın bi bok...Adam ne güzel ortaya fikir atıyor ama siz illa bok atacaksınız dimi sevmediğiniz gruba?

Senide gördüm cc_baran görmedim sanma:)))
  • death_glory • 9 Eylül 2005 00:08 • #484528
    Yazmayın bi bok...Adam ne güzel ortaya fikir atıyor ama siz illa bok atacaksınız dimi sevmediğiniz gruba?

grubu sevmemekle ne ilgisi var şimdi? teyze giymiş tişörtü, üstünü başını mı parçalasaydım? metalikadan diğil tişörtünden bahsediliyo orda.
  • Holy_Bastard • 9 Eylül 2005 00:16 • #484530
    İyi güzelda onu öyle anlatmak direk Metallica'yı aşağılama amaçlı...
    Allah aşkına güzel arkadaşım belli yani ama...

Hem giyiyorsa belki dinliyordur ya da belki desenini sevmiştir , koca kadın rocker'ım diye hava atmaya çalışmaz herhalde...Bu gün düğünlerde klarnet çalan bi arkadaştan -ki kendisinin rock'la hiç alakası yoktur- SEPULTURA lafını duyduktan sonra şaşmam hiç bir şeye...

Kaldı ki Cradle Of Filth elemanlarının üzerine Metallica yazılmış olan tişörtler varmış...Hep özenti dolu etraf ama işte böyle grupları veya sanatçıları bu özentilere bakıpta yargılamayalım...
  • death_glory • 9 Eylül 2005 00:28 • #484532
    bak metalikayı sevmiyorum ama ilk defa ona laf söylemediğim bi yerde metalikaya laf söylemekle itham ediliyorum!

ya komiksin, tabii ki teyzenin rakırlık davasıyla ilgisi yok, allah bilir çocuğunun tişörtüdür ne bilsin teyzecik, sokağa çıkarken geçirivermiştir üstüne, akşam da çocuğu kıyameti koparmıştır: 'ya anne naaptın senin yüzünden taksime gidemedim bugün tüşörtümü giymişin:P'

istersen topiği batırmayalım, sadece eğleniyoruz şurda...