Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Can Dündar Ne Yaptı Öyle?

• Ktulu • 2 Ocak 2005 12:59 • #446300
    Baksa bişey değişeceğini sanmam...

Çanakkale'de bi laf söylerler böyle adamlara:

"Bu eşek bizim eşek ama semeri değişik"

• karete • 2 Ocak 2005 15:18 • #446312
    ağzından bal damlıyo nekadar doğru konuşuyosun katılıyorum kesinlikle mükemmel bir fikir eelmaa
  • kessc • 2 Ocak 2005 20:41 • #446337
    bu olay amma buyumus ya bu türk basınında cok olan bişey artık o kadar uzattılar ki kollarını her konu hakkında yazar oldular tamama amerika konusunda siyaset konusunda gercekten bilgili olabilirsin ama neden amerikayı metalicayla beraber değerlendiriyosun sonuçta müzik evrensel bi olay değilmidir amerika emparyelizminde benzetilecek ve yazılacak o kadar konu varki git ırak afganistan politikalrını yaz ama neden metalica olsun bendce bu aralar medyada birilerinin artık bişeylere kıstlama getirmesi lazım ve hıncal uluç can dündar ve daha bi sürü medya mamunu diye hitap ettiğim kişilerin yazdıklarını gözden geçirmek için yaptırımlar uygulayacaksın yoksa böyle salakça yazıların önüne gecemezsin herkez her konuda yazar sonra ...
  • STERN • 2 Ocak 2005 21:07 • #446341
    yaa yapma...moore un ne yaptığı hakkında hiç bi fikrin yok sanırım.. adam direk emperyalist düzene karşı belgesel yaptı ki bunu yapan bi amerikalı..para karşılığı diyosun...sen moore ntv deki programlarını hiç seyretmedin mi???? %100 savaş karşıtı bi adamdan bahsediyosun bush politakısını yıllardır eleştiren bi adam keşke can dündar da onun gibi olabilse...
  • kessc • 2 Ocak 2005 21:28 • #446345
    ya stern ama bu her toplumda var bazı insanlar çıkar başak türlü düşünür ama amerika halkı kararını yeni verdi herseye rağmen yinede başkan secildi ve bu film sonunda cok sayıda ikna edilen insan olmasına rağmen istersen sendee bi yüzdeye vur göreceksin sonra
  • STERN • 2 Ocak 2005 21:35 • #446346
    eyvallah haklısın..ama nesya83 dediğine bakarsan adamların ikiside hayin ne bileyim öcü gibi görünüyo.ama bence kesinlikle öyle değil halkı bazı şeylere karşı uyandırma çabası var en azından(tamam %100 kabul ediyorum can dündarın bize bi özür borçlu olduğunu) ama yinede hemen cezalandırmamak lazım....
  • kessc • 2 Ocak 2005 21:54 • #446348
    hıncal uluç'un halkı bilgilendirmesi diye bişey olmaz adam yolda kendini rahatsız eden sürücüleri gazetede birbir yazıyodu bugun bu plakalı adam bana böyle yaptı sanki 4x4 lük kullanıyo ve bi köşe yazarı demeye dilim varmıyo ama hürriyette var bitane daha kadın yazacak bişey bulamaış ağdacısını yazmış ve resim koymuş

bumu yani toplum biliclenmesi bence bazı insanları bizim bilinclendirmemiz gerekir cok salakça seyler var hergun okuyunca daha iyi anlıyorum bunları...
  • heimdall • 3 Ocak 2005 01:09 • #446353
    yaa bi dakikka yaa olayın Hıncal Uluçla ne alakası var?
    o adam bence doğru yapıyor deşifre etmekle birilerini istanbulda insanların nasıl araba kullandığı açık zaten!
    üstelik Hıncal Uluç en azından tutarlı ve kendi beğenmediğini ipe germeye çalışmıyor yani sevgili aydınımız Can Dündar gibi değil ki bence asıl Can Dğündarın yaptığı faşistlik ve bir nevi emperyalizmdir!niye mi?çünkü sevmediğini yok etmek faşistlik,ve kendi beğenisini dikta ettirmek de bir nevi bireysel empeyalizmdir!
    Hıncal Uluçu beğenmeyebilirsin ama onun bu konuyla bir ilgisi yok üstelik kimseyede mantıksızca saldırmıyor!
    lütfen konuları karıştırıp "kötü basın" kıvamında algılamayalım!tabii basın özgür olacak ve her iistediğini istisnasız yazabilecek ama işte bizlerde uyumıcaz ve kendimizi ifade etmeyi bilecez!
    Can Dündar öyle mi yaptı bizde sadece bu forumda değil her yerde tepkimizi ortaya koyacağız!mesela ben çok sevdiğim,beğendğim ve kendisisnide bir rocker olduğunu bildiğim Sabah gazetesi yazarı Mansur Forutana bir yazı yadım o adam objektiftir girer buraya ve milliyet gazetesinin sayfasına okur yazıyı yapar yorumunu!
    sonuçta gazetelerde de bizim gibi düşünen insanlar var bizler sadece forumlarda çok kişiye ulaşamayız ama onlar gazetlerde ulaşabilirler!
  • nesya83 • 3 Ocak 2005 01:27 • #446354
    stern, söylediklerinde haklısın..çünkü karşıdan bakınca bana görede vaziyet iyi görünüyor..
    ama dediğim gibi para versem benim bile belgeselimi yapar bu adamlar...lütfen ne demek istedğimi anlamaya çalış..
    ben bi konuda bişiy bilmiyosam ağzımı açmam, tereddütlerim varsada mutlaka sorarım..ama can dündarın kitaplarını okudum..moore'un belgesellerini izledim, filminide..
    lütfen, olaylara yüzeysel bakmakla, size verilenle yetinmeyin..düşünün...onlardan daha detaycı olun..parçaları birleştirin..
    manzara korkunç..
    en basitinden şunu kesinlikle söylemeliyimki para karşılığı yapılan işler bunlar..moore'a para versen, git bushu öp desen, öper..yalnız ortada büyük paraların dönmesi gerek tabii..
    can dündar içinde aynı şey geçerli..hepsinin yaşanan olaylar ile yaptığı işler biribirine paraleldir..
    ve çok akıllı insanlar..yaptıkları işi iyi biliyolar, kullandıkları yöntemler müthiş..
    dolayısıyla izleiynce ve okuyunca ilk başta wayy bee diyosun
    hiçbiri kendinden bişiy katıp bir ürün koyamaz ortaya..
    tek bir üründe olsa bu söylediklerim neyse dicem..ama yaptıkları her iş böyle kardeşim...
    detaycılıkları müthiş..araştırma yöntemleri, malzemelerini nerede arıyacaklarını ve nasıl kullanacaklarını çok iyi biliyorlar..ve sonuçta sefa sürüyorlar..

..
    ve bizede onlara aldanıp burda tartışmak düşüyor...!
  • Ktulu • 3 Ocak 2005 01:40 • #446357
    Ağdacı mı kuaför mü bilmiyorum ama Hürriyet'teki Ayşe Arman yazmıştı böyle bşeyi. Dubai'deki erkek kuaföründen bahsediyo. Komik yani.. Diyecek hiçbirşey yok...