-
norm kendini fazla kaptırmışsın sen bi yüzünü yıka. metalciyim deyipte kendini aykırı göstererek özentilik yapmış oluyosun. daha dikkatli ol..
-
Abi ben şunu anlamadım biz şimdi seçimlerde başbakan-milıetvekili seçiyoruz ya hani o zaman bizim hepimizin başbakanlık-bakanlık veya milletvekilliği yapmış olması mı gerekiyor?
Bu arada Norm kötü biri değil sedece çocuk ve kendini tanıtmaya çalışan bir özenti o kadar; fazla yüklenmeyin ona!:)
-
heimdall
29 Kasım 2004 Pazartesi / 03:26
Abi ben şunu anlamadım biz şimdi seçimlerde başbakan-milıetvekili seçiyoruz ya hani o zaman bizim hepimizin başbakanlık-bakanlık veya milletvekilliği yapmış olması mı gerekiyor?
sağlam laftı...
-
Norm'sun nesin orada,
daha git "Grup" kelimesinin nasıl yazıldığını öğren, sonra birilerine laf yetiştirmeye çalış...
-
YA NORM KARDEŞİM! SEN KAFAYI BULMUŞSUN ANLAŞILAN GİT DE AYILINCA GEL! ÖNCE ŞUNU SORİYİM "SİZ"DEN KASTIN BURDAKİ HERKESMİ? EVET BAHSETTİĞİN TİPTEN İNSANLAR DA YOK DEĞİL BURDA AMA BÖYLE KORKUNÇ Bİ GENELLEME YAPAMAZSIN!!!
HE ZATEN BEN HİÇ ÜZERİME ALINMIYORUM O AYRI MEVZU AMA ANLAŞILAN SEN BURDA Bİ ŞEYE BOZULMUŞSUN, NEYSE HABERİN OLSUN SIKI HERİFLER DE VAR BURDA!
-
norm HELAL KARDEŞİM KONUŞ............
birilerini eleştirmek için üretmek lazım değil ama sağa sola da sallamamak lazım....
-
Yine ayn1 tart1sma, yine ayn1 kars1l1kl1 laflar... Lütfen bu tür anketlere son verin çünkü birbirimizi k1r1yoruz ne gerek var buna! Polyannac1l1k yapmak istemiyorum ama herkes birbirine daha saygili oldugu zaman herkes daha memnun olacak. Tart1smak kötü birsey demiyorum ama satasmalar olmamas1n1 rica ediyorum.
-
PEACE!
:)
-
hehhe norm bence insanları suçlamana gerek yok arkadaşım senin onuruna bi saygısızlık yapmadıkları sürece bırak onları oldukları gibi kabul et..ayrıca sen haklı olduğun bir konuda bu fazlaca agresif tarzın yüzünden haksız konuma düşmüşsün.insan birine bir şey söylemeden önce "laf nereye gider,ucu bana dokunurmu,ne kazanırım bu tavrımdan" diye 10 defa düşünmeli bence.bir defa başlıkta grub yazmışsın önce onu düzelt,eminim bir çok kişinin alay konusu olmuşsundur.diyorum ya cin gibi olmak lazım eğer birilerine çamur atıyorsan tedbirli olmayı öğren:)insanları tanımadan da pek yargılamamanı öneririm.NORM UN AÇTIĞI BU FORUM HEPİMİZE İBRET VE DERS OLSUN ARKADAŞLAR.hoşçakalın
-
saçmalama karete şimdi çok basit 1 örnek vermişsin,bu adamda niye böyle 1 başlık açmış bilmiyorum ama saçmalamış.
işin ilginci asıl senin gibi adamların hiçbişey bilmeden bilen ya da en azından bildiğini sanan insanları 1 hiç diye nitelendiriyor olması...rahatsızsan kendini metalci ve rocker sanmayan sitelere yönelmen için sana 1 kaç isim verebilirim,hem ordakiler ben iyi metalciyim ayaklarınada yatmıyor,dolayısıyle senin için sorun da kalmıyor..