-
konunun bununla bir ilgisi yok.tekrarlıyorum amaç konuşmak yerine bir şeyler de yapmak madem hepimiz rahatsızız bu konuda... ben sadece yapılabilecekler konusunda fikir beyan ediyorum.
-
Niye komik olsun ki?Bi şerefsizlik yaptıysa özrünü diliycek.Hadi destekli sallasa bi derece.Resmen insanları metale karşı kışkırtıyo hıyar.Zaten ailem kıllanıyo metalden.Birde bu öküz bindiriyo.Ayıp be bilmiosan yazma hayvan!!!!
-
elmaa bu konuda haklıdır...
burda yazılanlardan birilerinin haberdar olması gerek...ben sürekli bişiyler yazıp yolluyorum ama bi cevap gelmedi, cevapta beklemiyorum aslında...bi karşılık bekledim yinede ama gelmedi..
uyandıralım..kendileri hakkında söylenenelerden haberleri olsun...böylesi daha iyi
-
Arkadaşlar yanlız o yazıyı yazan Can Dündar o yazıyı yazmış , televizyon kamerasının önüne geçip kitlesel bir olay yaratmasa da gazetede yer bulmuş yazdığı..Peki herkes ona telefon açıp özür dilemesini filan mı isticek.Elmaa istiyorsa açsın telefon konuşsun konuyu ayrıntısıyla.Telefonla filan hallolmaz bu iş , yazıyla başladı gerekirse başka basın organlarına taşınır öyle hallolur.Telefon işin içine girince direkt kişiselleşiyor mevzu.Şimdi öyle olursa herkes arayacak ve herkesin ağzından farklı eleştiriler gelicek.Onun yerine madem bir kişi arasın konuşsun hepimizi adına.Buraya telefon filan yazılmasın...
-
Can Dündar benim pipimi yesin
Can Dündar ve bütün solcular pipimi yesinler.
Metal müziğin geldiği nokta gerçekten faşizan fakat bunu amerika bu hale getirdi.Yoksa Metal in çıkış ı tamamiyle savaş karşıtıdır.Gene en doğrusu 60-70 li hippi dönemleri.Onlar müziğine hiç bir zaman sertlik koyma ihtiyacı duymadılar.Yaşam ne kadar sert olduysa onlar o kadar yumuşak barışçıl dolu ezgiler kattılar dünyaya....
-
kişiselleşmez mevzu.
-
bencede kişiselleşmez
-
ben şahsım adına can dündara bir mail yazdım... ama madem bunu genelleyebileceğimiz görüşündeyiz o zaman elimizden geleni yapalım derim....
-
İyi o zaman ben Tuncayla beraber telefon açıp ana avrat küfür edelim , bu kişiselleştirmez dimi ? muahahahah.
-
doğru haklısın sen ancak bunu yaparsın.