-
Siz kimlersiniz biliyormusunuz türkiyede metal müziği yanlış tanıtan tanıyan insanlarnısınız..Siz kendini bilmez birkaç üyenin toplandığı bir hiçsiniz.. Siz daha müzik nedir onu biliyorsunuz glemişsiniz birde burda yok onun kasedi nasıl şunun albümü nasıl die tartışıyorsunuz. Sizi bugüne kadar ne yaptınızki onları eleştirmeye kalkıyorsunuz önce kenidiniz bir b.k yapın ondan sonra sağa sola çamur atın.. Ordan yazmak kolay oluyor ordan atıp tutmak kolay oluyor.Siz harbi bir hiçsiniz.. Ktulu Baran Hariç :):):)
-
birilerini eleştirebilmek için bir şeyler yapmak gerekiyorsa senin hayatın boyunca susman gerekecek.
-
.
-
bence bunca insanı bu şekilde eleştireceğine önce açtığın başlığın anlamına dikkat et.
-
norm ben katılıyorum sana bu tipler adama ters etki yapıyo ve dinlediği şeyden soğutuyo ters tepki vermemize neden oluyolar
-
sen ne ürettin söyle bakalım?kimseyi itham altında bırakamazsın..tanıdıgın insanlar harbi metalci tanımadıkların müzikten anlamayan bir koyun sürüsü öyle mi yani?
-
müzik-albüm eleştirisi yapmak için her hangi bir çalgı çalmak veya akademik düzeyde müzik bilgisine sahip olmak gerekmez. kaldı ki eleştirilerin cahilce olduğuna inanan sen buraya bir şeyler öğretebilecek yeterlilikte olsaydın bu içerikte bir konu açmaz,cevaplarında bilgini ifşa ederdin.
-
bakın şu örneğe
-senin saçın uzun değil ne biçim rockçısın
-hönk ne alaka
bunu söyleyen kişi 22 yaşındaydı
-cehennem manzaralı garaj istiyorum
-niye ki
-siz ne biçim rockırsınız
bunun gibilere bende kıl oluyoom çok özentiler
-
karete doğrusun da genellemenin bir mantığı var mı?
size gülünç gelen insanlarla birebir konuşun,ya da forumdan cevap yazın.
hem burada hedef o insanlar değil,büyük grupların albümlerini tartışan müzik severler. lan kafayı kullan,kendinden daha amatör kaç tane grup varda eleştireceksin norm efendii???
-
konu adı başlıgına uygun oldugunu düşünerek yazım genelleme yapmadım ki sadece birkaç kişi oldugunu soyledim herkez demedim :)bu tipler beni soğutuyo demek istedim
boyle değil deyincede bu adamlar küsüyo darılıyo