-
Kitap yazınca adam mı olunuyo?
George Bush da yazıyo kitap ona bakarsan.
-
o.ç.'luğu
ya herif belki bomboş falan değildir bilemem daha doğrusu şimdiye kadar pek öyle görünmüyordu ama bu yazısıyla tüm cahilliğini we boşluğunu gözler önüne sermiş!!bu ne ya??..bu tür şeyler bana nedense tanıdık geliyor??hatırlarsanız bir süre öncede siyah giyenler satanisttir gibi yaygın bi düşünce vardı toplumumuzda..bu örümcek kafalı,geri düşünceli insanlar varoldukça bu tür şeyler olmaya devam edicek..
-
çok saçma bir antitez.okumadan etmeden fikir beyan etmiş arkadaş bravo.
-
PROTESTO EDELİM
yani yine lafı nasıl anladın anlamış değilim.senin kim olduğunla ilgilenmiyorum.napıym seni ben.banane.madem konu sen değilsin sağcı ya da solcu olduğundan da bahsedip durma.
-
PROTESTO EDELİM
bencede
-
PROTESTO EDELİM
Şimdi ben gidipte bitkiler hakkında yazamam çünkü bilmem. İyi yazar olmak hakkında bilgisi olmadığı bir şeyi bir iki görüntüye dayanarak yazmak da değildir. O zaman adamın biri çıksın herşey hakkında yazsın kendini ispat ettikten sonra.
Bu adam bir müzik yazarı değildir. Herkes haddini bilmediği için bu ülkede bir çok dalda gereksiz başarısızlıklar oluyor.
Sen kimsin Can Dündar Heavy Metal hakkında yazacak kadar mı araştırdın dinledin bu müziği ? Ordamıydın adamlar şarkılarını yazarken ? Gittin mi konserlere ?
Rumble Milita - No Nazis'i dinlemişmidir ? Daha birçok antiracist parçayı ?
-
yani katılıyorum iyi fikir
-
can dündar boş bi adamsa bu ülkede dolu adam yok demektir :))))))
not:bu konuda soyledikleri boş olabilir..orasını bilmem...
-
Boş olmasada çok mu gerekli ? Gereksiz bir adam. Ahmet Altan'da boş değil çok mu lazım ? Yazmasın bilmediği şeyi gitsin Atatürk Vatan Devlet
karalasın bir şeyler. Sanki çok umrunda Felluce'de ölenler ikiyüzlü itin.
Onun aklında bence Hummer filan almak vardır bu aralar.
-
eelmaa ben seni anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum yanlış anlama sana karşı kötü birşey düşünmüyorum ama merak ediyorum neyi mi?açıklıyım şunu:Madem bu adam boş biri değil ve bilgili,kültürlü hatta bir çok değerli eser yazmış ki bunlar doğrudur bi yorum yapamam ben bu konuda çünkü hiçbir kitabını okumadım ama bu adam eğer o kadar değrli biriyse onun bu şekilde cahilce ve saçma bir yazı onun hiç yazmaması gerekmez mi?ben bu kadar bariz bir saçmalıktan sonra onun yaa bizi yıllarca aydınım diye kandırdığını ya da başka birilerine hizmet ettiğini düşünüyorum!